Page 10 of 20 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 287

Thread: Psychedelic Trance

Δράκος ikonoklast's Avatar

Καταρχήν σου είπα για το μουσικό μέρος ότι παρότι δεν το ακούω και έχω αγαπημένες παραστάσεις απο αυτό (τους φωσφοριζέ φράχται στο γυμνασίο) και μου αρέσουν κάποια πράγματα.
    Δεν μίλησα για τη μουσική ούτε για το ποιός ήταν πρώτος ψυχεδελικός. Σου είπα δύο πράγματα για τα περι αισθητικής και συγγένειας που έθιξες και με βάσει το παράδειγμα που ανέφερες.

Quote Originally Posted by VidnaObmana View Post
    Δηλαδη σοβαρα τωρα ρε μαγκα , οτιδηποτε υπαρχει στο Erowid Art Vault - VIsionary Arts vault το θεωρεις σκουπιδι ?

Ή τον Alex Grey ας πουμε ?
    Κοίτα, οι τουλ είναι η αγαπημένη μου μπάντα, και ο adam jones και ο alex grey είναι καρακιτς αν τους κρίνουμε αυστηρα σαν εικαστικούς καλλιτέχνες.

Στο σαιτ που έδωσες, όχι, βλέπω μερικά που είναι ενδιαφέροντα στο κοντεξτ τους (τα περισσότερα είναι σκουπίδια). Αλλά το ζήτημα είναι πάρα πολύ περίπλοκο και η συζήτηση είναι μεγάλη και κουραστική. Θα σου πω για δύο που βρήκα τυχαία σε αυτό το erowind. Καταρχήν δες τι σημαίνει κιτς : http://en.wikipedia.org/wiki/Kitsch

Μετά πες μου αν αυτό το πράγμα που προσπαθεί να είναι νταλί δεν είναι ο απόλυτος ορισμός του:

Μετά δες αυτόν τον πίνακα (τον λέω και ενδιαφέρων προσωπικά):

Και δες το κατάντημα του σαν εξώφυλλο κοσμοσις, με αυτές τις άθλιες γραμματοσειρές με τα shadows, πιο 90ς σαβούρα πέθανες:

Last edited by ikonoklast; 02-08-2011 at 16:19.

Senior Member VidnaObmana's Avatar

ikonoklast, ωραιος, βγαζουμε καποια ακρη σε αντιθεση με τον 00ι00, οκ για το μουσικο μερος.

Το συγκεκριμενο cosmosis ειναι κιτς οντως, αλλα η πρωτη εικονα που λες οτι μιμειται dali εμενα μ'αρεσει.

ΑΠλα το ποιντ μου ειναι οτι εξισου κιτς βρισκεις και στα 60ς/70ς

Και επισης ποιντ μου ειναι οτι βρισκεις καλα και στη συγχρονη ψυχεδελικη τεχνη

Πχ ο chris εχει φτιαξει κ αυτα

Αν και παλι εχω την αισθηση οτι δεν θα σ'αρεσει

Ομως ακομα και αν δεν σ'αρεσει πρεπει να αναγνωρισεις το επιπεδο λεπτομερειας και το ποση δουλεια εριξε για να φτιαξει κατι τετοιο, οχι?

Τεσπα πολυ μ'αρεσει πχ ο Danny Gomez του οποιου η τεχνη θυμιζει πρωτογονες δημιουργιες

http://www.erowid.org/culture/art/artist/gomez_danny

Τωρα για εξωφυλλλα psy , αυτa πως σου φαινεται ?:

Kai kapoia alla

Τεσπα οπως και με το μουσικο κομματι δεν εχω προβλημα να μην σ'αρεσει, εχω προβλημα με την προβολη της αισθητικης μας ως αντικειμενικης καθολικης και οικουμενικης
    Let The Freak Flag Fly!

Δράκος ikonoklast's Avatar

Ομως ακομα και αν δεν σ'αρεσει πρεπει να αναγνωρισεις το επιπεδο λεπτομερειας και το ποση δουλεια εριξε για να φτιαξει κατι τετοιο, οχι?
    Χεχ, όχι.

Στα εξώφυλλα που πόσταρες μόνο αυτό το derango βρίσκω κάπως αξιόλογο, μοιάζει με ραντομ μπλακμεταλ/νταρκ-αμπιεντ κυκλοφορία. Κατατάλλα κάποια πράγματα είναι καλύτερα απο άλλα σε αυτή τη ζωή (και στις άλλες, αν υπάρχουν).

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Χεχ, όχι.
    Γιατι οχι ?

=-=

Του Danny Gomez πώς τα βρήκες?
    Let The Freak Flag Fly!

Senior Member 00i00's Avatar

την 60ς αισθητικη την εχουν ξεπατικωσει και οι του stoner...
    γραμματοσειρες,γυμνες πιπιτσες κλπ κλπ...αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι το 97,5% του stoner δεν εχει σχεση με την ψυχεδελεια

εγω ως νεανιας ειχα αρχισει την επαφη μου στις αρχες των 90ς οταν και γνωρισα τις μπαντες της Delerium...αυτο σταθηκε ενα εναυσμα να ασχοληθω λιγακι και με τα ακουσματα που διαμορφωσαν ολη αυτην την νεοψυχεδελικη αναβιωση που κραταει απο τις αρχες του 80
    εσυ που οπως λες ακους ψυχεδελεια τι γουσταρεις απο τα 60ς? σε ξαναρωτησα και η ερωτηση μου δεν εχει να κανει με τεμεκ γνωσεις και αρχιδια αλλα θελω να καταλαβω τι θεωρεις εσυ κλασικο παραδειγμα 60s psych ηχου που εχει περασει και στην συγχρονη τγανς

επισης θα ηθελα να με πεις ποια ψυχεδελικα αλμπουμ της τελευταιας εικοσαετιας (οσα χρονια πανω κατω υπαρχει η τγανς τελοσπαντων) που δεν ειναι ηλεκτρονικα ακους και γουσταρεις
    και εαν θελεις ριξε και μια ματια σε αυτο το θρεντ (μην το γαμησεις θα γινει της πουτανας γιατι)

οσο για τα εξωφυλλα και παλι...οριστε μερικα χαρακτηριστικοτατα
    φρακταλς

μπλουζ του διαολου

ο διαολος και τα αποτελεσματα του

κ-χοουλ

δεν ξερω τι εσυ θεωρεις κακογουστο,αλλα δεν νομιζεις οτι για να κρινεις ενα cover art οτι θα πρεπεις να εχεις γνωρισει εστω αν οχι να κατανοησεις και το περιεχομενο του φακελου?

Θα σου απαντησω αντιστροφα - χαιρομαι που απαντας σε διαφορετικο υφος!

Ολα εκτος του τελευταιου μου φαινονται κακογουστα και ρε συ δε νομιζω οτι για να κρινω την αισθητικη ενος εξωφυλλου - εικαστικης τεχνης δηλαδη - πρεπει να εχω ακουσει και το αλμπουμ. Αν ισχυει αυτο δεν θα μπορουσες και συ να κρινεις το εξωφυλλο των Pleiadians αν δεν εχεις ακουσει ολο το αλμπουμ. Ειδικα τα 2 πρωτα εξωφυλλα ειναι πολυ κακογουστα για μενα, τα αλλα ειναι οκ.

εσυ που οπως λες ακους ψυχεδελεια τι γουσταρεις απο τα 60ς? σε ξαναρωτησα και η ερωτηση μου δεν εχει να κανει με τεμεκ γνωσεις και αρχιδια αλλα θελω να καταλαβω τι θεωρεις εσυ κλασικο παραδειγμα 60s psych ηχου που εχει περασει και στην συγχρονη τρανς
    Απο μη-ηλεκτρονικη ψυχεδελεια δεν εχω εντρυφησει πολυ, αλλα θα σου παραθεσω καποια ονοματα απο 60ς/70ς που μ'αρεσουν , κυριως απο το psych rock κ το kraut rock. Οπως ξαναειπα δεν θεωρω μονο την γκοα ψυχεδελικη, ψυχεδελεια σε μενα (ή αν προτιμας καποιον λιγοτερο 'αυστηρο' ορο, trippyness) βγαζουν τα περισσοτερα IDM και Ambient και μεχρι και ορισμενα drum&bass.

επισης θα ηθελα να με πεις ποια ψυχεδελικα αλμπουμ της τελευταιας εικοσαετιας (οσα χρονια πανω κατω υπαρχει η τγανς τελοσπαντων) που δεν ειναι ηλεκτρονικα ακους και γουσταρεις
    Σου απαντω μαζι κ τις 2 ερωτησεις ,τοσο για 60ς οσο και για τελευταια 20ατεια

Επισης δεν υποστηριξα οτι η ψυχεδελικη μουσικη των 60ς+ εχει αμεση σχεση με την ψυχεδελικη τρανς των 90ς+ !!! Οταν μιλησα για ομοιοτητες αναφερομουν κυριως σε φιλοσοφια/νοοτροπια/τροπο ζωης (hippies-neohippies, πολλοι απο τους ψυχεδελαδες των 60ς+ εδωσαν το παρον και στην αναβιωμενη ψυχεδελικη σκηνη των 80ςς), καθως και στην κλισε αισθητικη της ψυχεδελειας (φρακταλς καλειδοσκοπικες εικονες , εικονες που μιμουνται psydrugs visuals κλπ). Και αν δεν εχει γινει σαφες, το ξανατονιζω οτι δεν με εκφραζει αυτη η στανταρ αισθητικη απαραιτητα , την ψυχεδελεια την αντιλαμβανομαι περα απο τετοια κλισε , και οχι τοσο επιφανειακα ωστε να εστιαζω στo visual κομματι της φασης. Ακομα να σου πω οτι ειμαι πολυ νεοτερος απο σενα, '88 γεννημενος , και ακομα και την goa και αλλες μουσικες οταν αρχισα να τις εξερευνω ηταν ειδος που ηδη θεωρουταν "oldschool".

Για μενα περα απο τα visuals η ψυχεδελεια ειναι κυριως συνυφασμενη με ψυχοσυναισθηματικες/ψυχονοητικες καταστασεις, ο ενθουσιασμος για τα παντα, το sense of novelτy (everything is new again κλπ), την αρμονια με εαυτο και συμπαν κλπ

Παντως ακουγοντας παλι πχ Dave Brock & The Agents ακομα και καποια κοινα μουσικα στοιχεια υπαρχουν (basslines,pads και modulation ισως και καποια drum patterns αν και σαφως τροποποιημενα)

Εχουμε κ λεμε λοιπον, Μη-ηλεκτρονικη Ψυχεδελεια (οτιδηποτε μη ηλεκτρονικο) , απο τα 60ς μεχρι σημερα

Can - Ege Bamyasi

Gong (απο τα παλια τους δεν εχω ακουσει πολλα, γουσταρω πολυ ομως το Zero To Infinity)

Jimmy Hendrix - Are You Experienced

Oresund Space Collective - Good Planets Are Hard To Find

The Cosmic Jokers - The Cosmic Jokers

T.Rex - Unicorn

Blandbladen

Acid Mothers Temple

Ash Ra Tempel (διαφορες δουλειες)

Igra Staklenih Perli (Yugoslavian Psychedelic Space Rock)

The Porcupine Tree - Voyage 34: The Complete Trip (Αν και αυτο ΕΙΝΑΙ ηλεκτρονικο..)

Dave Brock And The Agents Of Chaos – Dave Brock And The Agents Of Chaos (Hi-Tech Cities απιστευτ0 κομματι)

Drahk von Trip - Major Breeze

Neu! – Neu!

Αυτα πανω κατω, οτιδηποτε κινειτα σε τετοιο στυλ μου ειναι ευχαριστο στα αυτια

=-=

Και τωρα σε παρακαλω και εγω με τη σειρα μου να μου πεις
    1)Ποια ηλεκτρονικα albums που θεωρεις ψυχεδελικα γουσταρεις(εκτος τρανς)
    2)Ποια albums ψυχεδελικης τρανς γουσταρεις

απο οποιαδηποτε χρονολογια

PS Maitreya ειναι ο μελλοντικος βουδας (απο το εξωφυλλο που ποσταρες)

Και τελος παλι για τα εξωφυλλα

Αυτο σας αρεσει (υποθετω) αλλα σχεδον ολοιδιας αισθητικης και στυλ σε Psytrance εξωφυλλο τα κραζετε λες και ειναι καρκινικα(Εγω τα βρισκω κακογουστο και στις 2 περιπτωσεις - παλιοτερα ισως να μου αρεσαν περισσοτερο)
    Last edited by VidnaObmana; 02-08-2011 at 23:57.
    Let The Freak Flag Fly!

μετρεγια=μεσσιας

''ψυχεδελικης'' τγανς δεν γουσταρω κανενα αλμπουμ γιατι πολυ απλα δεν γουσταρω το ειδος
    εχω ακουσει βεβαια καμποσα λογο φιλων οι οποιοι δυστυχως ακουγαν (ναρκωτικομανιδες αλητες και αμαρτωλοι)

απο καλλιτεχνες οι οποιοι παιξαν ψυχεδελικα χωρις να πατησουν στις 60ς φορμες γενικα αλλα κρατησαν την νοοτροπια (αντισυμβατικη δομη συνθεσης,καταργηση ποπ ''οριων'',π η ξ ι μ ο,αλλοτροιωση της ηδη υπαρχουσας μουσικης,αναρχια) με μια πρωτη σκεψη οι FSOL,παλαιοτερα οι Legendary Pink Dots (σε μερικες δουλειες),οι NWW ως συνεχιστες του kraut πνευματος,πολλες νεες μπαντες που αναβιωνουν τον αναλογικο 70ς γερμανικο ηχο οπως οι Food Pyramid πχ

υπαρχουν θρεντς,βαριεμαι να κανω νεες λιστες
    μια παρατηρηση μονο για την δικια σου...ξερεις οτι οι CAN ηταν μπαντα ηλεκτρονικης μουσικης ε? κι ας παιζαν με συμβατικα οργανα
    για την επιλογη του Brock μειδιαμα...ηλεος ρε φιλε τοσες δουλειες στα 70ς εκανε ο ανθρωπας αυτο διαλεξες?
    για τους Gong απλα να πω οτι στην τριλογια Radio Gnome Invisible οφειλεις την υπαρξη σου μεσω των Ozrics

Δεν οφειλει την υπαρξη της η trance στους Ozrics.
    Eat Static εννοειται πως ηταν influential project
    Θα ελεγα πως την υπαρξη της την οφειλει κυριως στην acid house
    Φυσικα υπαρχει κ η συνδεση με κραουτ

A very early example (1974) of the relation between psychedelic rock and the music that would eventually be known as Goa trance is The Cosmic Jokers' (a collaboration between Ash Ra Tempel and Klaus Schulze) highly experimental and psychedelic album "Galactic Supermarket", which features occasional 4/4 rhythms intertwined with elements from psychedelic rock, analog synthesizers and occasionally tribal-esque drum patterns.
    Προσοχη στα bold, το ειπα και παραπανω

Pioneers της σκηνης , Juno Reactor, Koxbox, Planet B.E.N ,Eat Static Και αργοτερα (Προς mid90s ) ολα τα ονοματα που ποσταρα σε προηγουμενο μου ποστ

Προφανως και respect σε FSOL, αν και πρωτιστως εγω δινω respect στου Boards Of Canada (Δες τι βγολαν εν ετη 89, πολυ μπροστα : http://www.discogs.com/artist/boards+of+canada )

Maitreya: http://en.wikipedia.org/wiki/Maitreya , φυσικα σχετιζεται με τη δικια μας εννοια του Μεσσια

''ψυχεδελικης'' τγανς δεν γουσταρω κανενα αλμπουμ γιατι πολυ απλα δεν γουσταρω το ειδος
    Fair enough. Αυτο το καταλαβαινω πολυ καλα, γιατι και εμενα αν δεν μου αρεσει κατι, αποκλειεται να το βρω ψυχεδελικο. Πρωτιστως για να πω κατι ψυχεδελικο ή trippy , πρεπει να μου αρεσει.

Τουλαχιστον ομως συμφωνουμε οτι για πολλους βγαζει ψυχεδελεια το συγκεκριμενο ειδος και αυτο πρεπει να ειναι σεβαστο? Χαρακτηριστικα ψυχεδελειας ετσι οπως την οριζεις εχει - χαοτικες δομες, αντι-ποπ, τριππυ (δικο μου) , αλλοτριωση της ηδη υπαρχουσας μουσικης κλπ

Και επαναλαμβανω, δεν μιλαω για το εκτρωμα που λεγεται φουλ-ον, εχει πολυ περισσοτερο ποπ νοοτροπια και λιγοτερο ψυχεδελικη, δεν το κατακρινω αυτο περ σε αλλα κατακρινω το οτι συνεχιζεται να λεγεται psytrance και να προκαλει συγχυση, οι νεοι να θεωρουν αυτο ως ψυχεδελεια και οι παλιοι να ξενερωνουν και να κραζουν σε φαση "Where is our scene going".
    Last edited by VidnaObmana; 03-08-2011 at 00:14.
    Let The Freak Flag Fly!

το Acid Memories EP το εχω και φυσικα δεν υπαρχει καμια μα καμια συνδεση με την τγανς...ουτε στις μεταγενεστερες δουλειες τους
    αν νομιζεις οτι η τγανς και μαλιστα η καγκουρω απο ιζραελ μερια δεν οφειλει στους Οζρικς τοτε να επανεξετασεις...ολα μα ΟΛΑ βρισκοντε εκει

αυτο που κουοταρεις (πηγη να βαζεις παντα...) ειναι λιγο αστειο και περισσοτερο τα μπολνταρισμενα...βλεπεις τα τραιμπαλ τυμπανα τα δουλευαν πολλοι πριν απο τους Τζοκερ
    ενα παραδειγμα ειναι ο Alan Watts - 1962 - this is IT...απο τους πρωτους που καναν ψυχοδηλωτικη μουσικη πειραματιζομενος με το παρθενο (τοτε) τοπιο των ενθεοτζενς

τελος εχουμε διαφορετικη αντιληψη του χαους προφανως,και της ποπ
    τα περι τριππυ τα προσπερνω...εδω υπαρχουν ατομα που βρισκουν ψυχεδελικους τους Τιαματ επειδη βαλαν ''τριππυ'' στολιδια...κλαιν

Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    το Acid Memories EP το εχω και φυσικα δεν υπαρχει καμια μα καμια συνδεση με την τγανς...ουτε στις μεταγενεστερες δουλειες τους
    Ποτε μιλησα εγω για συνδεση BoC Και trance? Απλα στο ανεφερα μιας και τους θεωρω ενα κλικ πανω απο τους FSOL

αν νομιζεις οτι η τγανς και μαλιστα η καγκουρω απο ιζραελ μερια δεν οφειλει στους Οζρικς τοτε να επανεξετασεις...ολα μα ΟΛΑ βρισκοντε εκει
    Elaborate, οπως σου πα θεωρω πολυ σημαντικοτερη τη συνεισφορα της acid house ή ακομα και της EBM. Δειξε μου τις ομοιοτητες, τα κοινα στοιχεια.

αυτο που κουοταρεις (πηγη να βαζεις παντα...) ειναι λιγο αστειο και περισσοτερο τα μπολνταρισμενα...βλεπεις τα τραιμπαλ τυμπανα τα δουλευαν πολλοι πριν απο τους Τζοκερ
    ενα παραδειγμα ειναι ο Alan Watts - 1962 - this is IT...απο τους πρωτους που καναν ψυχοδηλωτικη μουσικη πειραματιζομενος με το παρθενο (τοτε) τοπιο των ενθεοτζενς
    Τον ξερω τον Alan Watts ως φιγουρα του χωρου των ενθεογενων

Απο wiki ειναι η πηγη και ναι προφανως τα tribal τυμπανα τα δουλευαν και αλλοι παλαιοτερα , οι πρωτοι ηταν οι.. διαφορες φυλες ανα των πλανητη

Μουσικη υπαρχει ομοιοτητα και με την τρανς οπως σου πα ορισμενα basslines και δομες μοιαζουν

Οπως προφανεστατα υπαρχει και συνδεση της acid house με κυριοτερο και σημαντικοτερο για μενα χαρακτηριστικο τη χρηση του acid ηχου του Roland TB-303 , κλασσικοτατος ηχους που χρησιμοποιθηκε τρελα στην goa trance και προσωπικα δεν χορταινω να τον ακουω ακομα κια υστερα απο τοσο χρονια, σε κλασσικα Oldschool albums

Επιτελους νομιζω συμφωνουμε να διαφωνουμε , τωρα αν ο αλλος βρισκει τριππυ τους Τιαματ, δικαιωμα του, περι ορεξεως, σου πα πως βλεπω την ψυχεδελεια γενικοτερα - περα της μουσικης - , με τον ορισμο σου για την ψυχεδελεια στη μουσικη συμφωνω , αλλα διαφωνουμε στα επιμερους (αν ειναι τρανς χαοτικη αντιποπ κλπ)

Αυτα κ cya around

P.S To σουηδικο space rock γαμαει. Βεβαια στα περισσοτερα ειδικα στα συγχρονα space rock χρησιμοποιειται κια ηλεκτρονικη , οχι ?
    Last edited by VidnaObmana; 03-08-2011 at 00:35.
    Let The Freak Flag Fly!

ποιες ομοιοτητες και ποια κοινα στοιχεια...ακου τις κλασικες δουλειες των Οζρικς στα 80ς και ολα θα αποκαλυφθουν μπροστα σου ωσαν το τσουρουφλιστο φως που αντικρυσε ο Βουδας και εγινε μετα μπουλης
    το ξερω οτι τον ξερεις τον Watts και προφανως και τον Mckenna και και...εχετε βλεπεις αυτο το κακο,να την ψαχνετε με οτιδηποτε εχει σχεση με μαγικα φυτα κλπ κλπ και να αγνοητε το κατεξοχιν ψυχεδελικο ντοκουμεντο που ανεφερα...εργο το οποιο το βρισκουμε μετα στα:
    Limbus 4 - 1970 - Mandalas [Ohr Today, ZYX Music,1999]
    Cromagnon - 1969 - Orgasm [ESP Disk,2005] FLAC
    Angus MacLise - 1999 - Invasion of Thunderbolt Pagoda (1968-1972) [Siltbreeze,1999] FLAC...και ποσα αλλα

ποτε μα ποτε δεν δινουμε βαση σε γουικι...ΠΟΤΕ ομως για πραματα τα οποια δεν αφορουν ιστορικα γεγονοτα

για σκανδιναβικη ψυχεδελεια σε ολες τις εκφανσεις βλεπε Νεοψυχεδελεια θρεντ...καλη μελετη

Τι να σου πω το πιο παλιο που εχω ακουσει ειναι το Erpland(1990) και η κυριοτερη ομοιοτητα που βλεπω ειναι οι oriental/ανατολιτικες μελωδιες σε ΚΑΠΟΙΑ κομματια... και αυτο ειναι ομοιοτητα κυριως με τα Nitzonot και τα πρωτα goa, καποια άλλα κυριως μεταγενεστερα ειδη Psytrance δεν εχουν τοσο σχεση... A, κοινο στοιχειο/ομοιοτητα μπορεις να πεις καποια "spacy" effects στους ηχους που μαλλον υλοποιουνται με modulation/frequency shift και chorus/flanger

Ενω με την acid house υπαρχει προφανεστατος δεσμος γιαυτο και θεωρω την Acid House τον προγονο της ψυχεδελικης trance

Περσονες οπως Watts Huxley Mckenna Hoffman κλπ τις ξερω κυριως μεσω γραπτων, και οντως σε θεμα μουσικης απο κεινη την περιοδο αγνοω πολλα ... (Βεβαια Mckenna Και Leary Δεν τους εχω σε τοση εκτιμηση οσο Watts Huxley Hoffman, ειδικα ο Leary με εξαιρεση τα πρωιμα χρονια του καραγκιοζεψε μετα)

Σχετικο ασχετο, ο πρωτος κυκλοφορημενος δισκος ηλεκτρονικης ειναι Experimental ambient k einai aytos :

http://www.discogs.com/Morton-Subotn.../release/60977
    Last edited by VidnaObmana; 03-08-2011 at 00:55.
    Let The Freak Flag Fly!

Underground σουηδικο ψυχεδελικο τρανς (οχι γκοα) απο την Uppsala , underground label Schlabbaduerst Rekkords (= thirsty for shit στα γερμανικα)

00i00 κανε μου τη χαρη και give it a try , please

L.A.B - Ripoff
    Let The Freak Flag Fly!

και ο χαξλευ γκιοζακος ηταν...για τον δε ληρυ τι να λεμε, ο νταλαρας ο ιδιος

αν θες να δεις πως συνδεοντε μερικα πραματα ξεκινα καπως ετσι...Gong/Here & Now/Ozrics/ (καποιες ισως δουλειες των Μagic Mushroom Band)...στους Εατ Στατικ ειναι λογικο να βρισκεις πιο ευκολα αναφορες γιατι στην ουσια ''ειναι'' στην φαση
    στους Οζρικς ολα τα στοιχεια ειναι εκει...υπερφορτωμενες συνθεσεις,κορυφωσεις με φλυαρα σολος,αχταρμαδικη κουλτουρα των φρικιων του Stonehedge...απλα αυτο που σωζει αρκετα τους Οζρικς ειναι το χιουμορ που κληρονομησαν απο τους Gong (και τα σκιτσα)
    το Erpland ειναι απο τα τελευταια καλα τους...ακου και τα παλαιοτερα,στο Erp Riff 83 ασμα πχ θα εκπλαγεις...μην κολλας στο οτι δεν εχει ηλεκτρονικο beat,ειναι ευκολο να κανεις την ''μεταφραση''

εντιτ...δεν σου κανω την χαρη...δεν κατεβαζω τετοια και τωρα ακουω Καμορα

O leary ναι , ο Huxley γιατι ? Εχω διαβασει το Νησι και το Brave New World , το πρωτο πολυ καλο.

Δεν σου πa να το ακουσεις τωρα, οποτε θες. Trust me ειναι αρκετα διαφορετικο απο οτι εχεις ακουσει. Ειναι φορεστ psy απο τα φρικια της Uppsala, ενα mp3 ειναι μονο. Για να μη χαθει στην αλλαγη σελιδας κ για οποιον αλλο γουσταρει να ακουσει

L.A.B - Ripoff

Οποτε υποθετω δεν γουσταρεις ουτε Οζρικς?

Οι υπερφορτωμενες συνθεσεις ειναι στοιχειο της goa αλλα σου ξαναλεω αλλα υποειδη που προεκυψαν στην πορεια δεν εχουν πολυ σχεση (μεχρι κ minimal psy υπαρχεΙ)

Θα κοιταξω τα ονοματα poυ μου πες
    Last edited by VidnaObmana; 03-08-2011 at 01:16.
    Let The Freak Flag Fly!