Δεν τρωω κουμπια μεγαλε
Σχεση υπαρχει και αν δεν τη βλεπεις εσυ εχεις καει απο κουμπια (η εισαι μεθυσμενος) και εθελοτυφλεις.

Απλα για μενα δειχνετε τεραστια προκαταληψη (αν δεν τρολλαρετε πολυ, και εννοειτε εστω καποια απο αυτα που λετε) - ο πληθυντικος για σενα και τον 00i00- , παρουσιαζοντας υποκειμενικες αποψεις ως αντικειμενικες και θεσφατα.
Η αντικειμενικοτητα δεν ειναι τιποτα παραπανω απο συνολο υποκειμενικοτητων, η συνιστωσα τους

Δηλαδη σοβαρα τωρα ρε μαγκα , οτιδηποτε υπαρχει στο Erowid Art Vault - VIsionary Arts vault το θεωρεις σκουπιδι ?

Ή τον Alex Grey ας πουμε ?

Και πες οτι δεν σου σκαει καλα στο αυτι ή στο ματι, πρεπει να το υποβαθμισεις πληρως ωστε να νιωσεις ξερω γω μια παρακμιακη αισθηση ανωτεροτητας?

Πχ εγω απο μεταλ γουσταρω ελαχιστα πραγματα παρολο που εχω προσπαθησει να συντονιστω με τη μουσικη, ομως αναγνωριζω σε οσους το ακουνε οτι μπορει να το γουσταρουνε και γιαυτους να ειναι γαματη μουσικη. Αντιστοιχη ενσυναισθηση περιμενω και απο την αλλη πλευρα (και ευτυχως την εχω συναντηση σε πολυ κοσμο, βεβαια η δικια σας αντιληψη ισως να μην επαρκει).

Το μεταλ δεν το βλεπω ως κατι που σνομπαρω -πλεον- αλλα νιωθω οτι ΧΑΝΩ κατι , θα γουσταρα να εβρισκα περισσοτερο μεταλ που μου αρεσε γιατι θα ειχα πιο διευρυμενους μουσικους οριζοντας και μεγαλυτερη ποικιλια σε ηχοτοπία. Για μενα το ιδανικο στη μουσικη ειναι οσο το δυνατον περισσοτερη ποικιλομορφια αλλα σε συνδυασμο με καποια εκλεκτικοτητα. Δηλαδη δεν αναφερομαι στο αηδιαστικο "Τι ακους - Τα παντα!" , αλλα στο να μπορεις να ακους παρα πολλα ειδη διατηρωντας ταυτοχρονα καποια επιλεκτικοτητα ως προς το το θα ακουσεις απο τον καθενα.

Ευτυχως υπαρχουν παρα πολλοι ανθρωποι που να μπορουν να εκτιμησουν τοσο πανκ και κραστ οσο goa trance και hiphop ή reggae και σε αυτους δινω απειρο respect.