κι εγω για την μουσικη μιλαω...δεν με ενδιαφερουν οι παρατρεχαμενοι που χωθηκαν γιατι οσμιστηκαν ΛΑΟ και πελατες (βλεπε gurus,new age απατεωνισκους,μυστικιστες της πουτσας κλπ κλπ)
το psy trance παναηρ εχει μια σοβαροτατη ελλειψη...λεγεται καλλιτεχνικη δημιουργια
ειδος μουσικης το οποιο εχει ως βαση την στειρα τυποποιηση και ακομα χειροτερα την ''επιστημονικοποιηση'' της μουσικης δεν μπορει και δεν εχει σχεση με την ψυχεδελεια
ολοι εσεις οι ''ψυχοναυτες'' (αμα σας στερησουν το καυσιμο νοικοκυρες ειστε βεβαια) αμα ακουσετε το Dark Star πιθανοτατα να γελαστε και να πειτε οτι ειναι ενα blues/country
το αστειο ειναι οτι σε αυτο και στην συγκεκριμενη μπαντα μεταξυ αλλων οφειλετε την υπαρξη σας...α και στο ''κατσαπανκ'' που τοσο ευκολα σνομπαρετε
ο ορος rave ειναι κλασικος 60ς
τα φρακταλς το ιδιο αλλα με αλλη μορφη (τι να κανουμε δεν ειχαν Mac τοτες)
και ποσα αλλα που τα βρισκουμε στην τσιρκοκουλτουρα σας...την οποια καποια χαζεμενα πιστεψαν οτι εσκασε ως επανασταση ενω λειτουργουσε τοσα χρονια ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ και υπογεια
δε θελω να γραφω...πονανε τα δαχτυλα μου αυτην την στιγμη
δακρυζουν τα νυχια μου που πληκτρολογω σε ενα θρεντ για την psy και τα ρομποτς της
εσυ συνεχισε να εξερευνεις την φαρμακοδυναμικη και τους κατεστραμενους νευρωνες σου...ποτε δεν θα αντιληφθεις γιατι ο Captain Beefheart ηταν ψυχεδελικος χωρις διαστημικες κλανιες και spirals