Results 1 to 15 of 941

Thread: Astynomiki Via

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Spammity Spam rat_poison's Avatar

Σου είπα εγώ μα τα παιδιά στο σχολείο ΓΑΜΑΓΑΝΕ γιατί την πέσανε σ' αυτούς; ή τα ενέταξα το ΚΟΜΜΑ μου σε κάποιο γενικότερο και (όπως τουλάχιστον το ίδιο θα ήθελε) ακομμάτιστο κίνημα όπως αυτό των πλατειών; εγώ είπα απλά ότι το φαινόμενο των επιθέσεων στις καταλήψεις έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό

εσύ είπες "ζομγκ ακόμα κι η ανταρσύα συμμετέχει σ' αυτό το γελοίο πανηγυράκι, κρίμα γιατί γενικά we're better than this" βάζοντας το γκρουπίσκο σου σε κάποιου είδους ανωτάτη ιδεολογική και επαναστατική πλατφόρμα πρωτοπορίας

ε λολ

κι αν δε σε νοιάζει που ήτανε κυρίως πρεζάκια (αν ήτανε γιατί δεν ξέρω, δεν έχω δική μου εικόνα από αθήνα) τότε προς τι το σχόλιο και ο διαχωρισμός; θεωρείς τον εαυτό σου και την ύπαρξη της ΔΙΚΗΣ σου επανάστασης ότι έχει πιο πολύ δικαίωμα στο δημόσιο χώρο από τον τελειωμένο τζάνκη; κι αν ναι, πού σκοπεύεις να τον πας τον τζάνκη άμα κερδίσεις;
    εξήγησέ μου γιατί η καταστολή εναντίον σου είναι χειρότερη απ' αυτήν του πρέζακα
    Last edited by rat_poison; 31-07-2011 at 12:49.
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Tags for this Thread