Quote Originally Posted by Harbinger of Death View Post
Όταν έβλεπες καταστάσεις που δεν είχαν λογική, και ιντριγκαριζόσουν, και περίμενες με ανυπομονησία τις απαντήσεις, δεν ήταν χαμένος χρόνος θες να πεις, επειδή δεν το ήξερες ότι δεν είχαν λογική. Επειδή δηλαδή η σειρά κατάφερε να σε κοροϊδέψει, ήταν καλή και το διασκέδασες. Το γεγονός ότι τα περισσότερα πράγματα που είδες (όχι ένα και δύο) ήταν ΤΥΧΑΙΑ, φτιαγμένα για να σου ανοίξουν την όρεξη, χωρίς να σε περιμένει φαί τελικά, δεν αφαιρεί το νόημα της σειράς.

Όχι, για πες, γιατί θεωρείς κερδισμένο χρόνο το Lost. Αλλά ψήσου να απαντήσεις χωρίς να αναφέρεις ότι σου άρεσε που σε κορόιδεψε η σειρά.

EDIT: α και http://www.collegehumor.com/video/60...lost-questions
ψήσου να μου πεις ποια ήταν τα πράγματα για τα οποία σε κορόιδεψε η σειρά, χωρίς να αναφέρεις ότι "ε ρε μαλάκα, δεν απάντησαν ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ".

πραγματικά θα καθόμουν να γράψω γιατί μου άρεσε η σειρά και για δέσιμο με τους χαρακτήρες και όλα αυτά, αλλά εσύ γράφεις ότι όλα όσα βλέπαμε ήταν τυχαία έτσι για τη φάση και η σειρά με κορόιδεψε και οι καταστάσεις δεν είχαν λογική και όλα αυτά και ξέρω ότι στο τέλος θα μου πεις κάτι του στυλ "μα δεν γίνεται να κάνεις ταξίδια στο χρόνο" ή "ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ" και δεν έχει νόημα.

άποψή μου είναι ότι όσοι έβλεπαν τη σειρά για 6 χρόνια, έγραφαν και διάβαζαν κατεβατά αναλύσεων στα ιντερνετς για ταϊμ τράβελς και πειράματα με πυραύλους και "we have to go back Kate" κλπ, και με το τελευταίο επεισόδιο συνειδητοποίησαν ότι η σειρά τους κορόιδεψε και ξαφνικά θεώρησαν αυτά τα 6 χρόνια χαμένο χρόνο, ε είναι λίγο βλάκες (συγγνώμη αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία). κυρίως γιατί το φινάλε ήταν τόσο γαμάτο και

εντιτ γιατί εντωμεταξύ έκανες αυτό το ποστ:
Quote Originally Posted by Harbinger of Death View Post
Θα προτιμούσα να μην το είχα δει ποτέ.
προφανώς ανήκεις στην κατηγορία που ανέφερα παραπάνω, σόρυ και πάλι για την άποψή μου.