To αλουμινοχαρτο πανω στο καλοριφερ αντικαθιστουσε το σεμεδακι? Leech μιλα αν εισαι εσυ
To αλουμινοχαρτο πανω στο καλοριφερ αντικαθιστουσε το σεμεδακι? Leech μιλα αν εισαι εσυ
Το έχω δει σε πολλά σπίτια αυτό με το αλουμινόχαρτο, έχω την εντύπωση ότι το έκανε και η γιαγιά μου, η οποία σίγουρα δε ζέσταινε πηλό, οπότε κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ πέρα. Νομίζω πως πρόκειται για ένα από τα Μυστικά των Μεγάλων τα οποία κανένα παιδί δεν πρόκειται να μάθει μέχρι να αποκτήσει και αυτό εγγόνια.
Ένα αντίστοιχο ερώτημα/μυστικό είναι γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των παππουδογιαγιάδων λούζεται με αυτό
![]()
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
δακρινω καπελάκι από πρόσκοπο-λυκόπουλο πάνω στο γραφειάκι.......ε?
don't break the fucking circle
Τη ροζ μαλακτικη κρεμα (δεν ξερω αν βγαινει ακομη) του Johnson's οχι πια δακρυα ηθελα μικρη να την φαω. Ελουζα και την αδαμαστη μπουκλα του μπρομ για εξτρα σνιφαρισμα.
Το κλασικο shampoo υπαρχει παντα στο μπανιο μου.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Τα λουξ ηχαν καλυτερη γευση![]()
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
To οικονομικο καλοριφεροκαλυμμα. - ψηστης![]()
βρηκα μια φωτο που καμνω ΚΑΚΑ...αλλα οκ εννοειτε οτι μονο πμ και μονο σε καυτες γυναικες
όχι δική μου ή κάτι τέτοιο. Απλά τη βρήκα κ τα σπαει
σκατά ή σοκολάτα όμως?
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ