Πινκαρα γελωντας τουλαχιστον.
Πινκαρα γελωντας τουλαχιστον.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Γενικά τις θάλασσες (του Σαρωνικού μπορώ να πω με βεβαιότητα) τις έχουνε θερίσει οπότε είναι χαμένος χρόνος/λεφτά.Αν θες ποσότητα και γενικά να πεις ότι έπιασες κάτι πέρα από κοκοβιούς πρέπει να πας ανοιχτά ή σε κανένα ξεχασμένο νησί.
It's all based on fear....
πολλά χρόνια στο συγκεκριμένο άθλημα, στην ιστορική παραλία Θεσσαλονίκης. Οι ψαριές μας περιλάμβαναν:
κλασικούς σπάρους που έχουν καλό τράβηγμα και είναι πεντανόστιμοι, με σκουλίκι
κεφάλια - μεταλαγμένα και μη, μεγάλη γκάβλα το τράβηγμα τους, τρόποι ψαρέματος τους με μπασμό και δώλωμα κότα αλλά και σκουλίκι όταν μαζευόταν κοπάδι. Επίσης με σαλαγκιά.
σαυριδάκια που και που αλλά είναι ωραία γιατί σε πάνε δεξιά-αριστερά μέχρι να βγουν, τσιμπάνε στο οτιδήποτε αλλά κυρίως σαρδέλα
ζαργάνες το ίδιο και πηδάνε έξω απ το νερό καμιά φορά
καμιά σαρδελίτσα με σαλαγκιά
σουπιές και καβούρια με σαλαγκιά από το ντουβάρι
και οι περιστασιακοί γοβιοί, λαπίνες κτλ
ο πατέρας μου και κάτι άλλοι χρησιμοποιώντας τεχνικές υπερσκιλλ νίντζα βγάζαν και λαβράκια (μέχρι και πεντάκιλα).
Spoiler
Μία-μία με πάει. Κοιμάμαι ανα 2 μέρες και κυκλοφορώ σα ζόμπι
πορωθηκε την επομενη φορα που θαρθεις παμε για ψαρεμα οχι μπασκετ
Bump
Ασχολείται ακόμα κανένας ή γαμάτε όλοι;
Ξαναμπαίνω στη φάση με εγγλέζικο-μπικατίνι και κάστινγκ-ακροβάτη/μονοδόλι, αλλά δεν έχω ιδέα από μέρη. Στην Ερέτρια που πήγαμε χάσαμε το χρόνο μας και τώρα ψάχνουμε κάτι πιο κοντινό.
Εχω καιρο να παω για Casting αλλα τις τελευταιες φορες ειχα παει Παχη. Ισως το ΣΚ δοκιμασω προς Πορτο Γερμενο χωρις να εχω ιδεα τι παιζει εκει. Με μονοδολι παντα.