και τσαντίζομαι
και τσαντίζομαι
η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ
twra giati ta bazeis ayta re anthrwpe
sorry φίλος αλλά το ΓΑΜΗΣΕΣ και ψόφησε.
Επειδή είχα την κωλοφαρδία να έχω για πρώτη φορά(και ίσως τελευταία)
πρόσκληση στα 17/18 χρόνια που πάω συναυλίες στο Ελλάντα
μόνο κακή διοργάνωση δεν είδα εκεί που ήμουν/ήσουν.
Τζάμπα ποτά από μπύρες,βότκες,12ρια ουισκια κλπ,aircondition, καναπέδες&τραπεζάκια(μην μου κουραστείς και φας στα όρθια βρε αδερφέ),
φαι catering,οι σεκιουριτοπορτιερηδες ευγενέστατοι,
ταξιθέτριες( !! ),αναμνηστικά(οκ του κώλου ),εύκολο πηγαινέλα από τη θύρα στην αίθουσα.όσο για την έξοδο σε 5' ήμουν Κηφησίας.
Αν αυτό (επαναλαμβάνω ήμουν στην 29) συγκρίνεται
με ελληνική διοργάνωση...
φαντάζομαι τη συγκρίνεις με τους purple στο οακα.
όσο για τους bon jovi ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω (εκτός από 3 τραγούδια extra) περιμένατε?καλά έπαιξαν, 2,5 ώρες έπαιξαν, μια χαρά επικοινωνία είχαν με το κοινό(νταξ δεν ήταν και το κοινό των rammstein της Μαλακάσας ή του Βασίλη).Την επόμενη να βάλουν πόρτα μην περνάνε οι φλώροι μέσα μόνο οι πραγματικοί ΡΟΚάδες.
Ρε έχουν κλέψει το Βασίλιιη τον Τσάμη να ούμε, τι κέτερινγκ συζητάμε;;!
Στο 0:23 ακούμε όλοι το Lucifer's Hammer, έτσι;
Τα credits στον admin..
Edit: και για να το χοντρύνω, επειδή αλλιώς δεν έχει πλάκα, είχαμε τον πειρατή Μπαρμπαρόσα και αποκτήσαμε και τον ΛΗΣΤΑΡΧΟ Σαμπόρα.
Edit2: καλή ιδέα να πάρει και την αρχή του Lost and Lonely Days, θα φτιαχνε και γαμώ τα hooks.
Last edited by Ra Pariah; 23-07-2011 at 02:31.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
χαχαχαχαχα μπράβο λοιπόν στον admin
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.
Ρε οι σωστές μπάντες από το Los Angeles* καταπίνουν δέκα-δέκα τα αγοράκια με τα κολάν... Μην λέμε τα ίδια και τα ίδια με τον κίνδυνο να ακουστούμε γραφικοί
*Warlord, Omen, Cirith Ungol
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Ούτε εγώ είδα κάτι ιδιαίτερα κακό στη διοργάνωση, πάντως τον Στάθη τον είδα από μακρυά στην αρένα και όχι στους επισήμους. Ε και εδώ που τα λέμε δεν κρίνεις μια διοργάνωση από τις πίπες που κάνουν στους vip αλλά από το πώς φέρεται στο κοσμάκι που πληρώνει, σωστά;
Ο Ρα παραλείπει να πει ότι η καρδιά του είχε πάει στην κούλουρη μέχρι να βρει τις χρονολογίες που βγήκαν τα τραγούδια, όταν του έλεγα ότι ο τσάμης έκλεψε σαμπόρα...
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr