Ρε οι σεκιουριταδες δεν ήξεραν που είναι οι θύρες κι έκοβαν εισιτήργια/ έστελναν κόζμο όπου νάναι. Οσο για τις "καλλονές", δεν πάω στις συναυλίες για τα μουνιά. Το φαί καλό ήταν, δίκιο έχεις![]()
Ρε οι σεκιουριταδες δεν ήξεραν που είναι οι θύρες κι έκοβαν εισιτήργια/ έστελναν κόζμο όπου νάναι. Οσο για τις "καλλονές", δεν πάω στις συναυλίες για τα μουνιά. Το φαί καλό ήταν, δίκιο έχεις![]()
Όμορφα ήταν, αλλά λείπανε πολλά.
Χαμηλά ο ήχος όπως είπαν και όλοι, καθόμουν κανα 50αρι μέτρα πίσω από τον ηχολήπτη και ήταν σαν να είμαι κανα χιλιόμετρο από τη σκηνή και να ακούγεται ο απόηχος μόνο. Κιθάρες έρχονταν και φεύγαν, τα δεύτερα δεν ακούγονταν πάντα (και συναυλία jovi χωρίς δεύτερα τι να λέει) κλπ. O sambora δυστυχώς νηφάλιος δεν την παλεύει, βαριόταν. Και επίσης γιατί διάολο, ενώ παντού τραγούδησαν και ο sambora και ο bryan, εδώ τα είπε όλα ο jovis, δεν κατάλαβα. Στην αρχή μπήκαν και γαμώ, αλλά κάνανε την κοιλιά με τα νεοτράγουδα και μετά τελείως άνευρα τα sleep when I'm dead και keep the faith (και λόγω ήχου), ε η πώρωση δεν επανήλθε. περίμενα ότι θα έβγαιναν και για δεύτερο encore αλλά μπα.
δυνατό το always με όλο το στάδιο να τραγουδά όλους τους στίχους (αναμενόμενο για Ελλάδα) και επικό bad medicine με τα medleys....
Έλειψαν runaway και lay your hands on me. blood on blood και dry county απλά έχω πάρει απόφαση ότι δεν θα τα δώ ποτέ τελικά...
Τα περί facebook και "πόσο κούκλος είναι" γιατί σας χαλάνε; Αν μαζεύονταν μόνο οι λάτρεις της μουσικής των bonjovi θα ήταν χθες 15 χιλιάδες μόνο, ενώ είχε καμιά 60αριά χιλιάδες κόσμο.
Και από διοργάνωση μόνο η έξοδος με χάλασε, τρελό πήξιμο, και ούτε μια πινακίδα προς τα που για μετρό, προς τα που για λοιπές εξόδους, με αποτέλεσμα να πηγαίνει ο κόσμος σε κύκλους και συνέχεια πάνω κάτω. ψιλά γράμματα πάντως...
και κλείνοντας, ο πούστης ο jovenos ενώ έχει ξεχάσει πλέον πως να προφέρει σύμφωνα και κόντεψε να πάθει κάτι ανευρύσματα σε φάσεις, δεν έχασε ούτε νότα.....
η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ
Ε συγνώμη που δεν πήγα μποντζόβι λόγω του μπάουνς. Για ομπάμα οκ, πες ότι είναι χαζός ο μποτζόβι και τον έβλεπε έτσι πριν βγει, και τώρα δηλαδή τον βλέπει σαν τον γκάντι; Υπάρχει η βλακεία, υπάρχει και η καθυστέρηση-για-κλωτσιές. Τέλος παπάρια, γκανσενρόουζες πχ μια χαρά φχαριστήθηκα, όπως είμαι σίγουρος ότι και αν ήμουν ακα ντακα φαν και είχα πάει θα γούσταρα μια χαρά. Δε φταίω εγώ που όχι μόνο ο μποτζόβι βγάζει μαλακίες εδώ και δεκαπέντε χρόνια, επιμένει και να τις παίζει στα λάιβ.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
άκε ντέκε νομίζω τους λένε.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
στην αρχη ητο χαμηλα ο ηχος ακομα και για μας που ειμασταν εκει. Κλασσικα εφτιαξε καπως μετα απο 2-3 κομματια.
εγω γενικα με αρεσε η συναυλια παιδια, βαρεθηκα μονο σ ενα κομματι εδω που τα λεμε, αλλα οκ.
οι Skid Row στο An, με ειχαν κανει να φυγω τρισευτυχισμενος απ τη ζωη μου, αλλα και χτες καλα περασα.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
vip ελλάδας και ξερό ψωμί! αφού η διοργάνωση ήταν για να χωθεί μπροστά η Δέσποινα και η δήθεν παρέα... όσο για την συναυλία, ήταν ακριβώς ότι περίμενα και ότι ακουγα τόσα χρονια με το ζόρι. Καλή για 13χρονα κοριτσάκια καταφαντασία ερωτευμένα. Μου άρεσε που ένιωσα έτσι για λίγο. Σαν να μην είχα υποχρεώσεις. Με πιάνεις;
Ποσταρε πικς να νιωσουμε και μεις 13χρονοι ερωτευμενοι για λιγο.
"Τι χτυπαω??"
Χμ......
"Τι χτυπαω??"
αν δεν τις παίζει λαιβ, δεν έχει λόγο να περιοδεύει. Και μαλακίες για σένα, με τα τελευταία άλμπουμ εχει πουλησει, όσο δεν είχε πουλήσει στα '80ς
ακου λίγο το we weren't born to follow και με πρηζεις για τον obama και συγκριση με γκαντι (για τον οποιο οι Ινδοι εχουν να πουν δυο λογακια παραπανω)
Vielen Dank für alles was mal war
η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ
γενικα τα εχω ξαναγραψει στο τοπικ του ραδιο αρβυλα, αλλα ειστε αρκουντως καθυστερημενοι ε.
"Τι χτυπαω??"
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band