Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42

Thread: Bon Jovi 20/7/2011 ΟΑΚΑ

Ρε οι σεκιουριταδες δεν ήξεραν που είναι οι θύρες κι έκοβαν εισιτήργια/ έστελναν κόζμο όπου νάναι. Οσο για τις "καλλονές", δεν πάω στις συναυλίες για τα μουνιά. Το φαί καλό ήταν, δίκιο έχεις

Όμορφα ήταν, αλλά λείπανε πολλά.
    Χαμηλά ο ήχος όπως είπαν και όλοι, καθόμουν κανα 50αρι μέτρα πίσω από τον ηχολήπτη και ήταν σαν να είμαι κανα χιλιόμετρο από τη σκηνή και να ακούγεται ο απόηχος μόνο. Κιθάρες έρχονταν και φεύγαν, τα δεύτερα δεν ακούγονταν πάντα (και συναυλία jovi χωρίς δεύτερα τι να λέει) κλπ. O sambora δυστυχώς νηφάλιος δεν την παλεύει, βαριόταν. Και επίσης γιατί διάολο, ενώ παντού τραγούδησαν και ο sambora και ο bryan, εδώ τα είπε όλα ο jovis, δεν κατάλαβα. Στην αρχή μπήκαν και γαμώ, αλλά κάνανε την κοιλιά με τα νεοτράγουδα και μετά τελείως άνευρα τα sleep when I'm dead και keep the faith (και λόγω ήχου), ε η πώρωση δεν επανήλθε. περίμενα ότι θα έβγαιναν και για δεύτερο encore αλλά μπα.

δυνατό το always με όλο το στάδιο να τραγουδά όλους τους στίχους (αναμενόμενο για Ελλάδα) και επικό bad medicine με τα medleys....
    Έλειψαν runaway και lay your hands on me. blood on blood και dry county απλά έχω πάρει απόφαση ότι δεν θα τα δώ ποτέ τελικά...

Τα περί facebook και "πόσο κούκλος είναι" γιατί σας χαλάνε; Αν μαζεύονταν μόνο οι λάτρεις της μουσικής των bonjovi θα ήταν χθες 15 χιλιάδες μόνο, ενώ είχε καμιά 60αριά χιλιάδες κόσμο.

Και από διοργάνωση μόνο η έξοδος με χάλασε, τρελό πήξιμο, και ούτε μια πινακίδα προς τα που για μετρό, προς τα που για λοιπές εξόδους, με αποτέλεσμα να πηγαίνει ο κόσμος σε κύκλους και συνέχεια πάνω κάτω. ψιλά γράμματα πάντως...

και κλείνοντας, ο πούστης ο jovenos ενώ έχει ξεχάσει πλέον πως να προφέρει σύμφωνα και κόντεψε να πάθει κάτι ανευρύσματα σε φάσεις, δεν έχασε ούτε νότα.....
    η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ

Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    dragonlord, εξακολουθεις να πηγαίνεις σε συναυλίες που θα ηθελες να έχεις δει στα '80ς ή '90ς και να γκρινιάζεις που δεν παίζουν όπως τότε. Αν είχες δει το video του we weren't born to follow, θα είχες δει τον Obama και δε θα σου ερχόταν ξαφνικό χτες.

χαζοτράγουδα λέει ο άλλος. τι περίμενες να ακούσεις από bon jovi το 2011;
    Ε συγνώμη που δεν πήγα μποντζόβι λόγω του μπάουνς. Για ομπάμα οκ, πες ότι είναι χαζός ο μποτζόβι και τον έβλεπε έτσι πριν βγει, και τώρα δηλαδή τον βλέπει σαν τον γκάντι; Υπάρχει η βλακεία, υπάρχει και η καθυστέρηση-για-κλωτσιές. Τέλος παπάρια, γκανσενρόουζες πχ μια χαρά φχαριστήθηκα, όπως είμαι σίγουρος ότι και αν ήμουν ακα ντακα φαν και είχα πάει θα γούσταρα μια χαρά. Δε φταίω εγώ που όχι μόνο ο μποτζόβι βγάζει μαλακίες εδώ και δεκαπέντε χρόνια, επιμένει και να τις παίζει στα λάιβ.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar

άκε ντέκε νομίζω τους λένε.
    ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!

Quote Originally Posted by alaiah View Post
    Χαμηλά ο ήχος όπως είπαν και όλοι, καθόμουν κανα 50αρι μέτρα πίσω από τον ηχολήπτη και ήταν σαν να είμαι κανα χιλιόμετρο από τη σκηνή και να ακούγεται ο απόηχος μόνο. Κιθάρες έρχονταν και φεύγαν, τα δεύτερα δεν ακούγονταν πάντα (και συναυλία jovi χωρίς δεύτερα τι να λέει) κλπ.
    εκεί που καθόσουν πρε τι ήχο περίμενες να ακούσεις; Πάντως ο σαμπόρα ήταν χαμηλά, όπως είπε και μια μορφή της ροδίτττικκκης σκηνής στο τέλος του λάηβ, "του είχε χαμηλώσει το μικρόφωνο ο κομπλεξικός"

ο μπον τζόβι θέλει να γίνει springsteen...

314222 Mitsmann's Avatar

στην αρχη ητο χαμηλα ο ηχος ακομα και για μας που ειμασταν εκει. Κλασσικα εφτιαξε καπως μετα απο 2-3 κομματια.
    εγω γενικα με αρεσε η συναυλια παιδια, βαρεθηκα μονο σ ενα κομματι εδω που τα λεμε, αλλα οκ.
    οι Skid Row στο An, με ειχαν κανει να φυγω τρισευτυχισμενος απ τη ζωη μου, αλλα και χτες καλα περασα.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Junior Member annaz's Avatar

Quote Originally Posted by Stathis63 View Post
    Βαρετή συναυλία, σαχλοτράγουδα, άλλη μια μέρα στο γραφείο για τον κουκλεντέ και τους υποτακτικούς του, άθλια διοργάνωση, κόσμος για/ από τα μπουζούκια, με λίγα λόγια τζάμπα ο κόπος κι η ζιέστα.
    vip ελλάδας και ξερό ψωμί! αφού η διοργάνωση ήταν για να χωθεί μπροστά η Δέσποινα και η δήθεν παρέα... όσο για την συναυλία, ήταν ακριβώς ότι περίμενα και ότι ακουγα τόσα χρονια με το ζόρι. Καλή για 13χρονα κοριτσάκια καταφαντασία ερωτευμένα. Μου άρεσε που ένιωσα έτσι για λίγο. Σαν να μην είχα υποχρεώσεις. Με πιάνεις;

314222 Mitsmann's Avatar

Ποσταρε πικς να νιωσουμε και μεις 13χρονοι ερωτευμενοι για λιγο.
    "Τι χτυπαω??"

Junior Member annaz's Avatar

δεν έβγαλα..

314222 Mitsmann's Avatar

Χμ......
    "Τι χτυπαω??"

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Ε συγνώμη που δεν πήγα μποντζόβι λόγω του μπάουνς. Για ομπάμα οκ, πες ότι είναι χαζός ο μποτζόβι και τον έβλεπε έτσι πριν βγει, και τώρα δηλαδή τον βλέπει σαν τον γκάντι; Υπάρχει η βλακεία, υπάρχει και η καθυστέρηση-για-κλωτσιές. Τέλος παπάρια, γκανσενρόουζες πχ μια χαρά φχαριστήθηκα, όπως είμαι σίγουρος ότι και αν ήμουν ακα ντακα φαν και είχα πάει θα γούσταρα μια χαρά. Δε φταίω εγώ που όχι μόνο ο μποτζόβι βγάζει μαλακίες εδώ και δεκαπέντε χρόνια, επιμένει και να τις παίζει στα λάιβ.
    αν δεν τις παίζει λαιβ, δεν έχει λόγο να περιοδεύει. Και μαλακίες για σένα, με τα τελευταία άλμπουμ εχει πουλησει, όσο δεν είχε πουλήσει στα '80ς

ακου λίγο το we weren't born to follow και με πρηζεις για τον obama και συγκριση με γκαντι (για τον οποιο οι Ινδοι εχουν να πουν δυο λογακια παραπανω)
    Vielen Dank für alles was mal war

Quote Originally Posted by morphine View Post
    Quote Originally Posted by alaiah View Post
    Χαμηλά ο ήχος όπως είπαν και όλοι, καθόμουν κανα 50αρι μέτρα πίσω από τον ηχολήπτη και ήταν σαν να είμαι κανα χιλιόμετρο από τη σκηνή και να ακούγεται ο απόηχος μόνο. Κιθάρες έρχονταν και φεύγαν, τα δεύτερα δεν ακούγονταν πάντα (και συναυλία jovi χωρίς δεύτερα τι να λέει) κλπ.
    εκεί που καθόσουν πρε τι ήχο περίμενες να ακούσεις; Πάντως ο σαμπόρα ήταν χαμηλά, όπως είπε και μια μορφή της ροδίτττικκκης σκηνής στο τέλος του λάηβ, "του είχε χαμηλώσει το μικρόφωνο ο κομπλεξικός"

ο μπον τζόβι θέλει να γίνει springsteen...
    Τυπογραφικόν λάθος, όχι 50μ, αλλά 5μ πίσω από τον ηχολήπτη ήμουν.
    Και άμα θέλει αυτός να γίνει σπρίνγκστην να ζητάει από τον κόσμο και κανα κομματάκι και να το παίζει. επίσης να γράψει καμμια ποιότητα και να τα αφήσει τα κακοαντιγραμμένα βίντεοκλιπ του the wall
    η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ

Quote Originally Posted by Stathis63 View Post
    δεν πάω στις συναυλίες για τα μουνιά.
    Τι να τα κάνει κάποιος τα μουνιά άλλωστε όταν είναι μουνί ο ίδιος
    "Who loves ya, baby?"

314222 Mitsmann's Avatar

γενικα τα εχω ξαναγραψει στο τοπικ του ραδιο αρβυλα, αλλα ειστε αρκουντως καθυστερημενοι ε.
    "Τι χτυπαω??"

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    οι Skid Row στο An, με ειχαν κανει να φυγω τρισευτυχισμενος απ τη ζωη μου, αλλα και χτες καλα περασα.
    oi skid row htan h sunaulia pou kathierwse ton oro timio live. makari na tous xanaferoun
    metallades kai punkia oloi mia parea monimo crowdsurfing kai agapes
    kai manowarioi logoi
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.