Κι εγω το κανω με το ενα χερι κατι απο το μαξιλαρι εννοειται, η τεκμηριωση ειναι οτι ετσι με βολευει περισσοτερο.
Κι εγω το κανω με το ενα χερι κατι απο το μαξιλαρι εννοειται, η τεκμηριωση ειναι οτι ετσι με βολευει περισσοτερο.
νομιζω πως βρισκομαι στο σωστο θρεντ
http://www.facebook.com/event.php?eid=215871201789780
μεθαυριο! θα ειναι και ενα σωρο γνωστοι.....θα περασουμε αψεχαστα!!!!!111
tha imaste oloi sto terastio pano kiamok tha ginei xamos!!!!!
1)χαμηλωνω τελειως την καρεκλα εμπροσθεν του πισιου
2)οταν μενω θεσσαλονικη,σιγουρευομαι καθε βραδυ οτι εχω γυαλια,κλειδια και το μεγαλο ψαλιδι πανω απο το κεφαλι μου.νετμπουκ,πορτοφολια και κινητα κρυβονται αλλα αφηνω ενα δεκαρικο για να γλυκαθει και να μη με ξυπνησει για να ρωτησει που ειναι τα λεφτα.η εστω να αισθανθει οτι βρηκε κατι και δε μπηκε ντζαμπα για να φυγει γρηγορα και να μην παλεψει αν επιτεθω.
de katalabainwti lete alla pali agamtoi tha fugete apo edw
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
ποσταρω απο εταιρικο πι-σι
Η μεγαλυτερη καιλα μου- οταν βρισκομαι σε ενα σπιτι μονος/κοιμουντε ολοι και βαριεμαι του θανατα, φερνω ασταματητες βολτες απο τη μια γωνια του σπιτιου στην αλλη, μεχρι να πεισω τον εαυτο μου να κανω κατι αλλο. Αυτο επισης γινεται και οταν περιμενω λεωφορεια κλπ, κοινως δε μπορω να κατσω σε ενα σημειο.
Με τον υπνο που αναφερθηκε πιο πανω- φερνω το μαξιλαρι ετσι ωστε να καλυπτει ολοκληρο το κεφαλι εκτως το προσωπο για να αναπνεω.
Διαβάζω ποστ φθόγγου
και σαν καλός καμμένος "Δηλαδή οκ ποιος κάθεται και παλεύει με το UPS του, εύκολ-"
"Ah"
Έλα οκ, είναι και πρωί.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Συμπεραίνω ότι χθες βράδυ γυρνώντας σε διαλυμένη κατάσταση πρέπει να καθάρισα σχεδόν ένα βάζο απο καυτερά μακεδονικά πιπεράκια.
Κάθομαι και ψάχνω που στο διάολο μπορεί να πέταξα τα κοτσανάκια για να είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ αλλά δεν μπορώ να βρώ τίποτα![]()
σημερα ξυπνησα σε ενα σεντονι κ την μπλουζα μου γεματη αιματα.
δεν παιζω ξυλο.