Ψήθηκα και εγώ για invite. Επειδή οι άλλοι ντρέπονται, ο πρώτος που θα στείλει invite στο vic@ics.forth.gr κερδίζει. Γενικά κερδίζει και οι άλλοι χάνουν. Για την δόξα της νίκης και μόνον, τρου πράματα. Θα ανακοινώσω τον νικητή εδώ και απ'όλα.
Ψήθηκα και εγώ για invite. Επειδή οι άλλοι ντρέπονται, ο πρώτος που θα στείλει invite στο vic@ics.forth.gr κερδίζει. Γενικά κερδίζει και οι άλλοι χάνουν. Για την δόξα της νίκης και μόνον, τρου πράματα. Θα ανακοινώσω τον νικητή εδώ και απ'όλα.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
oloi eseis pouxete gkaulwsei me tous kyklous tou g+, to FB exei antistoixo papari sxedon e3arxhs.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Ψιλοισχυει, ομαδες φιλων και καλα...αλλα γενικα δυσχρηστο, καμια σχεση με την ευκολια drag&drop του g+
Τα Friend Lists; Δεν υπάρχει σύγκριση.
O ικονοκλαστ είναι ο Νικητής.
Δύο άλλοι χάσανε αλλά σέβομαι την αγωνιστική τους αξία.
Από αύριο ασχολούμαι.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
ομιχαλακις@τζιμεηλ.κομ
με εχει κανει ηδη invite ο σαμπρεleaux,εχω ηδη το Χαραγμα του Θηριου
απλα το βαζω για να προσθεσω κυρος στους κυκλους σας
Ε στειλτε πμ να σας κανουμε ivite
οποια θελει να με κανει φιλο
giorgos tsagk
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Οι άλλοι μπορούν να βλέπουν σε ποιους κύκλους τους έχω;
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Εντωμεταξύ, υπήρχε chrome extension να κάνει αυτό που έλεγα και η facebook το μπλόκαρε. Θα έχει γέλιο τους επόμενους μήνες, θα πέσει τρελό ξεκατίνιασμα.
Με μια πρώτη ματιά, το friends list του facebook και οι κύκλοι του g+ έχουν την ίδια σχέση που έχει το notepad και το excel.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
γιατι παει με invites ακομα;
Vielen Dank für alles was mal war