Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast
Results 136 to 150 of 151

Thread: sok sto oaka

Senior Member freak brother's Avatar

καλα ουτε εγω καπνισα , αλλα το ΨΟΦΟΣ ΚΑΚΟΣ με χαλασε , σιγα το πραμα να ουμε νταξει στην Ελλαδα εισαι που δεν υπαρχουν νομοι ρελαξ εντ εντζου δε ραιντ.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Sayid Hassan Jarrah psychotron's Avatar

πίνκαρα
    Where's the booze?

I used to be perfect but now I'm even better

Ε λοιπόν κρατήθηκα τόσες μέρες για το τσιγάρο αλλά αφού το αναφέρατε: πόσο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ πρέπει να είναι κάποιος για να κάθεται και να καπνίζει μέσα στο χώρο της συναυλίας στο διάλειμμα, δεκαπέντε μέτρα από την πόρτα; Δηλαδή πες ότι καταλαβαίνω να το ανάψεις την ώρα της συναυλίας γιατί δεν αντέχεις μια ώρα χωρίς καπνό και είσαι παρτάκιας και δε θες ούτε να χάσεις τρία λεπτά από τη συναυλία. Στο γαμημένο διάλειμμα πάρε τα γαμημένα πόδια σου και περπάτα τα γαμημένα δεκαπέντε μέτρα για να πας έξω (στο διάδρομο τέσπα) γαμώ τα ξύλα σου. Γενικά γαμώ τις μικροαστίλες αυτού του είδους η "ανυπακοή".
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Άσχετο (εντελώς), μερικές φορές τα πρωινά στη δουλειά έχω τρελά νεύρα, να το κοιτάξω
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

lcsgp FIXXXER's Avatar

Εγω απο την αλλη νομιζω πως το σοφακι ηταν ακριβεστατο και περιεκτικοτατο με το ΨΟΦΟ ΚΑΚΟ.

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

egw nomizw oti to wall einai uperitmhmeno , oti to show tha gamouse an to eixan oi maiden kai paizan aces high xerw gw me ta aeroplana kiets kai oti oi twisted sister gamane sth kathisia tous 10 waters. twra an eixe gilmour, an epaizan dark side an an an, e tha legame alla pragmata
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

την άρπαξες.
    ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ

Senior Member 00i00's Avatar

Quote Originally Posted by psychotron View Post
    Δεν είπε ποτέ ότι έχει θέμα με κάμερες / κινητά γενικώς, είπε για τα συγκεκριμένα 3 shows, επειδή θα τα βιντεοσκοπούσαν, ότι τα flash θα δημιουγήσουν πρόβλημα.
    Τώρα για τα τσιγάρα, εγώ προσωπικά που είμαι άρρωστος και κάνω 2,5 πακέτα τη μέρα, εκεί μέσα δεν κάπνισα.
    ε ενταξει,ακομα και να μην επαιζε βιντεοσκοπισις για μελλοντικο 8πλο DVD (με συλλεκτικο μανταλι) φανταζομαι οτι παλι δεν θα ηθελε καμερες κλπ....δεν ειναι και οι Grateful Dead

τωρα για το οτι τα φλας θα δημιουργουσαν προβλημα οκ...προφανως οι καμερες του συνεργειου ειναι Kirlian ξερωγω

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

Quote Originally Posted by my_troubled_Mind View Post
    την άρπαξες.
    mersi
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by BURNIN AMBITION View Post
    Quote Originally Posted by my_troubled_Mind View Post
    την άρπαξες.
    mersi
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Ανθελληνικό σουπίδιο. sofi-k's Avatar

Quote Originally Posted by freak brother View Post
    αλλο παρακαλεσει αλλο απαγορευσει πρωτον και δευτερον το ψοφος κακος ειναι ακυρο ... και τι σε μελει εσενα αμα τους μαζεψουν οι σεκιουριταδες? θα πεφτε ο κωλος του Ροτζερ απο ενα τσιγαρο και 5 καμερες? ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ... (αμα δεις βιντεακια απο το εξωτερικον εχει απειρες καμερες στο κοινο) ΨΟΦΟΣ ΚΑΚΟΣ!!! ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΟΘΝΙΑ
    Αν ειχες δει την αρχη του λαηβ θα βλεπες τον γοτζεγ που βγηκε και ειπε "sas parakolo oxi kiameres kai tetoia" και περι εξωτερικου απαντησε ενας αποπανως, ηταν μονο για το συγκεκριμενο η απαγορευση για να βγει καλυτρο το δβδ φανταζομαι κι οχι με ενα ντουμανι πανω απο την αρενα ουτε με 8437 γαμωκινητα σηκωμενα να τραβανε το λαηβ(που βασικα αυτο αν γινοταν να απαγορευτει γενικως θα ημουν χαρουμενη, με ενοχλουν οσο τα ασυγχρονα παλαμακια την ντραμσικ)
    It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Πολύ ωραία η φάση να απαγορέψεις την υψωμένη κινητοκάμερα (το πιο αντιαισθητικό θέαμα στον κόσμο αν θέλετε) με το έτσι θέλω, σαν τον Ιωαννίδη που διέκοπτε τη συναυλία και φώναζε ΚΑΝΤΕ ΗΣΥΧΙΑ
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

bi-curious The Good Son's Avatar

Έχει πλάκα να βλέπεις στο avatar τον johnny cash με το τσιγάρο στο στόμα να κοιτάει με απορία τα Post περί καπνίσματος του Dragonlord.

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by Dythor View Post
    Πολύ ωραία η φάση να απαγορέψεις την υψωμένη κινητοκάμερα (το πιο αντιαισθητικό θέαμα στον κόσμο αν θέλετε) με το έτσι θέλω, σαν τον Ιωαννίδη που διέκοπτε τη συναυλία και φώναζε ΚΑΝΤΕ ΗΣΥΧΙΑ
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by BURNIN AMBITION View Post
    egw nomizw oti to wall einai uperitmhmeno