καλα ουτε εγω καπνισα , αλλα το ΨΟΦΟΣ ΚΑΚΟΣ με χαλασε , σιγα το πραμα να ουμε νταξει στην Ελλαδα εισαι που δεν υπαρχουν νομοι ρελαξ εντ εντζου δε ραιντ.
καλα ουτε εγω καπνισα , αλλα το ΨΟΦΟΣ ΚΑΚΟΣ με χαλασε , σιγα το πραμα να ουμε νταξει στην Ελλαδα εισαι που δεν υπαρχουν νομοι ρελαξ εντ εντζου δε ραιντ.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
πίνκαρα![]()
Where's the booze?
I used to be perfect but now I'm even better
Ε λοιπόν κρατήθηκα τόσες μέρες για το τσιγάρο αλλά αφού το αναφέρατε: πόσο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ πρέπει να είναι κάποιος για να κάθεται και να καπνίζει μέσα στο χώρο της συναυλίας στο διάλειμμα, δεκαπέντε μέτρα από την πόρτα; Δηλαδή πες ότι καταλαβαίνω να το ανάψεις την ώρα της συναυλίας γιατί δεν αντέχεις μια ώρα χωρίς καπνό και είσαι παρτάκιας και δε θες ούτε να χάσεις τρία λεπτά από τη συναυλία. Στο γαμημένο διάλειμμα πάρε τα γαμημένα πόδια σου και περπάτα τα γαμημένα δεκαπέντε μέτρα για να πας έξω (στο διάδρομο τέσπα) γαμώ τα ξύλα σου. Γενικά γαμώ τις μικροαστίλες αυτού του είδους η "ανυπακοή".
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Άσχετο (εντελώς), μερικές φορές τα πρωινά στη δουλειά έχω τρελά νεύρα, να το κοιτάξω
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Εγω απο την αλλη νομιζω πως το σοφακι ηταν ακριβεστατο και περιεκτικοτατο με το ΨΟΦΟ ΚΑΚΟ.
egw nomizw oti to wall einai uperitmhmeno , oti to show tha gamouse an to eixan oi maiden kai paizan aces high xerw gw me ta aeroplana kiets kai oti oi twisted sister gamane sth kathisia tous 10 waters. twra an eixe gilmour, an epaizan dark side an an an, e tha legame alla pragmata
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
ε ενταξει,ακομα και να μην επαιζε βιντεοσκοπισις για μελλοντικο 8πλο DVD (με συλλεκτικο μανταλι) φανταζομαι οτι παλι δεν θα ηθελε καμερες κλπ....δεν ειναι και οι Grateful Dead
τωρα για το οτι τα φλας θα δημιουργουσαν προβλημα οκ...προφανως οι καμερες του συνεργειου ειναι Kirlian ξερωγω
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Αν ειχες δει την αρχη του λαηβ θα βλεπες τον γοτζεγ που βγηκε και ειπε "sas parakolo oxi kiameres kai tetoia" και περι εξωτερικου απαντησε ενας αποπανως, ηταν μονο για το συγκεκριμενο η απαγορευση για να βγει καλυτρο το δβδ φανταζομαι κι οχι με ενα ντουμανι πανω απο την αρενα ουτε με 8437 γαμωκινητα σηκωμενα να τραβανε το λαηβ(που βασικα αυτο αν γινοταν να απαγορευτει γενικως θα ημουν χαρουμενη, με ενοχλουν οσο τα ασυγχρονα παλαμακια την ντραμσικ)
It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
Πολύ ωραία η φάση να απαγορέψεις την υψωμένη κινητοκάμερα (το πιο αντιαισθητικό θέαμα στον κόσμο αν θέλετε) με το έτσι θέλω, σαν τον Ιωαννίδη που διέκοπτε τη συναυλία και φώναζε ΚΑΝΤΕ ΗΣΥΧΙΑ
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Έχει πλάκα να βλέπεις στο avatar τον johnny cash με το τσιγάρο στο στόμα να κοιτάει με απορία τα Post περί καπνίσματος του Dragonlord.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry