Quote Originally Posted by ikonoklast View Post

Δεν αποκλείεται να έχει κλείσει δεκαετία από την τελευταία φορά που άκουσα το παραπάνω. Άλλο πράγμα έψαχνα και κατέληξα να το ξεθάψω. Και δεν πιστεύω στα αυτιά μου, θυμάμαι ότι πάντα μου άρεσε αλλά είναι μεγαλειώδες αυτό που κάνουν οι Tull εδώ, κυρίως ηχητικά/συνθετικά αλλά και στιχουργικά και σαν κονσεπτ και στα πάντα. Όλα τα κομμάτια είναι ένα και ένα, είχα δίλημμα αν θα το έβαζα ολόκληρο στο τελειότητα σε νότες. Επειδή δεν έχω εικόνα απο την αποδοχή που που είχε απο τους τζεθροταλάδες και τους προγκρεσιβάδες γενικά, είναι κοινώς αποδεκτό αυτό; Θέλω να πω, ίσως το ηλεκτρονικό στοιχείο να ξενίζει ακόμα μερικούς, ίσως να παραείναι περίεργο σα μίγμα, δεν ξέρω, είναι ή όχι στα τρία καλύτερα πράγματα που έκαναν ποτέ; Τοποθετηθείτε.

Ανατριχίλα 1.
Ανατριχίλα 2.
Όλα τα παραπάνω.
Παραδόξως δεν έχω βρει κάποιον να έχει αναφέρει έστω τον εν λόγω δίσκο. Νομίζω ότι απλά είσαι συνδεδεμένος από τα παιδικά σου χρόνια. Εγώ απλά αυτά που πόσταρες τα βρίσκω "ενδιαφέροντα tull" τώρα στα "τρία καλύτερα" δεν ξέρω. Δεν ξέρω αν έχει καν νόημα, πάντως τα τρία πρώτα tull που μου έρχονται εμένα στο μυαλό είναι songs from the wood, thick as a brick, heavy horses και σκέψου ότι δεν είπα καν το aqualung.