Originally Posted by
12 stars circle your brow
Μέχρι κάποιους μήνες πριν κι εγώ δεν είχα θέμα με το σήκωμα της μπάρας, μετά βαριόμουν να το κάνω συνέχεια οπότε είπα να χώνομαι σφήνα από τον μπροστινό μου στο ταμείο. Θα σας πω μια σύντομη ιστορία!
Αυτό που λέτε έπιανε πάντα, αλλά επειδή βαριόμουν πάλι να περιμένω να πληρώσει ο μπροστά, είπα να το αλλάξω και να χώνομαι πίσω από τύπους με τεο παςς που φεύγουν με την μία. Κι ένα βράδυ 3 η ώρα, μέσα στην ερημιά, βλέπω 2 χιλιόμετρα πριν τα διόδια μία BMW 750 να με προσπερνάει, λέω εδώ είμαστε, το ένστικτο μου λέει για τεο παςς. Ακολουθώ λοιπόν τον τύπο, τον βλέπω πράγματι να κατευθύνεται στ'αυτόματα μηχανήματα όλα καλά κι ωραία. Κι εκεί που είμαστε στην ευθεία, ξαφνικά αλλάζει κάνει αριστερά και πάει στο πιο δίπλα μηχάνημα, ακολουθώ εγώ. Κόβει σιγά σιγά ταχύτητα, περνάει από την μπάρα και πάει και στέκεται ακριβώς μπροστά. Λέω ωραίος, θα μας το βγάλει ξινό... Έλα όμως που η μπάρα δεν κλείνει, οπότε υποχρεωτικά ξεκινάει σιγά σιγά μέχρι να κλείσει, ακολουθώ όμως εγώ σε πολύ κοντινή απόσταση, και όντας κάτω από την μπάρα, εκείνη δεν κλείνει. Τα καλύτερα λοιπόν τώρα, αριστερά και δεξιά υπάρχουν τοιχάκια τσιμεντένια, βγάζει αλάρμ ο τύπος και αποφασίζει να κατέβει κάτω. Στ'αρχίδια μου λέω, να δω τι θα μου πει, ανοίγει η πόρτα σιγά σιγά, ξεπροβάλλει ένα πόδι σε slow motion, το πόδι ήταν μακρύ. Οπότε βγαίνει και το υπόλοιπο περιεχόμενο, ένας τύπος περίπου στα 2.04, φουσκωτός με κοστούμι, πιο μπράβος κι από τους μπράβους. Κι ακολουθεί στο περίπου ο εξής σουρεαλ διάλογος:
- Φταίω να σε καταγγείλω τώρα;
- Γιατί να το κάνεις αυτό;
- Γιατί περνάς έτσι... εγώ έχω τεο παςς, εσύ γιατί περνάς έτσι;
- Εεε... ξέρω γω; Είμαι της άποψης οτι δεν πρέπει να πληρώνουμε διόδια και ούτε εσύ κανονικά θα έπρεπε να πληρώνεις
- Α μου τη βγαίνεις κι από πάνω;
- Τι στην βγαίνω σου λέω οτι δεν πρέπει να πληρώνουμε διόδια, είναι παράνομα...
- ...
- ...
Μπαίνει στο αυτοκινητο και φεύγει.
Από τότε αποφάσισα να πηγαίνω στα κανονικά ταμεία και να χώνομαι σαν κανονικός άνθρωπος.