Page 30 of 63 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast
Results 436 to 450 of 941

Thread: Astynomiki Via

akousa apo kati typous 6 paraitithikan leei.

nihil pop metamelia3's Avatar

ωραια πραγματα. επισης να πω οτι ο κοσμος εδω περα στ'αρχιδια του ολα και καθεται και κοιταει την θαλασσιτσα γαμω τον θεουλη τους τα κωλοζωα. γελαγα, αλλα ανακαλυπτω ποσο δικιο ειχε ο πατερας μου στην μνημειωδη φραση του "ε, τι, για την αθηνα μιλαμε, εξω απ'την αθηνα ειναι ολοι καθυστερημενοι".
    this is radio freedom.

Senior Member

γενικά το θέμα με τους μπάτσους δε το 'χω τελείως λυμένο αλλά σήμερα η φάση είναι

σκεφτομουν να το ποσταρω. ευτυχως που υπηρξε αλλος γραφικος
    this is radio freedom.

εν τω μεταξυ για το ζητημα, τα εχουν πει ολα τα παλια καλα αναρχοσυνθηματα.

προτεινω να κρατησουμε το all-time classic "μπατσος καλος μονο νεκρος"

επισης τον δεκεμβρη ειχα προτεινει για επιγραφη σε πανω το "οταν οι μπατσοι δολοφονουν, χρειαζομαστε δολοφονους μπατσων". αλλα δεν αρεσε σε κανεναν =/
    this is radio freedom.

το πιο ωραιο ειναι "οι μπατσοι ειναι αδερφια μας κι εμεις αδελφοκτονοι- μπατσοι, γουρουνια, δολοφονοι"...ποίηση

"Society, have mercy one me
    i hope you're not angry, if i disagree..."

Senior Member takuma's Avatar

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    ωραια πραγματα. επισης να πω οτι ο κοσμος εδω περα στ'αρχιδια του ολα και καθεται και κοιταει την θαλασσιτσα γαμω τον θεουλη τους τα κωλοζωα. γελαγα, αλλα ανακαλυπτω ποσο δικιο ειχε ο πατερας μου στην μνημειωδη φραση του "ε, τι, για την αθηνα μιλαμε, εξω απ'την αθηνα ειναι ολοι καθυστερημενοι".
    Οσο και αν κράζουν μερικοί, υπάρχει αλήθεια σε αυτό.

ένα παράδειγμα, δεν ειναι αντιπροσωπευτικό χαίρω πολύ, αλλα δείχνει κατι,
    Απο προσωπική έρευνα οταν ρωτουσα παππούδες θείους κλπ συγγενείς στο χωριό μου(κωλοχώρι με 2χιλ άτομα, αλλα ολη η περιοχή αποτελείται απο τέτοια μικρά χωρια-και μιλάμε για 1 ώρα απο Θεσ/νίκη), ουτε που κατάλαβαν ποτέ ήρθε και τι θα πεί χούντα, ουτε καν κατάλαβαν ποτε έφυγε και τι είχε συμβεί, το έμαθαν μετά απο κανα μήνα οτι κάτι άλλαξε και κάτι έγινε στο πολυτεχνείο. Τότε...

Τώρα.. τα ξαδέρφια μου σήμερα το πιο πιθανό είναι να φτιάχναν μαλλιά φράχτες και να βάζαν κόντρες με τα παπάκια τους.
    Last edited by takuma; 30-06-2011 at 03:27.

Τα χρειάστηκα σήμερα, ήμουν στην ερμού όταν έκαναν τις τραμπουκοεπιθέσεις οι Διάδες, τρέχουμε όλοι προς τα κάτω, βλέπω ένα στενό αριστερά με γλάστρες στη μέση, ωραία λέω, εδώ δε θα περάσουν οι μηχανές, στρίβω, πηδάω τις γλάστρες και βλέπω μπροστά μου άλλους διάδες που την είχαν στήσει ακριβώς εκεί. Γυρνάω τρέχοντας προς Ερμού, λέω οκ, του πούστη, θα περάσουν με τις μηχανές και θα φύγουν, αμ δε, κατεβαίνουν, κοιτάνε στο στενό, ήμουν μαζί με ένα πακι που πούλαγε νερά, το συζητάνε λίγο, τελικά οι υπόλοιποι την είχαν πέσει στην ερμού σε κάποιους άλλους και πήγαν εκεί. Από καθαρή τύχη δεν είμαι σε κανα νοσοκομείο τώρα, καθώς δεν ήταν και κανείς μπροστά, θα είχε πέσει καλό βρωμόξυλο.
    Γενικά μια ομορφιά η σημερινή μέρα.
    Έχουμε πόλεμο, μην το γελάς μωρό μου (τώρα το πιστεύετε;)
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    ήμουν μαζί με ένα πακι που πούλαγε νερά
    με ποιους κατεβηκες ειπαμε;

εντιτ: ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΑΛΛΑ Ε.
    this is radio freedom.

Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Senior Member mourning apocalypse's Avatar

Πορεία-συγκέντρωση με λιγότερο από 50.000 άτομα είναι δεδομένο πλέον ότι θα την κανιβαλίσουν .
    Τραγικά λίγος κόσμος και τα μμμ δεν αποτελούν δικαιολογία.Όποιος θέλει πραγματικά να κατέβει (και όχι κοκοκο) βρίσκει τρόπο.
    Επίσης άμα είναι να κάνεις μπάχαλα κάντα σωστά αλλιώς γάμησέ το,με πετρίδια δεν γάμησε κανένας.

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

Ενώ με σωστά μπάχαλα γάμησε.
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

Senior Member mourning apocalypse's Avatar

Πρώτον όταν οι μπάτσοι κινδυνεύουν ανα πάσα στιγμή να καούνε ζωντανοί είναι κομματάκι δύσκολο να χτυπήσουν την πορεία με αυτόν τον τρόπο(δες και κερατέα).Άρα έχουμε κάποια λιγότερα κεφάλια παππούδων ανοιγμένα.
    Επιπρόσθετα μετά και από τα σημερινά και ένα παραπάνω μουνόπανο να μην μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ από τα εγκαύματα,δεν είναι μικρή υπόθεση!

Senior Member freak brother's Avatar

ειναι τεραστια υποθεση !! μη σου πω οτι μπορει να το σκεφτετε και ο Μπενι και να μη μπορει να κοιμηθει .
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Tags for this Thread