akousa apo kati typous 6 paraitithikan leei.
ωραια πραγματα. επισης να πω οτι ο κοσμος εδω περα στ'αρχιδια του ολα και καθεται και κοιταει την θαλασσιτσα γαμω τον θεουλη τους τα κωλοζωα. γελαγα, αλλα ανακαλυπτω ποσο δικιο ειχε ο πατερας μου στην μνημειωδη φραση του "ε, τι, για την αθηνα μιλαμε, εξω απ'την αθηνα ειναι ολοι καθυστερημενοι".
this is radio freedom.
γενικά το θέμα με τους μπάτσους δε το 'χω τελείως λυμένο αλλά σήμερα η φάση είναι
σκεφτομουν να το ποσταρω. ευτυχως που υπηρξε αλλος γραφικος![]()
this is radio freedom.
εν τω μεταξυ για το ζητημα, τα εχουν πει ολα τα παλια καλα αναρχοσυνθηματα.
προτεινω να κρατησουμε το all-time classic "μπατσος καλος μονο νεκρος"
επισης τον δεκεμβρη ειχα προτεινει για επιγραφη σε πανω το "οταν οι μπατσοι δολοφονουν, χρειαζομαστε δολοφονους μπατσων". αλλα δεν αρεσε σε κανεναν =/
this is radio freedom.
το πιο ωραιο ειναι "οι μπατσοι ειναι αδερφια μας κι εμεις αδελφοκτονοι- μπατσοι, γουρουνια, δολοφονοι"...ποίηση
"Society, have mercy one me
i hope you're not angry, if i disagree..."
Οσο και αν κράζουν μερικοί, υπάρχει αλήθεια σε αυτό.
ένα παράδειγμα, δεν ειναι αντιπροσωπευτικό χαίρω πολύ, αλλα δείχνει κατι,
Απο προσωπική έρευναοταν ρωτουσα παππούδες θείους κλπ συγγενείς στο χωριό μου(κωλοχώρι με 2χιλ άτομα, αλλα ολη η περιοχή αποτελείται απο τέτοια μικρά χωρια-και μιλάμε για 1 ώρα απο Θεσ/νίκη), ουτε που κατάλαβαν ποτέ ήρθε και τι θα πεί χούντα, ουτε καν κατάλαβαν ποτε έφυγε και τι είχε συμβεί, το έμαθαν μετά απο κανα μήνα οτι κάτι άλλαξε και κάτι έγινε στο πολυτεχνείο. Τότε...
Τώρα.. τα ξαδέρφια μου σήμερα το πιο πιθανό είναι να φτιάχναν μαλλιά φράχτες και να βάζαν κόντρες με τα παπάκια τους.
Τα χρειάστηκα σήμερα, ήμουν στην ερμού όταν έκαναν τις τραμπουκοεπιθέσεις οι Διάδες, τρέχουμε όλοι προς τα κάτω, βλέπω ένα στενό αριστερά με γλάστρες στη μέση, ωραία λέω, εδώ δε θα περάσουν οι μηχανές, στρίβω, πηδάω τις γλάστρες και βλέπω μπροστά μου άλλους διάδες που την είχαν στήσει ακριβώς εκεί. Γυρνάω τρέχοντας προς Ερμού, λέω οκ, του πούστη, θα περάσουν με τις μηχανές και θα φύγουν, αμ δε, κατεβαίνουν, κοιτάνε στο στενό, ήμουν μαζί με ένα πακι που πούλαγε νερά, το συζητάνε λίγο, τελικά οι υπόλοιποι την είχαν πέσει στην ερμού σε κάποιους άλλους και πήγαν εκεί. Από καθαρή τύχη δεν είμαι σε κανα νοσοκομείο τώρα, καθώς δεν ήταν και κανείς μπροστά, θα είχε πέσει καλό βρωμόξυλο.
Γενικά μια ομορφιά η σημερινή μέρα.
Έχουμε πόλεμο, μην το γελάς μωρό μου (τώρα το πιστεύετε;)
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Πορεία-συγκέντρωση με λιγότερο από 50.000 άτομα είναι δεδομένο πλέον ότι θα την κανιβαλίσουν .
Τραγικά λίγος κόσμος και τα μμμ δεν αποτελούν δικαιολογία.Όποιος θέλει πραγματικά να κατέβει (και όχι κοκοκο) βρίσκει τρόπο.
Επίσης άμα είναι να κάνεις μπάχαλα κάντα σωστά αλλιώς γάμησέ το,με πετρίδια δεν γάμησε κανένας.
Ενώ με σωστά μπάχαλα γάμησε.
Πρώτον όταν οι μπάτσοι κινδυνεύουν ανα πάσα στιγμή να καούνε ζωντανοί είναι κομματάκι δύσκολο να χτυπήσουν την πορεία με αυτόν τον τρόπο(δες και κερατέα).Άρα έχουμε κάποια λιγότερα κεφάλια παππούδων ανοιγμένα.
Επιπρόσθετα μετά και από τα σημερινά και ένα παραπάνω μουνόπανο να μην μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ από τα εγκαύματα,δεν είναι μικρή υπόθεση!
ειναι τεραστια υποθεση !! μη σου πω οτι μπορει να το σκεφτετε και ο Μπενι και να μη μπορει να κοιμηθει .
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry