Page 27 of 63 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast
Results 391 to 405 of 941

Thread: Astynomiki Via

Senior Member Shirime's Avatar

Quote Originally Posted by Beyond Within View Post
    Εθελοντικά είναι κυρίως τα ΜΑΤ, όλοι πάνε για τον έξτρα μισθό (+300 ευρώ έχω ακούσει).
    απ'όσο ξέρω
    επιλέγουν σε ποια σώματα θέλουν να υπηρετήσουν στο τέλος της θητείας τους στην σχολή. μόλις +80 ευρώ είναι το επίδομα επικινδυνότητας. πέρα από αυτό, ανεβαίνουν πιο εύκολα και καλά βαθμό. δεν υπάρχουν και τόσοι λόγοι για να επιλέξεις τα ΜΑΤ κι όχι άλλα σώματα με μικρή ζήτηση.

Ανθελληνικό σουπίδιο. sofi-k's Avatar

Quote Originally Posted by Firestorm2 View Post
    Λαθος αποψη σε λαθος φορουμ αλλα θα τη πω, δε γαμιεται.
    Νταξει, ειναι λιγο θλιβερο αυτο που γινεται. Υπαρχουν και οι απανθρωποι καυλωμενοι ματατζηδες αλλα το να βγαζουμε τοσο μισος για τους ΜΠΑΤΣΟΥΣ δεν εχει κανενα απολυτως νοημα. Μπηκαν στην αστυνομια για εναν σταθερο μισθο, δυστυχως δεν ειχαν μεσον σ'αυτη τη γαμημενη χωρα για να γινουν ασφαλιτες ή κατι αλλο και καταληξανε στις διμοιριες των ΜΑΤ. Διαταγες ακολουθουνε, ματατζης εχει πει "αν δεν ριξουμε ξυλο θα μας διωξουνε, διαταγες ακολουθουμε". Πολλοι εχουν οικογενειες, θελουν να φερουν χρηματα στο σπιτι. Τα χημικα, οι κουκουλοφοροι, το ξυλο ειναι ολα ελεγχομενα, δεν ειναι καθολου στο χερι τους. Ειμαστε ολοι slaves to the wage...
    Ελπιζω να μην απανταω σε τρολλαρισμα, παντως οκ, ειμαι σιγουρη κι εγω οτι αναγκαζονται να τα γαμανε ολα και μετα πανε σπιτι και κλαινε απο τυφσεις.

Η' και οχι.
    It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.

Senior Member babality's Avatar

Διαταγες ακολουθουνε, ματατζης εχει πει "αν δεν ριξουμε ξυλο θα μας διωξουνε, διαταγες ακολουθουμε".
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααα αααααααααααα

ααααααααααααααααααααααααα χαχαχχχχχααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααααααααααααααα

ρε γαμω τη μπαναγια βραδιατικο ειμαι και στη δουλεια μη γαμησω...
    Μην ξεχνάς το 3ο γράμμα...

Λαθος αποψη σε λαθος φορουμ αλλα θα τη πω, δε γαμιεται.
    Νταξει, ειναι λιγο θλιβερο αυτο που γινεται. Υπαρχουν και οι απανθρωποι καυλωμενοι ματατζηδες αλλα το να βγαζουμε τοσο μισος για τους ΜΠΑΤΣΟΥΣ δεν εχει κανενα απολυτως νοημα. Μπηκαν στην αστυνομια για εναν σταθερο μισθο, δυστυχως δεν ειχαν μεσον σ'αυτη τη γαμημενη χωρα για να γινουν ασφαλιτες ή κατι αλλο και καταληξανε στις διμοιριες των ΜΑΤ. Διαταγες ακολουθουνε, ματατζης εχει πει "αν δεν ριξουμε ξυλο θα μας διωξουνε, διαταγες ακολουθουμε". Πολλοι εχουν οικογενειες, θελουν να φερουν χρηματα στο σπιτι. Τα χημικα, οι κουκουλοφοροι, το ξυλο ειναι ολα ελεγχομενα, δεν ειναι καθολου στο χερι τους. Ειμαστε ολοι slaves to the wage...

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Ειμαστε ολοι slaves to the wage...
    κρατάω μόνο αυτό για να σου πω ότι πάνω και από τα λεφτά πρέπει να υπάρχει η αξιοπρέπεια.
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Spammity Spam rat_poison's Avatar

Έχουμε 2 κατηγορίες
    Αυτών που πεινάνε και βγαίνουν στο δρόμο να διεκδικήσουν μία καλύτερη ζωή για τους εαυτούς τους και την οικογένειά τους
    Κι έχουμε αυτούς που πεινάνε και επιλέγουν να δείρουν τον κόσμο για να ζήσουν τους εαυτούς τους και την οικογένειά τους

Είναι ξεκάθαρα θέμα επιλογής το να γίνεις ματαζής κι όχι υδραυλικός

ΕΛΑΣ Ελλήνων Αστυνομικών
    Ρουφιάνων Δολοφόνων και Βασανιστών

πολύ συχνά ο δρόμος είναι πιο εύγλωττος απ' όλους μας.
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

MAS PSEKAZOUN Leech's Avatar

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    lol σε βίντεο τώρα στο alter που έδειχνε "σύλληψη" λίτη , και γενικά καλός χαβαλές ....με τον εκπρόσωπο της Ε.Α να λέει για εισαγγελέα ....

αλήθεια ζούμε φοβερές στιγμές φάση ζαρντινιέρα και ακόμα καλύτερα

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

Εγώ νομίζω ότι όντως κάποιοι που βρίσκονται εκεί έξω από την πλευρά των πρασινοφορεμένων, απλά ένα μισθό ήθελαν. Και επίσης, πιστεύω ότι τους λένε ότι αν δε δείρουν, θα τους διώξουν. Και πως τους μπριζώνουν, τους λένε μαλακίες, και πως η ψυχολογία σου όταν είσαι απέναντι σε ένα πλήθος που σε χλευάζει και σε ομάδες που σου επιτίθενται, παίρνει περίεργες τροπές.

Εγώ δεν έχω φάει ξύλο από τέτοιονα, ούτε το 'χω δει άμεσα μπροστά μου. Έχω δει φωτογρφίες και βίντεο στο νετ. Και ρε φίλε, υπάρχουν πολλοί τρόποι να αντιδράσεις όταν σου λένε δείρε ή σε διώχνω. Εκτός από το ηρωικό και παραμυθένιο "άντε γαμήσου, έχω και αξιοπρέπεια εγώ" που φανταζόμαστε όλοι και χύνουμε, και που δε θα το πει κανείς εκεί μέσα, μπορεί κάποιος να προσπαθήσει να είναι μέσα στο νόμιμο. Προφανώς και η ιδέα του νομίμως φερόμενου ΜΑΤατζή φέρνει γέλια, αλλά η έννοια κάπου υφίσταται.

Ωστόσο, αυτό που βλέπεις είναι τόσο μακριά από οποιαδήποτε νομιμότητα, που ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ να πεις ότι "κι αυτοί τη δουλειά τους κάνουν". Βλέπεις τι κάνουν και φαίνεται, ο καθένας έχει βρει έναν τρόπο για να δικαιολογήσει τη βαρβαρότητά του, είτε είναι φασίστας, είτε γουρούνι που γουστάρει πεδίο μάχης και να είναι ο φόβος και ο τρόμος, είτε έχει πειστεί ότι αν δεν το παίξουν καμπόσοι θα τους φάει το πλήθος "γιατί δεν είναι να τους δίνεις θάρρος". Αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο. Αν έκαναν απλά τη δουλειά τους, εντάξει. Αλλά δεν την κάνουν. Μπορεί να τους λένε, αλλά κι αυτοί κάνουν, γαμώ.
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

δε θέλω να φανώ ειρωνικός ή κάτι τέτοιο, αλλά τη μέρα που έγινε ένα από τα χειρότερα πογκρόμ των ματ συγκεκριμένα σε δεκάδες χιλιάδες κόσμου, ε είναι λίγο κρίμα που υπάρχει ο godwin και δεν μπορώ να απαντήσω.

Quote Originally Posted by Harbinger of Death View Post
    Εγώ νομίζω ότι όντως κάποιοι που βρίσκονται εκεί έξω από την πλευρά των πρασινοφορεμένων, απλά ένα μισθό ήθελαν. Και επίσης, πιστεύω ότι τους λένε ότι αν δε δείρουν, θα τους διώξουν. Και πως τους μπριζώνουν, τους λένε μαλακίες, και πως η ψυχολογία σου όταν είσαι απέναντι σε ένα πλήθος που σε χλευάζει και σε ομάδες που σου επιτίθενται, παίρνει περίεργες τροπές.
    παραιτήσου λοιπόν. Όσο και να ήσουν ένα ανθρωπάκι που δεν ήξερες, δεν είχες στον ήλιο άλλη μοίρα, ετς, από τη στιγμή που έχεις μπει μέσα τα έχεις δει τα πράγματα και τα έχεις κάνει, στο τέλος της ημέρας είναι απλά τα πράγματα. Ή είσαι ένας από τους τραμπούκους μαλάκες καθάρματα του κόσμου, ή στην καλύτερη που ισχύουν όλα αυτά απλά ένας σκέτος μαλάκας, εγωιστής και κότα. Αμάν πια με τον εξανθρωπισμό των οχτρών, ναι σωστές σκέψεις είναι αυτές in principle αλλά εάν καταλήγεις τελικά ότι αυτή η συμπεριφορά είναι υπερβάλλον ζήλος, μάλλον πρέπει να φας και συ καμιά όπως και ο φάιρστορμ μπας και αναθεωρήσεις.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

no brains Diva Plavalaguna's Avatar

Διαταγες ακολουθουνε, ματατζης εχει πει "αν δεν ριξουμε ξυλο θα μας διωξουνε, διαταγες ακολουθουμε".
    πως παει ο αγροτης το πρωι στην πλατεια του χωριου και παιρνει εργατες για το χωραφι. αμα δεν κανουν καλη δουλεια την αλλη μερα θα διαλεξει αλλους. ε, ακριβως το ιδιο γινεται κ με τα ΜΑΤ. αναγκαζονται για το μεροκαματο.
    man has known and now he's blown it upside down and hell's the only sound,
    we did an awful job and now they say it's nobody's fault

Interviewer : How does it feel to be the greatest guitarist in the world ?
    Jimmy Hendrix : I don't know, go ask Rory Gallagher.

Senior Member 00i00's Avatar

πρεπει να τους δικαιολογησομε ομως...καπως πρεπει να αμυνθουν κι αυτοι μπροστα στους πανοπλους ταραχοποιους...

Senior Member coolhipster's Avatar

Quote Originally Posted by Leech View Post
    Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    lol σε βίντεο τώρα στο alter που έδειχνε "σύλληψη" λίτη , και γενικά καλός χαβαλές ....με τον εκπρόσωπο της Ε.Α να λέει για εισαγγελέα ....
    γελαω με τιτλο αλτερ για το θεμα που ειναι σε στυλ, "ποιο ειναι αυτο το ποκεμον?"

The Patient H.'s Avatar

Νικόλαε, τα λεφτά σε οποιοδήποτε επάγγελμα περνάνε σε εντελώς δεύτερη μοίρα.

Οι τύποι όταν ήταν στην ηλικία σου είχαν την επιλογή να πάρουν ένα μυστρί ή έναν κάβουρα και να ορμήξουν στην οικοδομή (που τότε όχι μόνο υπήρχε αλλά ΕΣΦΥΖΕ). Εκεί θα βγάζαν χαλαρά παραπάνω λεφτά, δεν θα τους έλουζαν με κρεβατίνες, πέτρες και σοβατεπιά και στο τέλος της ημέρας θα γυρνούσαν σπίτι σχετικά χαρούμενοι γιατί παρήγαγαν και κάτι.

Αντ' αυτού επιλέγουν να τσακώνουν οχτώ κατοστάρικα ραίνοντας με χημικά διαδηλωτές, βαρώντας με το γκλομπ οτιδήποτε δεν φοράει χακί και κρατάει ασπίδα και όλα αυτά μάλιστα ακολουθώντας καθ' ήμισυ εντολές, καταπιέζοντας τα όποια ψήγματα του ανθρώπινου είδους μπορεί να έχουν περισσέψει στην ψυχή τους.

Γι' αυτό μην δείχνεις συναισθηματισμούς γι΄αυτήν την περίπτωση.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

Tags for this Thread