αυτή η σελίδα πάλι, με κάνει πολύ χαρούμενο![]()
καλά ο Χοντρός έχει εξελιχθεί σε μηχανή παραγωγής εμετού,
ευτυχώς κάνει κάτι τσαλίμια και τα ξεχνάμε όλα
![]()
Can't get it down without crying
Μια χαρα βλεπω δουλευει το Bunalti.
Μηπως εννοεις οτι ειναι στα τελευταια του?
χαχαχαχαχαχ me pwned.
ήταν κάτω από το σάββατο μέχρι χτες βράδι, όπως βλέπω στο φβ, άλλαζε σέρβερ.
μαλάκες ραπάδες βρείτε μου το εν όψει από παρεμβολές, δεν υπάρχει σε κάνενα χώρο του ιντερνέτ.
Το ριππάρω και στο ανεβάζω. ΓΙΟ.
Last edited by carheart; 28-06-2011 at 23:08.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
Το νέο Amorphis δε λέει πολλά αλλά το Battle for Light στα ΜΠΡΟΥΤΑΛ σημεία του έχει ακριβώς αυτό το Amorphis feeling από το παρελθόν που αγαπήσαμε όλοι μας και είμαι έτσιόσο το ακούω.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
κ επίσης το εξώφυλλο έχει ένα Wolfmother feeling
![]()
καινουριο και δενκακο
φιλανδικό κιτσαριό (=τελειότητα) στο μεταμοντέρνο ίαρ μου! Υπέροχο κομμάτι είναι. Μου θυμίζει Moonsorrow και Wintersun, αναρωτιέμαι εάν οι μελωδίες αυτές προέρχονται από φιλανδικό φολκ ή πρέπει να ακούσω κανένα παλιό δίσκο τους. Αλλά μάλλον να πάω στο ρόκιν να ρωτήσω, ε??
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
Όχι, οι Amorphis από τη στιγμή που πήραν αυτόν τον τραγουδιστή συμπτωματικά ξεκίνησαν να γράφουν και πολύ όμορφα άλμπουμ, ίσως να είναι ιδέα μου και απλά να έδεσε πολύ αυτός μαζί τους και τους απογείωσε.
Αν και το φετινό (όπως και το προηγούμενό τους) μου ακούγεται μέτριο σε σχέση με τα eclipse και silent waters που θα έλεγα να δοκιμάσεις.
Χμ, ενω τα μέχρι το "Far From The Sun" δεν ήταν ωραία;
Can't get it down without crying