Μπορούν σίγουρα να υπάρξουν ΣΔΕ που μπορούν να σου φάνε αυτή τη στιγμή μιάμιση ώρα. Δεν είναι όλες οι ΣΔΕ πρώτης τάξης και χωριζομένων. Ούτε όλες οι δεύτερης επιλύσιμες όπως ο ταλαντωτής.
Ακόμα και πρώτης τάξης όμως, κάτι Ricatti/Bernulli και -ειδικά- Euler μπορούν να σου κοστίσουν αρκετά α4
Δεν ξερω εγω ειχα παρει 9 με Γκαρουτσο με 7 θεματα της μιας σελιδας το καθενα, μαλλον ειμαι τυχερος ή ποζερι ή οτιδηποτε αλλο ειναι καποιος που περναει μαθημα
δεν λέω αυτό μωρέ
απλά είναι λίγο αφοριστικό το "μα πόσο μεγάλη μπορεί να είναι μια ΣΔΕ;"
μπορεί να γίνει ιδιαιτέρως μεγάλη αν θέλει σε θέμα πράξεων
Κιεγώ φίλε μου έχω κάπου μέσο όρο εννιάμιση στα τεσσεραπέντε μαθηματικά μου μαθήματα και φιλάω σταυρό ότι μπορώ να σου σιάξω επιλύσιμη ΣΔΕ που θα τη λύνεις μέχρι αύριο το πρωί, υπάρχουν περίπου εκατό και ένας τρόποι να κατασκευάσεις μια τέτοια.
Αυτό που λέει ο Μανώλης βασικά. Από την Πάτρα.
χιντ: με ορίζουσα βρόνσκι πέφτει το μεγάλο γέλιο.
Last edited by Dythor; 27-06-2011 at 22:06.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
μπηκα εξεταστικη Ιουνιου με 3 μαθηματα για πτυχιο και βγαινω με 2
καλο καλοκαιρι
![]()
man has known and now he's blown it upside down and hell's the only sound,
we did an awful job and now they say it's nobody's fault
Interviewer : How does it feel to be the greatest guitarist in the world ?
Jimmy Hendrix : I don't know, go ask Rory Gallagher.
λοιπον, ξεκινησα σημερα γυρω στις 2μιση το μεσημερι να διαβαζω μαθηματικη λογικη και διαφορικη γεωμετρια. δινω διαφορικη γεωμετρια αυριο 9-12 και μαθηματικη λογικη 12-15 και ισχυριζομαι οτι λογικη δεν γραφω κατω απο 8 και διαφορικη γεωμετρια την περναω. τα στοιχηματα σας ν'ακουσω.
this is radio freedom.
Βαζω μια μπυρα σπιρτοκουτου στο 4 στη μαθηματικη λογικη και αλλη μια μπυρα στο 3 στη διαφορικη γεωμετρια.
Αποδοση δεδομενου οτι αποκλειεται το 9 και το 10, 1 προς 8, αρα για καθε μπυρα που βαζω θελω 8 αν το πετυχω.
Υποθετουμε ισοπιθανο καθε βαθμο απο το 1-8, κι αυτο προκυπτει απο την υπερφιαλη αισιοδοξια σου.
μ' αρεσει να ειμαι τσουτσεκι η αληθεια ειναι.
σοβαρα ομως, παρε εδω θεματα. πρεπει να εισαι καθυστερημενος για να γραψεις λιγοτερο.
this is radio freedom.