ναι ρε φιλε...αλλα διπατες?
γελασα λιγο
ναι ρε φιλε...αλλα διπατες?
γελασα λιγο
...καλα εκανες.
Μην φανταστεις τον Marilyn Manson, καμια σκεση, γαμανε, αλλα οχι, δεν ειναι για καθεμερα.![]()
Deafening, painstaking, BB King
Παραγγέλνει κανείς παπούτσια μέσω ιντερνέ; Αν ναι, έχετε φροντίσει πρώτα να μάθετε το νούμερό σας στη συγκεκριμένη εταιρία ή παραγγέλνετε το σταντάρ νούμερό σας ούτως ή άλλως; Επίσης αν τελικά γίνει η στραβή και δε σου κάνουν τι γίνεται;
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.
έκατσε στραβή και τα γύρισα πίσω , πλήρωσα τα μεταφορικά της επιστροφής και μου επέστρεψαν τη αξία των παπουτσιών.
Το μαγαζί http://www.jamesandjames.com/
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Ωραίος. Επίσης, ναι, προτείνετε και κάνα ευρωπαϊκό site που στέλνει ελλάδα με κυριλέ μεταφορικά.
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.
Α, θυμόμουν πως μου πες ότι παραγγέλνεις αλλά δε θυμόμουν το site. Καλό φαίνεται.
μουτζώστε λεύτερα. εγώ και ο frankie wilde.
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ
MITSUKO είμαστε.
![]()
Ρουφήκστε άφοβα ατσάλινη ψωλή blast from the past:
Some people stand in darkness, afraid to step into the light.
Some people need to help somebody, when the edge of surrender is in sight.
Deafening, painstaking, BB King
Θάνατος σε όσους φορούν μιτσούκο ε.
Ειδικά με μακρύ παντελόνι/τζιν.