Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά το ποσό πρέπει να ήταν 9 χιλιαρικα +-2.
Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά το ποσό πρέπει να ήταν 9 χιλιαρικα +-2.
Kill the wise one!
Αν κυρηχθείς ανυπότακτος εξωτερικού μπορεις να επισκέπτεσαι την Ελλάδα για 30 μέρες το χρόνο (ουσιαστικά κανείς ποτέ δεν μετράει, απλά έχε πάνω σου το τελευταίο εισιτήριο που χρησιμοποίησες--συμβουλή της κυριούλας στο προξενείο αυτό). Για να κηρυχθείς ανυπότακτος εξωτερικού πρέπει να έχεις κλείσει 7 χρόνια έξω (καμιά φορά μπορείς να τα καταφέρεις και με λιγότερα), να πας στο προξενείο με πολλή χαρτούρα (λογικά αλλάζει ανάλογα τη χώρα, ψάξε το site τους) και να στείλουν αυτοί στην στρατολογία σου τα δικαιολογητικά. Αν δεν έχεις κλείσει 7 χρόνια μπορείς να βγάλεις βεβαίωση μόνιμης κατοικίας, στην οποία το προξενείο βεβαιώνει οτι κατοικείς μόνιμα στο εξωτερικό και το οποίο από όσο ξέρω σε καλύπτει πάλι για τις 30 μέρες που λέγαμε πριν....
Shall I say I was wrong, if I'm right?
ζουν!!!!
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
anamesa mas!
Vicariously I live while the whole world dies
Much better you than I
Εννοεις αν έχεις ήδη "φάει" τις 30 μέρες που έχεις ούτως ή άλλως; Δεν έχω ιδέα, δεν μου φαίνεται λογικό πάντως, δεν μπορείς να ψηφίσεις από την πρεσβεία ορ σμθ; (χα-χα, μιλάμε για ελληνικό δημόσιο και δη στρατό και είπα "λογικό")...
Shall I say I was wrong, if I'm right?
Έχω ένα φίλο που είναι ανυπότακτος πάνω από 15 χρόνια, και όσα χρόνια τον ξέρω έρχεται για τις εκλογές.
Ο φίλος δεν είναι "αντί" σε κάτι, απλά έχει μια γαμώ της δουλειές στα ξένα και δεν ψήνει να την αφήσει για να καθαρίζει κατσαρόλες και να βαράει αγρυπνίες
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
εχω φιλο που υπηρετησαμε μαζι που γεννηθηκε αυστραλια και τον μαζεψαν στο αεροδρομιο μια μερα που πηγαινε να γυρισει πισω (ειχε και ελληνικο διαβατηριο) και υπηρετησε 13 μηνες τελικα.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Η πρόταση που έγραψες δεν βγάζει νόημα.
Kill the wise one!
καλέ την έκοψα!
ΣΞ Δ' ΕΣΣΟ λοιπόν...
είναι κανένας απ'εδώ που έκανε μειωμένη?
Last edited by korrupt3r; 04-07-2011 at 23:11.
In somewhat greater perspective of time
You are practically non-existent
εγω αλλα οχι ΣΞ. μονο Ν.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης πότε το έδωσες?
εμένα μου είπαν με την κατάταξη..
δεν δηλώθηκε. η οικογένεια μ είναι τρίτεκνη κ είμαι ο πρώτος.
χθες στο στρατολογικο γραφείο μου είπαν ότι θα χρειαστώ το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
με την κατατάξη. δλδ? την μέρα που θα μπαίνω?
επίσης, για προτείνετε κανά καλό σώμα στο ΣΞ...![]()