με τρομαζει η ταχυτητα που διαβάζεις ε. σε μια βδομαδα τελειωσες το 4ο;
με τρομαζει η ταχυτητα που διαβάζεις ε. σε μια βδομαδα τελειωσες το 4ο;
Vielen Dank für alles was mal war
Μετά το CoK πάει νερό
Κι εγώ στο 4ο είμαι, αλλά έχω να το πιάσω 3-4 μέρες γιατί έχω εξεταστική τώρα.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Το πήρα κι εγώ το πρώτο. Κολληματικό είναι το μπάσταρδο!
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Έχω περίπου 40' δρόμο απο/προς δουλειά την ημέρα, και καμιά φορά διαβάζω και λίγο πριν κοιμηθώ, αλλά κυρίως αυτό που είπε ο κράσερ, διαβάζονται πανεύκολα τα άτιμα... Κυρίως με το καροτάκι οτι θα συμβεί κάτι καλό, οτι θα έρθει λίγο πιο στα ίσια της η ιστορία σαν κανονικό fantasy novel και οι κακοί θα καταποντιστούν και οι καλοί θα θριαμβεύσουν....
Spoiler
Shall I say I was wrong, if I'm right?
Αγαπάμε Άμαζον. Πήρα τους 5 τόμους , 25 λίρες σύνολο με δωρεάν μεταφορικά και μου ήρθαν 1,5 μέρα μετά με κούριερ. Beat that play.com
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Χμ; Το boxset με τους 5 δεν είναι που δεν έχει βγει ακόμα;
επίσης
![]()
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
Το τρίτο βιβλίο είναι 2 τόμοι.
Βασικά φταίει και ότι το CoK είναι το πιο μεγάλο. Κι εμένα μου πήρε αρκετό καιρό να το τελειώσω σε σχέση με τα επόμενα. Έχει και μικρότερο font σε σχέση με τα SoS ( που είναι ίδια με το GoT; ) και σου δίνει την εντύπωση ότι διαβάζεις πιο γρήγορα.
Επίσης στο CoK φτιάχνει τα θεμέλια για τις καταστάσεις που εξελίσσονται στο SoS οπότε διαβάζοντας τα SoS κλείνεις διάφορα ερωτηματικά που σου είχαν μείνει και καίγεσαι πιο πολύ.
Last edited by SpiritCrusher; 18-06-2011 at 21:27.
...
Ναι ρε γαβ γαβ αλλά και στο amazon τα έχει μόνο για pre-order λέει
http://www.amazon.co.uk/gp/search/re...qid=1308420856
edit: Οκ βλέπω ένα με 4 τόμους και 23 λίρες οπότε μάλλον αυτό θα λες
χαχ αυτά τα βιβλία πήρα αλλά ξεχωριστά, δεν είχα δει ότι υπάρχει και σετάκι. 25 μου βγήκαν.
Αλλά μου βγήκε σε καλό γιατί από 25 λίρες και άνω έχει Super Saver Delivery.
Super saver είναι με courier? Νόμιζα πως χρέωνε παραπάνω;
Ναι, αυτό νόμιζες.
.
Δωρεάν είναι, με κούριερ, όπως αποδείχτηκε στην πράξη.
τελειώνω το CoK όπου να 'ναι\μ/
Vielen Dank für alles was mal war
Καλή φάση.