egw prosopika ta aforizw pantelws. alla starxidia sou. afou eisai kavlomenos paizei kai mh skeptesai tipote.
egw prosopika ta aforizw pantelws. alla starxidia sou. afou eisai kavlomenos paizei kai mh skeptesai tipote.
kala , ναι στην καβλα του καθενος κανεις δε κανει κουμαντο. ομως οσον αφορα τα ντραμς, γουσταρω να ακουω και αλλες αποψεις ρε παιδι μου.και το να φτιαξεις αυτι στα ντραμς ειναι σουπερ σημαντικο οπως και να εχει.
το πιο σημαντικο ομως ειναι να μελετας. οποτε...
θενξ για ολες σου τος παρατηρησεις ε
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
σε μπορντώ,400ε.
δεν παίζω.κάνω τις μεμβράνες να πάλλονται σαν ζεστά μουνάκια.
Πόσταρε κανονική πικ ρε απαράδεκτε.
πήγαινε στο στούντιο,βγάλε μου μία και φέρτην.
φέρε και τη μάνα σου μαζί.
edit:
να.
(αυτό για τη μάνα σου ισχύει ακόμα)
Last edited by nikolasfluxus; 16-04-2011 at 22:03.
neo crash neo dipetalo. starxidia sas alla....Spoiler
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Με'γειες, καυλωτικά φαινονται.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
nasai kala. sa paidaki kanw re su einai super kaula olo gia auto milaw (kai profanws sas ta prhzw kai esas ligaki!!!)
ποθτανα ολα
iola 11
Κιθαρες:-Epiphone Les Paul Standard (modified by me)
-Jackson JS32T Rhoads (γαμω τα οργανα για τα 300 ευρω της και με 24 ταστα πανσπανιο φαινομενο για Jackson)
-Την κιθαριτσα απο το πακετο της μαρσαλ με αλλαγμενο pickguard σε βυσινι με 3 μονους και custom relic απο εμενα!
Ενισχυτες:-Marshall MG15 CDR (το παλιο μοντελο που ειχε reverbνα ζηλευετε εσιε ςπου εχετε το καινουριο)
-Line6 Spider IV 30 (νομιζω πως ακουγεται καλυτερα απο fender του '63,μαλλον επειδη τον δουλεψα)
Πεταλακιαanelectro French Toast Distortion/Octaver
-MXR GT-OD custom shop Overdrive/Distortion
-Korg Toneworks AX1000G (μακραν το καλυτερο modulation EVER) απο το 2001 ειναι.
- Το pitch shifter/harmonizer της Behringer (δεν θυαμαμαι ονομα του εχω φτιαξει custom κουτακι)
(πεταλακια που θα αγορατσουν συντομα): Digitech Whammy (την εκδοση που αλλαζιε και κουρδισματα),Vox WahWah το μεταλικο.
Αυτα απο εμενα,τα λεμε παω να δω Χακο xD
se 2 meres tha exw to neo olokainourgio dipetalo sthn timh twn 198 eurw (to gamhmeno metaxeirismeno to poulhsa 200)
pearl eliminator powershifter 2002b
terma oi alusides kai ta ladia kai ta grasa. belt re pousth mou. kaula
a kai nees wtoaspides gamhsteres 9 dollaria
ποθτανα ολα
iola 11
Καλλιτεχνικια φωτο το Σπεκτορακι με νεα αντερα απο την Αμερικη.
Προενισχυτης με 3-band EQ που εδωσε πραγματικα ανασα στο μωρο. (Ισως στο μελλον ποσταρω και κατι ηχητικον)
Πηραμε ενταση, πηραμε ευκρινεια, πηραμε δυναμικες, πηραμε knob για τα μεσσαια και τωρα τα βγαζουμε απ'την μεση (σορυ, αλλα ναι, δεν παιζω Jaco) και χασαμε μονο θορυβο μαζι με την μακαροναδα που ηταν η παλια καλωδιωση.
![]()
Τωρα το μονο που μου μενει ειναι να βρω μια ΘΡΑΣ μπαντα.![]()
Deafening, painstaking, BB King
Μεγειες και μπραβο αλλα σε ειχα για πασσιβ τυπο για καποιο λογο.
Και επισης - φλααααααααααααααααααααααααααααααατσ
Περιμενω κιεγω τις δικες μου αλλα δεν ερχονται ποτε =\
Ah thank u Neuro
Ναι μωρε, και παλι πασιβ ειναι ο ηχος, μην νομιζεις, μεσα απο τον Ashdown ...και ειδικα με τις φλατς!
Αφου ωρες-ωρες μου λειπουν καποιες "μοντερνες" πριμες απο τις roundwounds (ειδικα αμα παιζω με πενα).
Αλλα κατα τ'αλλα ειναι ερωτας μεγαλος οι φλατς, παιζεις μια νοτα και ανθιζει καπου ενα λουλουδι!
Παρε κι αλλη φωτο απο τον συνδιασμο που ραγιζει τα μπετα.![]()
Deafening, painstaking, BB King
Kαλή φάση, μεγειές.
Εγώ σύντομα πουλάω μια Telecaster 72 dlx και μέσα στο καλοκαίρι θα πάρω ένα Jazz.
Οι κιθαριστικές μου μέρες τελείωσαν.
Licenced to Chill.