rat_poison, θα ανοίξω μια καπιταλιστική συζήτηση γενικά με το "πόσο ικανοποιημένος είμαι από την τράπεζά μου" στα πλαίσια του γενικού "προβλήματα που έχει ο κοσμάκης, ρε"
ο λόγος που δεν αλλάζω τράπεζα μετά τη μαλακιάρα που συνέβη, συνίσταται στο ότι είναι όλοι μπουρδελιάρηδες και έχω ακούσει αντίστοιχες φρικαλεότητες σε κάθε πιθανή επωνυμία.
χθες επίσης ήταν κωλοφάκεν άγιο πνεύμα (ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ) και όλο το "Εξυπηρέτηση Πελατών" έπινε Ούζα και έτρωγε Καλαμάρια, και είχαν αφήσει μόνο έναν τύπο να ακυρώνει κάρτες, τον μοναδικό άχρηστο σε μένα άνθρωπο στη φάση αυτή
Deggial έκανα ένα παράπονο σήμερα σε έναν ευγενέστατο κύριο, ο οποίος σε κάποια στιγμή μου λέει "έχετε απόλυτο δίκιο, έπρεπε να σας ενημερώσουν, να πάρετε να παραπονεθείτε!". Έκανα μια ερώτηση κρίσεως του στυλ "είσαι στα καλά σου; αυτό ακριβώς κάνω!", και υποσχέθηκε να φέρει το παράπονό μου στα ανώτατα κλιμάκια της τραπέζης. Τώρα θα το συζητάνε με την ΒΥΖΑΡΟΥ
Κατώριμε ΣΕ ΕΚΛΙΠΑΡΩ να μη μου εξηγήσεις πως ακριβώς λειτουργεί το τμήμα παραπόνων στην HSBC του Λονδίνου και γιατί "ο έλληνας θα παραμείνει έλληνας"