Page 18 of 257 FirstFirst ... 816171819202868118 ... LastLast
Results 256 to 270 of 3846

Thread: Game Οf Thrones

Senior Member

Spoiler
    Η σκηνή του αποκεφαλισμού δε μου φάνηκε τόσο καλή. Δε ξέρω, κάτι πάντα με πιάνει σε τέτοιου είδους σκηνές με κακούς (και λίγους) κομπάρσους. Τέσπα, λεπτομέρειες Adios Ned. Family, duty, honour.
    Last edited by Phoebus; 13-06-2011 at 17:46.

Spoiler
    Όχι έτσι ρε γαμώτο...

fleshdiver regularpaul's Avatar

μιαν ερώτηση, γιατί στη συγκεκριμένη σειρά αποφεύγονται τα σποϊλερζ όπως ο φοιβος λιγο πιο πανω?
    το παρατηρησα και σε προηγουμενες σελιδες να συζητωνται ετσι ανοικτα διαφορες εξελιξεις
    ειναι επειδη είναι γνωστη η ιστορια απο τα βιβλια?
    να ξερουμε να μην μπαινουμε αν ειναι ρε κουμασια

bosch scheducktion Yanqui's Avatar

εκεί που θέλανε να δούνε το σπαθί ακουγόντουσαν σαν να φώναζαν SOD-SOD-SOD.
    σὲ ὅ,ποιον ἔχῃ τατουὰζ
    στὴ μάνα του ῥίχνω μπαρὰζ

A rock, an island Drumsick's Avatar

Φοίβο, καλά λέει ο Παύλος, κάνα σποιλερ δε βλάπτει.

Spoiler
    Παρόλο που το'χα διαβάσει και ήξερα πως θα συμβεί, δεν κατάφερα να συγκρατήσω τους λυγμούς . Επική απόδοση της σκηνής και καλύτερο επεισόδιο ως τώρα, ιμο.

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

Spoiler
    εγώ που δεν έχω διαβάσει ακόμα τα βιβλία (παρήγγειλα και τα 5 προχτές), πίστευα μέχρι και τώρα που διάβασα το θρεντ οτι δεν τον αποκεφάλισαν, αποκλείεται τόσο κεντρικός χαρακτηρας λέω να φεύγει έτσι. κι επίσης το οτι δεν έδειχνε κεφάλι να φεύγει απο τον λαιμό, σε σειρά που η βία δείχνεται άφοβα, κάτι μου έλεγε οτι ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να τον αποκεφάλισαν, γαμώ τον George Martin μου μέσα.
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Senior Member

Δε γαμιέστε ομαδικώς λέω γω; Το επεισόδιο βγήκε και είναι κάτι που μπορούμε να συζητήσουμε ανοιχτά. Δε πρόκειται να σποιλεριάσω κάτι που γίνεται στα βιβλία όπως κάνατε μερικοί, μερικά πράγματα δε πρέπει να μπαίνουν ούτε καν σε spoilers. Όταν μπαίνεις σε ένα τέτοιο thread, αλήθεια, τι περιμένεις να διαβάσεις αν όχι την άποψη του καθενός για το επεισόδιο που μόλις βγήκε;

Επίσης, ο Dumbledore πεθαίνει.

Τέσπα, το βάζω σε σπόιλερ επειδή σας αγαπάω και είστε καλά παιδιά, αλλά ΟΚ, όταν μπαίνετε στο θρεντ να περιμένετε να διαβάσετε σπόιλερ για τη σειρά (φυσικά εννοείται πως σπόιλερζ για τα βιβλία είναι μαλακία). FYI να ξέρετε πως κυκλοφορούν πλέον torrents σε 1080p ~ περίπου 3.5GB κάθε επ.

fleshdiver regularpaul's Avatar

βρε κουτεντέ, οι περισσότεροι είμαστε τόσο καμμένοι που ανοίγουμε και διαβάζουμε και τα σποϊλερς καμια φορα
    ελπίζοντας να μην περιεχει καποιο σποϊλερ! το επεισοδιο βγηκε το πρωι, δεν είμαστε ολοι του πνευματος να εχουμε αργια σημερα
    (εγω το ειδα κατα τις 8 στα μουλωχτα στη φαμπρικα παντως)

δήθεν asimoulis's Avatar

Quote Originally Posted by commissar View Post
    edit, συγγνώμη για τη μούτζα art, στον asimoulis πήγαινε.

Spoiler
    το "ξεφτιλισμένος" είναι μεγάλη κουβέντα, πολύ ανθρώπινος πάντως στο τέλος, το δίλημμα honor vs those you love δεν ήταν καν δίλημμα μάλλον, τι συζητάμε τέλος πάντων, κλάμα

Spoiler
    το ξεφτιλισμένος πήγαινε ως προς τον κόσμο του βασιλείου που παραδέχτηκε την ενοχή του για μένα δεν είναι προφανώς απλά φέρει μεγάλη ευθύνη γιαυτό που έγινε απλά ρε πούστη το honor θέλει και λίγο υστεροφημία για να δουλέψει καλά και αυτός πήγε σαν προδότης. τέλοσπάντων
    Last edited by asimoulis; 13-06-2011 at 18:32.
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

perfect beast commissar's Avatar

Spoiler
    εντάξει, όπως το λeς ίσως και να'χεις δίκιο, ήταν πάνω στη στιγμή, καταλαβαίνεις, μου ήρθε κάπως ο αποκεφαλισμός. πινκ και

Радость простых мелодий Fireknight's Avatar

:(
    the game is the game

perfect beast commissar's Avatar

αμπαλαέα.

σεξιστής cybernaut's Avatar

Spoiler
    τι εγινε ρε παιδια ? συνεβη αυτο που είδα??? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ !
    "I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."

www.monolith.gr

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

spoiler των spoiler που εξηγεί αρκετά.

Spoiler
    Ο R.R Martin δεν γράφει για τις ηρωικές περιπέτειες κάποιου χαρακτήρα του Westeros αλλά σαν ένας ιστορικός που αφηγείται τα γεγονότα.
    Ο θρύλος επίσης λέει ότι κάθε φορά που οι φανς γκρινιάζουν για το πότε θα βγει καινούριο βιβλίο αυτός σκοτώνει έναν Σταρκ!
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

Ξεκίνησα τη σειρά χθες μετά απο παραινέσεις, και μόλις τελείωσα και το 9ο.... Τι σκάλωμα είναι αυτό ρε πούστη μου;;; Και τι τελείωμα είναι αυτό στο 9ο;;;; Γενικά για την σειρά πάντως απλάυπέροχοτοσεναριάκι της και απίστευτη παραγωγή. Αγαπημένοι μου ως τώρα, ο Κοντοστούπης, η Άρια και οι Ρομπ και Σνόου που γίνονται ΑΝΤΡΕΣ σιγά σιγά. Στα σιχάματα της σειράς άνετα Τζώφρεη και το μούλικο που βύζαινει ακόμη και σε λίγο θα πάει φαντάρος. Εν τω μεταξύ διαβάζοντας το θρεντ απο χθές, είδα που έλεγε κάπου η Χ για τον Μπραν οτι έτσι θα ήθελε να μοιάζει ο γιος της, και κάθε φορά που τον βλέπω τον σκέφτομαι ασυναίσθητα σαν παιδί της! (Σου φέρνει και λίγο εδώ που τα λέμε). Πρέπει να σημειώσουμε επίσης οτι "Night's Watch" άνετα γίνεται γαμιστερό όνομα power metal μπάντας (αν δεν έχει γίνει ήδη). Αυτά γι αρχή.

εντιτ. για πείτε όσοι διαβάζετε τα βιβλία, τα παιδιά αρια, μπραν κλπ μεγαλώνουν στην πορεία της ιστορίας;
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !