και επειδή είναι διπολικός?τι?
θα διάλεγα 5 άτομα από το crew μου και θα πηγαίναμε να πηδήξουμε μπάζα και να κάνουμε μετά bro fist.
Πρώτον
Λοκ και δεος.
Δεύτερον, να εξηγηθω, γιατι μου κανει το θρεντς:
Έλβις Πρίσλεη: Θα σκασει με οπλο. Ειναι ο βασιλιας.
Χάντερ Τόμσον: Θα φερει την βαλιτσα. Και οπλο.
Μέγα Αλέξανδρο: Για να πει "Εχω κατακτησει ολο τον γνωστο Κοσμο της εποχης μου and what is this."
Ντέηβιντ Χάσελχοφ: Για τα πιωματα. Κερδισε στο φωτο-φινις τον Shane McGowan...
Σπύρο Βαλιμήτη.
Deafening, painstaking, BB King
ο Robert Anton Wilson μόνος του θα έκανε το κρου σου να αλλάξει καριέρα/φύλο και θα έβαζε το μπρο φιστ του μέσα στον ομφαλό σου και θα τράβαγε έξω βιντεοκασέτες.
(νταξει έχει και μερικά ζόρικα παλικαράκια το κρου σου, υπερβάλλω)
My troubled mind (oh the irony of the nik)
http://www.independent.co.uk/life-st...ss-416386.html
Δεν ξερω κατα ποσο θα ηταν η ψυχη του παρτυ, κοινωνικες δεξιοτητες, ακομη και σε manic state.
Δηλαδη, οκ, ταλεντο, και αγαπημενος μου στα καλλιτεχνικα που εχει συμμετοχη, αλλα δεν φανταζομαι μια τετοια προσωπικοτητα και με τα ξεσπασματα που ειχε τελευταια για την ιδανικη συντροφια που δενει μια παρεα σε παρτυ.
Εκτος κι αν ο Χελμ τον φανταζεται στο μπαχαλο της υποθεσης, οποτε και ειπα πασο.
Kαι τι σας πειραζουν ρε οι δικοι μου καλεσμενοι και τους μουτζωνετε?!!μΠΑΧΑΧΑΧΑ.
Last edited by HAVOC; 10-06-2011 at 14:54.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Να συμπληρωσω οτι ενα καλο παρτυ εχει γκομενες, φλερτ, γνωριμιες γενικα, μπορει και σεξ, κανα τριο ιδανικα, αναμπουμπουλα, πιωματα κλπ κλπ.
ΤΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΠΑΡΤΥ, ομως, δεν εχει σκεση με τον ερωτας.
Εχει κρεπαλη μεχρι να σου τρεχουν τα σαλια και καταστασεις τις οποιες θα θυμασαι εσαει με τρομο...
Deafening, painstaking, BB King
Ασχολήσου με το σέξιον εσύ, που τα πας καλά, και άσε τα πάρτυ.
δεν μπορώ άλλο μου έχει γίνει μώβ
Jim Carey
Charlie Sheen
Woody Allen
Gregory House
Serj Tankian
καμποσα λιτρα τσιπουρο
εναν κουβα χαπια
τον Τασο τον Γκρανα
τον Τσελιο τον Τοπακα
τον Διονυση το Γιδι
και μια βιντεοκαμερα