Εμπνευσμένη από το τουίτερ του Alec Baldwin λέω το εξής:
Πάτε σε ένα πάρτυ και μπορείτε να πάρετε μαζί σας 5 καλεσμένους, ζωντανούς ή πεθαμένους, ιστορικά ή φανταστικά πρόσωπα.
Ποιους διαλέγετε και γιατί.
Go.
Εμπνευσμένη από το τουίτερ του Alec Baldwin λέω το εξής:
Πάτε σε ένα πάρτυ και μπορείτε να πάρετε μαζί σας 5 καλεσμένους, ζωντανούς ή πεθαμένους, ιστορικά ή φανταστικά πρόσωπα.
Ποιους διαλέγετε και γιατί.
Go.
Παίρνω 5 13χρονα κοριτσάκια με αναπτυγμένο στήθος για την ηλικία τους. Πεθαμένα.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Πέντε Borg drones. Θα προσθέσουμε τους δικούς σας καλεσμένους στο collective intelligence.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Το Jackson Five.
τον κηλαηδόνη και τα παιδιά του!
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Έλβις Πρίσλεη.
Χάντερ Τόμσον.
Μέγα Αλέξανδρο.
Ντέηβιντ Χάσελχοφ.
Σπύρο Βαλιμήτη.
Deafening, painstaking, BB King
lemmy για να τα πίνουμε παρέα
iggy pop για να ξεκινήσομε καβγά
κάποιον από τους kiss για να βρούμε γκομενέτα
snoop dog για να στρίβει με στυλ
μια ράντομ πορνοσταρ για να βγάλουμε και κανά φράγκο
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ
τους Generals FC.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
επισης τη χρηστρια Μενουμισσιον θα επαιρνα μαζι μου.
θα φοραγε απαστραπτουσα μαυρη τουαλετα και θα εμπαινε αγκαζε μαζι μου στη μεγαλη σαλα. αμεσως ολοι θα μας κοιτουσαν με δεος, ενω περπαταμε με χαρη δουκικου ζευγους. Ολο το βραδυ θα πιναμε παντς και θα συζητηγαμε χαμηλοφωνως ενω οταν ερχοταν η ωρα του βαλς θα μαγευαμε το κοινο με τις αλληλενδετες κινησεις μας. Στο τελος θα εκανα γεωπολιτικη αναλυση για την Πρωσσικη αυτοκρατορια και εκεινη θα με κοιταγε μαγεμενη με ενα χαζο χαμογελο σχηματισμενο στο προσωπο της.
Υστερα θα φευγαμε με την αμαξα μας, ενω τα γαλλικα αλογα μας, Αλερετούρ και Κοπλιμάν θα σπινιαραν στον χωματοδρομο.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Olsen twins kai sodom gia na paixoun mousikoula
We revel in our time.
τι μαλακία για θρέντ
edit: εγώ θάπερνα τον firestorm
Last edited by Maroon; 10-06-2011 at 13:42.