Page 128 of 539 FirstFirst ... 2878118126127128129130138178228 ... LastLast
Results 1,906 to 1,920 of 8081

Thread: Μια ακόμα πιο εξαιρετική εποχή.

nihil pop metamelia3's Avatar

αλλος οικονομολογος απο δω.

νταηθορ παιδι μου για εξηγησε μου τι βλεπουμε στο διαγραμμα. γιατι αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι το μονο που θα μπορουσε να ισχυριζεται ειναι οτι τα δημοσια εσοδα μεγιστοποιουνται οταν καταργειται η φορολογικη κλιμακα, ενας θαυμασιος ισχυρισμος, dear.

αληθεια darling, τι μοναδα μετρησης εχει η φορολογικη κλιμακα;
    this is radio freedom.

Quote Originally Posted by Dythor View Post
    Τούτου δοθέντος τίποτα απ' αυτά που θα πουληθούν δεν είναι κερδοφόρο έτσι κι αλλιώς εκτός από ένα-δύο πράγματα που παίζει να είναι όντως μαλακία να πουληθούν.
    χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο

Συνεργάτης Β. Τσιβιλίκα Kaserinos's Avatar

Το 2001, μετά τη χρεοκοπία του κράτους της Αργεντινής, η πτώση της εμπιστοσύνης τόσο στο εθνικό νόμισμα όσο και στο τραπεζικό σύστημα της χώρας οδήγησαν σε μεγάλη πτώση την προσφορά χρήματος. Την ίδια περίοδο, πολλές επαρχίες τύπωσαν δικά τους νομίσματα, τα οποία κυκλοφορούσαν παράλληλα με το πέσο. Υπολογίζεται ότι 15%-20% του πληθυσμού χρησιμοποιούσε πλην του πέσο και άλλα (δευτερογενή) νομίσματα. Μόνο στο Μπουένος Άϊρες κυκλοφόρησαν 17 διαφορετικά νομίσματα.

Η ΛΙΡΕΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ
    Το 2011, και ενώ περιμένουμε την επίσημη δήλωση χρεοκοπίας του ελληνικού κράτους, τα Εξάρχεια ετοιμάζονται να τυπώσουν το δικό τους νόμισμα. Το νέο νόμισμα αναμένεται να τονώσει την παραγωγική δραστηριότητα, να μειώσει την ανεργία και να βοηθήσει την ομαλή μετάβαση στον αντιπραγματισμό.
    Spoiler

Defunct Economist

Quote Originally Posted by Khalkji View Post

νταηθορ παιδι μου για εξηγησε μου τι βλεπουμε στο διαγραμμα. γιατι αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι το μονο που θα μπορουσε να ισχυριζεται ειναι οτι τα δημοσια εσοδα μεγιστοποιουνται οταν καταργειται η φορολογικη κλιμακα, ενας θαυμασιος ισχυρισμος, dear.

Αυτό που ενοεί ο Νταηθορ είναι οτι αν οι φόροι είναι στο 0% το κρατος δεν θα εχει καθόλου εσοδα, αν είναι στο 100% κανείς δεν θα εχει κίνητρο να εργαστεί, αρα το ζήτημα είναι να θεσεις τους φόρους στο σημείο που θα εχεις τον βελτιστο συνδιασμο κρατικών εσόδων και κινήτρων για απασχόληση.

περισσότερα εδώ.
    Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
    J. M. Keynes.

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Ό,τι είπε ο κατώριμος αναφορικά με ένα δισδιάστατο διάγραμμα που είστε πολύ ηλίθιοι για να κατανοήσετε μάλλον.

Σοβαρά τώρα, τι στον πούτσο έχετε μ' αυτό που είπα. Τα συνολικά έσοδα του κράτους όντως διαμορφώνονται περίπου έτσι ανάλογα με το ποσοστό % της φορολογίας. Πώς στα γαμήδια μπορείτε να διαφωνείτε μ' αυτό, αγανακτώ με το πόσο ΜΑΛΑΚΕΣ μπορεί να είστε επιτέλους.

Εσύ ρε ΒΛΑΜΜΕΝΟ που υποτίθεται ότι είσαι ο γκουρού της μάκρο Ι "σε εξεταστική που έγινε σφαγίτσα" και έχεις δεκαεφτά πτυχία στην παπαρολογία πλας ένα απ' το μαθηματικό ΑΥΤΟ διαβάζεις από το ΓΑΜΗΜΕΝΟ διάγραμμα; Δεν έχουμε πολιτική διαφωνία πλέον, έχεις καταλήξει να λες νταουνράιτ μαλακίες από αριστερή και δεξιά σκοπιά, επί του αντικειμένου σου. Άστοδιαλο πια, φεύγω από το ηάρ.
    Last edited by Dythor; 09-06-2011 at 15:28.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

στα τσακιδια. το διαγραμμα που ποσταρες ειναι μια αυθαιρετη ηλιθιοτητα χωρις κανενα νοημα.

και η διαφορα μου με εσας τους δυο ειναι οτι δεν ειναι αντικειμενο μου τα οικονομικα.

εντιτ: οσο γι' αυτο:
    Στην ουσία οι κυβερνήσεις προσπαθούν να βρίσκουν συνέχεια το συνεχώς αναπροσαρμοζόμενο t* (δεν είναι στο 50% όπως μπορεί να φαίνεται). Τούτου δοθέντος τίποτα απ' αυτά που θα πουληθούν δεν είναι κερδοφόρο έτσι κι αλλιώς εκτός από ένα-δύο πράγματα που παίζει να είναι όντως μαλακία να πουληθούν.
    ελπιζω να μην εισαι τοσο χαζος που να πιστευεις οτι η πρωτη προταση με οποιονδηποτε τροπο συνεπαγεται ή επικυρωνει την δευτερη.
    Last edited by metamelia3; 09-06-2011 at 15:54.
    this is radio freedom.

Quote Originally Posted by Kaserinos View Post
    Το 2001, μετά τη χρεοκοπία του κράτους της Αργεντινής, η πτώση της εμπιστοσύνης τόσο στο εθνικό νόμισμα όσο και στο τραπεζικό σύστημα της χώρας οδήγησαν σε μεγάλη πτώση την προσφορά χρήματος. Την ίδια περίοδο, πολλές επαρχίες τύπωσαν δικά τους νομίσματα, τα οποία κυκλοφορούσαν παράλληλα με το πέσο. Υπολογίζεται ότι 15%-20% του πληθυσμού χρησιμοποιούσε πλην του πέσο και άλλα (δευτερογενή) νομίσματα. Μόνο στο Μπουένος Άϊρες κυκλοφόρησαν 17 διαφορετικά νομίσματα.

Η ΛΙΡΕΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ
    Το 2011, και ενώ περιμένουμε την επίσημη δήλωση χρεοκοπίας του ελληνικού κράτους, τα Εξάρχεια ετοιμάζονται να τυπώσουν το δικό τους νόμισμα. Το νέο νόμισμα αναμένεται να τονώσει την παραγωγική δραστηριότητα, να μειώσει την ανεργία και να βοηθήσει την ομαλή μετάβαση στον αντιπραγματισμό.
    Spoiler
    οσο γι'αυτη την μαλακια πραγματικα δεν εχω ιδεα ποιος γραφικος ηλιθιος την εβγαλε.
    this is radio freedom.

Senior Member Shirime's Avatar

οσο γι'αυτη την μαλακια πραγματικα δεν εχω ιδεα ποιος γραφικος ηλιθιος την εβγαλε.

Defunct Economist

Οκ παρακαλώ συγχωρείστε το παρακάτω αλλα είδα οτι ο καλκι είναι μαθηματικός που σνομπάρει οικονομολόγους και δεν κρατιεμαι

Spoiler
    Φιλτατε κάλκι, πως σου φαινεται το οτι οι Οικονομολόγοι (αντε και οι φυσικοί) είναι οι μοναδικοί επιστημονες με σοβαρες δημοσιευσεις σε κορυφαία μαθηματικά τζούρναλς? ΜΛΚ πρεπει να πονάει ξερω γω, πες είσαι μαθηματικός διδακτορικός, ασχολείσαι με τα νούμερα τουλάχιστον 12 ωρες τη μερα, στελνεις τα άρθρα σου σε ενα τζουρναλ και τρως ριτζεκσιον αλλα στην επόμενη εκδοση του τζούρναλ διαβάζεις το γαμηστερό άρθρο κάποιου νορβηγού οικονομολόγου για Ιτο Καλκιουλους το οποίο συνελλαβε/εγραψε μεσα σε ενα πενταωρο και μετα παράτησε το θεμα για να ασχοληθεί με σοβαρά πράγματα οπως οι επιπτωσεις των μεταβιβαστικών πληρωμών στα σπρεντς 2ετους και 10ετους ομολόγου. Για να μη μιλήσω για στατιστικά τζουρναλς που το 30% και βάλε των δημισιεύσεων προερχεται απο οικονομολόγους. Λογικά τσούζει, αν όχι εσενα τοτε τους καθηγητες σου απο τους οποίους κληρονόμησες πιθανώς το αττιτιουντ

Παρακαλώ συγχωρήστε με οι υπόλοιποι αλλα δεν αντεξα
    Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
    J. M. Keynes.

τους καθηγητες μου τους βλεπω για 3 λεπτα το εξαμηνο οταν δινουν τα θεματα στις εξεταστικες. δεν νομιζω οτι εχω κληρονομησει κατι απ'αυτους ή απο το πανεπιστημιο γενικοτερα.

και κανεις ενα τεραστιο λαθος εδω: σνομπαρω τους φιλελευθερους οικονομολογους σε πρωτο σταδιο. και ολους τους πανεπιστημιακους σε δευτερο, ασχετως αντικειμενου.
    this is radio freedom.

Vic Ford Prefect's Avatar

Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο setting στο οποίο το παραπάνω είναι αστείο.

Θεωρώ δε τραγωδία το γεγονός ότι τα καλύτερα μυαλά στα μαθηματικά απορροφούνται από επαγγελματίες άπληστους και νομιμοφανείς λωποδύτες για να φτιάχνουν εξωφρενικά οικονομικά που μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο οι ίδιοι και το συνάφι τους. Και κατώριμοι μετά πουλάνε πνεύμα για το πόσο γαμάνε οι οικονομολόγοι σε σχέση με τους μαθηματικούς. O tempora o mores.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Solidium HAVOC's Avatar

Ποιος αλλαζει τωρα το μεγκα ταγκ στο μουνι του κατωριμου?
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

Defunct Economist

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο setting στο οποίο το παραπάνω είναι αστείο.

Θεωρώ δε τραγωδία το γεγονός ότι τα καλύτερα μυαλά στα μαθηματικά απορροφούνται από επαγγελματίες άπληστους και νομιμοφανείς λωποδύτες για να φτιάχνουν εξωφρενικά οικονομικά που μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο οι ίδιοι και το συνάφι τους. Και κατώριμοι μετά πουλάνε πνεύμα για το πόσο γαμάνε οι οικονομολόγοι σε σχέση με τους μαθηματικούς. O tempora o mores.
    Ναι οκ, συμφωνώ, εγω πρώτος παραδεχτηκα ποσο εξωφρενικό είναι το πόστ μου, αν μπορούσα θα το μούτζωνα. Πες μας για την εκκλησιαστική περιουσία τώρα
    J. M. Keynes.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by katwrimos View Post

Ναι οκ, συμφωνώ, εγω πρώτος παραδεχτηκα ποσο εξωφρενικό είναι το πόστ μου, αν μπορούσα θα το μούτζωνα.
    Μη φοβασαι, εφυγε ηδη μια και ερχεται μια απο Φαντασμα οταν βρεθει η ευκαιρια!
    Αυτα που εγραψες ειναι απαραδεκτα, κια ουτε για τρολαρισμα δεν πρεπει να γραφονται.

Αννα γελαω με την απορια σου.

εγω να σας πω την αληθεια δεν το μουτζωσα. οχι οτι δεν μου φαινεται γελοιο αλλα ξερω γω και να ισχυε δεν με αφορα καθολου η παρανοια των ακαδημαϊκων.
    this is radio freedom.