Page 34 of 36 FirstFirst ... 243233343536 LastLast
Results 496 to 510 of 535

Thread: A1 Basket 2010 - 2011.

Quote Originally Posted by hvilelos? View Post
    ειναι κατι που δεν τιμα και πολυ καμια απο τις 2 ομαδες,καταντια περισσοτερο.

Quote Originally Posted by hvilelos? View Post
    Αυτο που βρισκω εγω οτι εχει αρχισει ηδη να συμβαινει στον μπασκετικο αρη ειναι κορμπον με χρονικη διαφορα φασης περιπου 20 χρονων με οτι συνεβει στον παοκ του ποδοσφαιρου.Ητοι,μια νεα γενια οπαδων και φιλαθλων ξεκινουν να ασχολουνται με την ομαδα τους οντας γαλουχημενοι περι μεγαλειων,παικταραδων,θεαματος,καταξιωσης,αυτοκρατοριων (πραγματα που σε μεγαλο βαθμο ισχυουν και για το ποδοσφαιρο παοκ 1970-85 και για το μπασκετ αρη 1981-91) και ερχονται αντιμετωποι με την σφοδρη πραγματικοτητα που εχει να δωσει μονο αγωνιστικη Πενια,μιρλα,φτωχεια,ιστοριοπληξια,σκουριασμενες κουπες και σκονισμενα λαβαρα.Το τι κομπλεξ δημιουργει αυτο το πραγμα στον κοσμο ειναι κατι που σε εμας το εχουμε δει απο καιρο και εχει ερθει και η ωρα για τους απεναντι νομιζω,αλλη κουβεντα που δεν ειναι της παρουσης ωστοσο
    Δε διαφωνώ σε αυτό.
    Το θέμα με εμάς είναι ότι είχαμε και 2 καλές χρονιές στην ευρωλίγκα πρόσφατα, και ψιλοξεχνιέται το γεγονός ότι είμαστε ΠΟΛΥ πίσω από τους 2 άλλους.
    Η αλήθεια είναι ότι ακόμα έχω στο μυαλό μου ότι η περίοδος που Άρης-Παοκ παίζαμε στο μπάσκετ μόνοι, ήταν πριν καμμια δεκαετία, ενώ μετά συνειδητοποιώ ότι είμαστε στο 2011...

small time napoleon hvilelos?'s Avatar

9 στους 9 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

πολλα πραγματα και πιο σημαντικα ξεχνιουνται.ο αρειανος απαξιωνει τον παοκ αριθμητικα και μονο ξεχνωντας οτι χωρις αυτον οι τιτλοι του δεν θα ειχαν την μιση αξια,ο παοκτσης απαξιωνει τον αρη ξεχνωντας οτι χωρις αυτον ως στοχο δεν θα δημιουργουσε ποτε τις ομαδες του στα 90s και παπαλα ολες οι ωραιες στιγμες που εζησε(?) μαζι τους,και οι δυο μαζι απαξιωνουν την δυαρχια παο-οσφπ με προσχημα τον χαμηλο ανταγωνισμο και επιπεδο ξεχνωντας το οτι στα δικα τους χρονια η διαφορα με τον τριτο ηταν ακομα πιο χαωδης.Οτι βολευει την μυθοπλασια του καθενα,απολα εχει
    Touch my beloved's thought while her world's affluence crumbles at my feet

Μεγάλη κουβέντα άνοιξες.
    Σε κάποιο άλλο τόπικ ίσως αρμόζει καλύτερα, πάντως συμφωνώ με αυτά που λες.
    Η αντιπαλότητα ανεβάζει και τους δύο και αυτό δεν θα πρέπει να το ξεχνάει ο απλός κοσμάκης όταν τα μηδενίζει όλα, όπως επίσης και δε θα πρέπει να στέκεται και μόνο σε αυτή γιατί θα έχουμε φαινόμενα όπως τώρα, που ο νικητής πανηγυρίζει ενώ η διαφορά από τους 2 πρώτους είναι χαώδης.

3 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Τι τα μπλέκεται τώρα. Τρελά γούστα χθες στο παλατάκι, μπράβο σε όλα τα παιδιά, μα ένα τεράστιο ευχαριστώ στον πρωτεργάτη της όλης προσπάθειας:

All alone, or in twos,
    The ones who really love you
    Walk up and down outside the wall.
    Some hand in hand
    And some gathered together in bands.
    The bleeding hearts and artists
    Make their stand.
    And when they've given you their all
    Some stagger and fall, after all it's not easy
    Banging your heart against some mad bugger's wall.

Δεν έχω ιντερνετς (εταιρικό πισί κλπ) και δε μπορώ να επεκταθώ, απλά θα ήθελα να μπει στο αρχείο η αηδία μου με την υπερασπιστική γραμμή του ΠΑΟ για τα σκηνικά του τελευταίου τελικού. Ευχαριστώ.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

re oust R & R's Avatar

2 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Τηλεφωνικός διάλογος στις 17/4/11 ανάμεσα στον Γιάννη Μπουρούση και τον Μάκη Ψωμιάδη προκαλεί σοκ στην φίλαθλη κοινή γνώμη.

Ο Έλληνας διεθνής σέντερ ζητά κάποιο "φάρμακο" από τον Μάκη Ψωμιάδη, σαν "αυτό που του είχε δώσει" και "παίρνουν και οι δικοί του", ενώ αποκαλεί "βλάκες" τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός και εργοδότες του, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Αναλυτικά ο διάλογος Μπουρούση - Ψωμιάδη, όπως εμφανίζεται στις δικογραφίες:

"Μ: Κύριε Μάκη, καλημέρα, τι κάνετε;

Ψ: Καλημέρα, Συγχαρητήρια αγόρι μου να πούμε.

Μ: Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Ψ: Αυτό το ίδιο έχουν και οι δικοί μου, το ίδιο πράγμα, δεν μπορούν να κοιμηθούμε.

Μ: Ναι, κύριε Μάκη, καλά, δεν έχω κοιμηθεί.

Ψ: Το ίδιο παθαίνουν κι οι άλλοι, οι δικοί μου, δεν μπορούν να κοιμηθούνε.

Μ: Τόσο πολύ κύριε Μάκη;

Ψ: Κι όσο περισσότερο παίξουνε τόσο γίνεται. Κατ' αρχάς έλα να σου πω, εχθές κοιτάγανε, το βλέπαμε με τον Μαντζουράκη και τον γενικό αρχηγό στο ξενοδοχείο το Sofitel. Ξέρεις τι είπαν όλοι; «Ο μόνος που παίζει με ψυχή και είναι έτοιμος να τους φάει όλους είναι ο Μπουρούσης», χωρίς να ξέρουνε τίποτε…. (γέλια).

Μ: Α δεν ξέρουν, έχουν (ακατάληπτο)… (γέλια)

Ψ: Όλοι οι άλλοι παίζανε σε δεύτερο βαθμό από εσένα να πούμε. Και από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.Δηλαδή, εσύ έπαιζες μία, μη σου πω δύο πιο δυνατά. Αφού κάποια στιγμή που βάρεσες αυτό το κάρφωμα στο τελευταίο δίλεπτο, σηκωθήκανε οι Αγγελόπουλοι και χοροπηδάγανε, τους έδειχνε η τηλεόραση.

Μ: Ήρθαν και οι βλάκες από κάτω, ήρθαν να μου μιλήσουν, αλλά εγώ έκανα τον μ…, έφυγα. Κύριε Μάκη μόνο ότι τελείωσε το φάρμακο, να ξέρετε!

Ψ: Εντάξει, αγορίνα μου, θα σου φέρω εγώ. Πότε θέλεις εσύ άλλο;

Μ: Ε, τώρα θέλω για τους τελικούς.

Ψ: Πότε θέλεις αγόρι μου;

Μ: Μέσα Μαΐου.

Ψ: Ε καλά ρε παιδάκι μου, έχεις τρελαθεί; Θα σου έχω ετοιμάσει να πούμε, εντάξει. Θα σου έχω φτιάξει αγόρι μου.

Μ: Εντάξει κύριε Μάκη, Φεύγετε για Καβάλα ή θα σας δούμε;

Ψ: Όχι, το απόγευμα, θα έρθω, να δω το ματς σε σας, δεν πάω στο γήπεδο, να τους δώσω και την τιμή να πάω στο γήπεδο στους μπινέδες αυτούς! Μάλλον μεθαύριο θα φύγω για Καβάλα για 1-2 μέρες για να πάω να τους πληρώσω να πούμε.

Μ: Έγινε, θα τα πούμε.

Ψ: Εγινε αγόρι μου, συγχαρητήρια λεβέντη μου"
    Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!

Slow Chemical Death MD's Avatar

1 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

nick lalkas

Ρε παιδια πατε καλα? Ο Μπουρουσης μπορει να υποστηριξει οτι το ''φαρμακο'' ηταν redbull. Μονο αν ομολογησει ο ιδιος οτι πηρε ντοπα, θα τιμωρηθει. Ελεγχος φυσικα μετα απο μηνες δεν υφισταται ,γιατι η ουσια δεν ανιχνευεται μετα απο 24ωρες. Η τιμωρια του θα ειναι ο διωγμος απο τον Ολυμπιακο. Απο εκει και περα η ομαδα δεχεται πυρα απο παντου. Το μπασκετ που ελεγχεται απο τους νανους και την πρασινη παραγκα αθωωνεται και ξαφνικα το μονο κακο στο Ελληνικο μπασκετ ειναι ο Μπουρουσης.....

ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

1 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by Death MD View Post
    nick lalkas

Ρε παιδια πατε καλα? Ο Μπουρουσης μπορει να υποστηριξει οτι το ''φαρμακο'' ηταν redbull. Μονο αν ομολογησει ο ιδιος οτι πηρε ντοπα, θα τιμωρηθει. Ελεγχος φυσικα μετα απο μηνες δεν υφισταται ,γιατι η ουσια δεν ανιχνευεται μετα απο 24ωρες. Η τιμωρια του θα ειναι ο διωγμος απο τον Ολυμπιακο. Απο εκει και περα η ομαδα δεχεται πυρα απο παντου. Το μπασκετ που ελεγχεται απο τους νανους και την πρασινη παραγκα αθωωνεται και ξαφνικα το μονο κακο στο Ελληνικο μπασκετ ειναι ο Μπουρουσης.....

Spoiler
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

γκεστάλ nothingman's Avatar

Με βάση τα παραπάνω, και έχοντας εξαντλήσει τις δυνατότητες που συμβαδίζουν με την ηθική, το νόμο και τη λογική, αηδιασμένοι αποχωρούμε, με πόνο καρδιάς, από τον Ολυμπιακό μας και το Ελληνικό Μπάσκετ.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας πίστεψαν, μας στήριξαν και αγωνίστηκαν μαζί μας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://www.olympiacosbc.gr/page.ashx?pid=2&aid=27293
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

farfetch'd Ace's Avatar

wat.
    "Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
    نحن نحب فصل الربيع الجميل.

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Ωραία.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

5 στους 5 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

λολ να που βρήκαν να πουλήσουν οι Γιανακόπουλοι
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Senior Member Daffy's Avatar

6 στους 6 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

proskiniste to neo megalo afentiko tou ellinikou mpaske

3 στους 5 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Κρίμα που αποχωρούν οι Αγγελόπουλοι, ήταν από άποψη συμπεριφοράς και προσφοράς στο μπάσκετ μια όαση σε σχέση με τον μέσο_έλλην_παράγοντα_αθλητισμού.

Κάποια από αυτά που γράφουν στην ανακοίνωσή τους βέβαια είναι λίγο αστεία, ειδικά αυτό για τον τελευταίο τελικό που δεν έπρεπε να ξεκινήσει κλπ, ενώ έχουμε πολύ πολύ πρόσφατα τα γεγονότα στον τελευταίο τελικό στο ΣΕΦ που δεν τελείωσε ποτέ και ακόμα και οι νάθινμανς του γαυρου γνώριζαν από πριν τι ετοιμάζεται. Σαφώς και έχουν δίκιο για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, αλλά είναι λίγο υποκριτικό να το αναφέρουν ως λόγο παραίτησης όταν ήταν τα αφεντικά της ομάδας στα περσινά αίσχη.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

For Science,You Monster. Ethereal's Avatar

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    λολ να που βρήκαν να πουλήσουν οι Γιανακόπουλοι
    rofl.
    την κανουνε ολοι με ελαφρα.