ποσταρα αυτο το γιουτιουμπάκι διοτι συμφωνω με την αποψη της, πως δηλαδη δεν υπαρχουν περιούσιοι λαοί αλλά περιούσιοι τόποι, η φυση δημιουργεί τους ανθρώπους,Originally Posted by ikonoklast
όπως μου λεγε το ρωσιδακι που ήμασταν μαζι εχθές, όπως μου λεγε ο Σιγκαμπυριανεζος στην Σαντορινη που μου ζητησε να τον τραβηξω φωτο με χαμογελο μεχρι τ αυτιά ("αυτή η χωρα ειχει κατι μαγικο" ήταν τα λογια του) , όπως μου λεγε το ζευγάρακι Αμερικανων που ηρθαν να παντρευτουν στην Μύκονο κ τοσοι τοσοι μα τοσοι αλλοι ακομα.
Αν νομιζεις πως σε κραζω διοτι εισαι ταγμενος καπου, κανεις λάθος, σε κράζω γιατι εισαι τοσο περιορισμενος στην σκέψη σου κ αυτο το αποδεικνύεις λεγοντας μου εντελως άκυρα πραγματα του στυλ
απο που προκυπτει αυτο παρακαλώ ?έχεις τοποθετηθεί ανοιχτά ενάντια σε ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Ειμαι αντιθετος στην σημερινη δημοκρατία ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ, κ αυτο ειναι όλο.
Σε εχω διαβεβαιωσει πως σε άπειρους τομεις ειμαι εντελως αντιθετος με την ακροδεξια φιλοσοφια (ναρκωτικα- πολεμικος εξοπλισμος-θρησκεία-μετανάστες-αυταρχικά καθεστώτα- )
απλα δεν ακυρώνω απαντα λεγομενα τους απο default όπως εσυ, αυτη ειναι η διαφορα.
Εν ολιγοις, ναι, οι αποψεις μου ειναι διαφορετικες απο αυτες που νομιζεις κατατάσοντάς με σε κατηγοριες.
οι κατηγοριες ειναι για τους κομουνιστες, τους πασόκους κ τους χρυσαυγίτες, οχι για μενα.