Το θυμάστε;
Το θυμάστε;
"Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
نحن نحب فصل الربيع الجميل.
dakrizw. kai ena allo paromoio.... o thrilos tou zagor?
ξέρω κάποιον κόσμο που μαζεύεται τα καλοκαίρια και ακομα παίζει hero quest.
πλην εξαιρέσεων - ανάλογα με την νοσταλγολαγνεια του καθενός βέβαια - σχετικοί συνομήλικοί σου ψεύδονται - ή έστω υπερεκτιμούν ελαφρά - περί του πόσο touched ήταν.ασχετη η ηλικια μου καθως συνομηλικοι εχουν ποσταρει τα δικα τους συνοδευομενα με ;touched;
Last edited by Helm; 02-06-2011 at 19:50.
ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ λοιπον.
supermachoman PINK
Δεν κατηγόρησα για υποκρισία, για ψεμματάκι λέω, δεν έχει το ίδιο βάρος, το πρώτο είναι προμελετημένο και διαρκείας, το δεύτερο στιγμιαίο και γίνεται και κάπως ασυναίσθητα. Είναι εύκολο να αναγνωρίσεις κάτι-λιγάκι και να ποστάρεις από κάτω δακρύβρεχτο smiley.
ΨΕΜΜΑΤΑΚΙ λοιπον. :δακρυβρεχτοσμαιλι:
Είχαμε ένα χαζοχαρούμενο θείο που μας έφερνε ό,τι μαλακία υπήρχε σε επιτραπέζιο. Ο Θησαυρός του Ναού, το Ghost Castle και το Μυστήρια στο Πεκίνο ήταν τα αγαπημένα μου. Ο θείος όμως κάποιες φορές τα έφερνε στην τύχη οπότε μαζί με άλλη σαβούρα μια φάση μας είχε κάνει δώρο την ελληνική εκδοχή της εξής απόλυτης καλτίλας: Star Trek: The Next Generation Interactive VCR Board Game – A Klingon Challenge. Ένας κακός κλίνγκον εν ονόματι ΚΑΒΟΚ αρπάζει το Enterprize απο εκεί που ήταν αραγμένο για επισκευές και το πηγαίνει στην πατρίδα του για να κάνει πόλεμο με κάτι μαλάκες. Εσύ και η ομάδα σου (παιζόταν με 5 παίκτες και πάνω!) έχετε μια ώρα για να τον αποτρέψετε! Το συγκλονιστικό ωστόσο cybertech και ΙΝΤΕΡΑΚΤΙΒ στοιχείο για το 1995 που βγήκε το παιχνίδι ήταν ότι διέθετε μια ΒΙΝΤΕΟΚΑΣΕΤΑ διάρκειας μιας ώρας που την έβαζες να παίζει παράλληλα, ξετύλιγε το σενάριο με μοναδική ηθοποίια από τον ΚΑΒΟΚ να μιλάει μεταγλωτισμένα κλινγκονέζικα και διέκοπτε τη ροή του χρόνου για να σε μπινελικώσει, να σου αφαιρέσει βαθμούς, να σε παγώσει σε αστρικές δίνες και τέτοια. Φυσικά εμείς στο ορφανοτροφείο δεν είχαμε καν δει σταρ τρεκ τότε. Δίνουμε βάση, φανταστείτε το στα ελληνικά.
Ένα ολόκληρο session. Πηγαίντε 8:15 για να καταλάβετε τι συνέβαινε με τις παρεμβολές.
Το ίντρο και όλες οι παρεμβολές του ΚΑΒΟΚ σε τρία παρτς!
Αχ, Δεν βγαίνουν πιά τέτοια παιχνίδια!
Last edited by ikonoklast; 02-06-2011 at 21:41.
με αφορμή τα επιτραπέζια πιο πριν
εντιτ. ακυρο. τώρα διάβασα οτι το αναφέρει ο αποπάνω
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Ξερω κοσμο απο δω μεσα που μαζευτηκε το 2003 για να το παιξει για το blast from the past της υποθεσης τοτε.-
Firestorm, πως περιμενεις να καταλαβεις την ολη φαση νοσταλγια σε ηλικια 19 χρονων?
Πρωτον, δεν εχουν περασει ουτε 6-7 χρονια απο τοτε που καιγοσουν (αν καιγοσουν) με επιτραπεζια με φιλους σου, και δευτερον, εισαι στην ηλικια που το μονο που θελεις (και καλα κανεις) ειναι να βρεις γκομενα και να περνας καλα εξω με φιλους και ποτα και μουσικες και γλεντια, σιγα μην κατσεις να συγκινηθεις για τις προεφηβικες ηλικιες που ηταν ολα ξεγνοιασταPP
πωω ghost castle! απειρες ωρες παιχνιδιου, συν κλεισιμο σε μικρο αδερφακι με τη φωσφωρουχα νεκροκεφαλη στο μπανιο στα σκοταδια για να κλαιει και να διαλογιζεται οταν εκανε μαλακιες! /χαιρεκακια ον
επισης, απ' αυτο 8υμαται κανεις details η μονο εγω το βλεπα?
αλλο blast from the past, μαζι με το ghost castle μας ειχαν φερει δωρο ενα επιτραπεζιο με τα στρουμφακια που ανεβαιναν κατι σκαλες και μετα επεφταν κ ηταν γυρω απο εναν πινακα κιτρινο αλλα δεν το θυμαμαι καλα... το μονο που θυμαμαι ηταν οτι με αδερφακι ειχαμε ονομασει τον "γκρινιαρη" ως "σαραβακο"... τι και πως, αγνωστο, η μαλλον α8υμητο λογω μνημης :\
δεκτες πληροφοριες και γι' αυτο αν καποιος εχει ελεφαντινο μνημονικο
anti-metal