Page 5 of 14 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 209

Thread: RACE WARS

για πες

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Οι γυναίκες είναι το βασικό ζήτημα της περιόδου...
    Διαβάζεται και ανάποδα :

Η περίοδος είναι το βασικό ζήτημα των γυναικών.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Senior Member atom_smasher's Avatar

εγω νομιζω οτι ουτε εμας μας αφηνει αδιαφορους. Μας απασχολει ποικιλοτροπως θα ελεγα.
    1) e4, c5
    2) Νf3

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Οι γυναίκες είναι το βασικό ζήτημα της περιόδου...
    Διαβάζεται και ανάποδα :

Η περίοδος είναι το βασικό ζήτημα των γυναικών.
    Εκεί ήταν το αστείο εξ αρχής αλλά μάλλον δεν ήταν πολύ αστείο, χμ.

Δεν έχω χιούμορ οπότε δεν χάρηκα. Καμία not-meant-to-win-internets θέση;

Ερμ, είπα τη θέση μου ότι το έθνος είναι ιστορική/κοινωνική κατασκευή. Οι «ράτσες» πάλι όχι, αν εννοούμε τις ποικιλίες φαινοτύπων που παρουσιάζει το ανθρώπινο είδος. Αλλά αρχικά μόνο ένας ναζιστής θα σκεφτόταν ότι υπάρχει σχέση μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου. Και έπειτα μάλλον δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς πραγματεύεταο το θρεντ.

α όχι εγώ λέω για το 'ζήτημα των γυναικών' που είναι τόσο δύσκολο να λύσουμε.

αν δεν υπάρξει επόμενο ποστ Ηλέκτρας, το θρεντ καλό θα ήταν να απαλλοτριωθεί.

Oύτε για τις γυναίκες κατάλαβα τι λέτε για να είμαι ειλικρινής.

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

πάμε πάλι. αν ξαναανοίξετε συζητηση για ξενα πανεπιστημια, υπάρχει ήδη θρεντ, να πάτε εκεί:

το σχόλιο μου ήταν "επειδή ο τύπος είναι από το berkley δε σημαίνει ότι δέχομαι ό,τι λέει χωρίς να βάλω το μυαλό μου να δουλέψει λίγο, επειδή ο τύπος είναι από κει". Ξέρετε και οι δυο σας, οτι ο περισσότερος κόσμος με διδακτορικά στην αμερική, είναι αυτοί που πάνε για έρευνα και ειδικά στις θεωρητικές επιστήμες, μπορείς να εκπροσωπήσεις ό,τι γνώμη θες, αρκεί να την τεκμηριώσεις κάπως. Σε δέχονται στα μεταπτυχιακά, γιατί δουλεύεις σαν το σκυλί και κάνεις δημοσιεύσεις, φροντίζεις να αναφέρεται το πανεπιστήμιο συχνά. Επειδή όμως γράφεις 100 άρθρα το χρόνο και σε κοουτάρουν 1000, δε σημαίνει ότι ό,τι λες είναι σωστό. Εκφράζεις τη γνώμη σου, τη δικαιολογείς και οι υπόλοιποι το σχολιάζουν. Αν ο τύπος έρθει από το Harvard με έρευνα του ότι το Ολοκαύτωμα δεν υπήρξε ποτέ, επειδή αυτό κι αυτό, δε σημαίνει επειδή έχει δίκιο επειδή είναι από το Harvard. Αυτό λέω. Εμείς οι τρίτοι που λέει η Ηλέκτρα πρέπει να τον κρίνουμε. Δεν εκρινα την αξια αυτων των πανεπιστημιων, σοβαρευτειτε

α και μαξ, δεν κατηγορώ τους αρχαίους που δεν είχαν λύσει αυτά τα προβλήματα, αλλά περισσότερο περήφανη θα ένιωθα για κάτι που έχω κάνει εγώ, παρά για κάτι που συνέβει σε μια άλλη κοινωνία, χιλιάδες χρόνια πριν, που απλά συνέβει στην ίδια περιοχή που ζω
    Vielen Dank für alles was mal war

ούτε εγώ είμαι σίγουρος, γιαυτό ρωτάω.

Ο χρήστης Max Payne, μπορεί να επεκταθεί σε αυτό;

γυναικες ,σκλαβοι, δημοκρατια ειναι θεματακια που και ο συγχρονος κοσμος δεν τα εχει λυσει ακομα ,θα τα ειχανε λυσει οι αρχαιοι?

Senior Member MaX Payne's Avatar

Quote Originally Posted by Helm View Post
    γυναικες ,σκλαβοι, δημοκρατια ειναι θεματακια που και ο συγχρονος κοσμος δεν τα εχει λυσει ακομα ,θα τα ειχανε λυσει οι αρχαιοι?
    συγνώμη, αλλά είναι για να βάζει τα γέλια κανείς με το τρίο που χώρεσες στην ίδια κατηγορία εδώ. Ποιο είναι αυτό το 'ζήτημα των γυναικών' που είναι τόσο δύσκολο εμείς οι άνδρες να λύσουμε;

το τριο που χωρεσα το πηρα απο ποστ enitharmon πρεπει ναναι λιγο ασχετο με το θεμα

για τη γυναικα γραφτηκε αυτο "το άλλο εξαιρετικό είναι ότι στην αρχαία ελλάδα, για την οποία αισθάνεσαι τόσο περήφανη, ως γυναίκα δε θα ήξερες από που ανοίγει το κομπιούτερ, όχι να μας λες και τη γνώμη σου κιόλα"

δηλ οτι η γυναικα στην αρχαια εποχη ηταν κλεισμενη σπιτι, δεν ειχε δικαιωματα κλπ αυτο υποθετω οτι εννοουσε

και σκεφτηκα οτι μαλακια να κατηγορεις τους αρχαιους γιαυτο οταν το θεμα δικαιωματα των γυναικων κλπ λυθηκε(?) στην δυση αιωνες μετα και σε αλλα μερη παιζει ακομα να ζουνε χειροτερα απο την αρχαια ελλαδα
    αυτο

οκ κατάλαβα τι λες, ευχαριστώ για την επεξήγηση.

Πάντως οντοπικ, θέλω να εξομολογηθώ ότι τελευταία νομίζω ότι έχω αρχίσει να γίνομαι ρατσιστής με τους ρώσους. Η πλάκα είναι ότι δεν συναναστρέφομαι ρώσους και όσοι τυχαίνει να ξέρω στην αθήνα είναι γλυκύτατοι άνθρωποι με τις οικογένειες τους κι αυτά. Αλλά έχοντας δει διάφορα ντοκιμαντερ για την κατάσταση στην ρωσία μετά την πτώση μου έχει δημιουργηθεί η εικόνα μιας χώρας σε απόλυτη παρακμή, με κατοίκους white trash σκουπίδια χωρίς κανένα σεβασμό για τους άλλους ή τους εαυτούς τους σε μια ιστορική κατάσταση χωρίς επιστροφή, μόνο για βουτιές πιο βαθιά στο βούρκο. Ένας νεοναζι λοιμός που ξεπλένεται μόνο με μια τελική λύση, με ένα ολοκαύτωμα να ξεβρωμίσουμε. Είμαι σοβαρά γιατρέ;

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

αν είναι να εξομολογηθούμε εγώ δεν μπορώ τους Ιταλούς
    δούλεψα ένα καλοκαίρι με δαύτους και ήταν αρκετό

και ήταν από βορά μέχρι νότο τα ίδια σκατά, απλά οι βόρειοι φόραγαν πιο ακριβά ρούχα
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

κλασσική ακτίνα τέτοιων θρεντ από ημι-αναλύσεις του ρατσιστικού προβλήματος νταξει κάναμε το κομμάτι μας και τώρα ήρθαμε κοντά και θα λέμε ποιους ο καθένας αντιπαθεί μπχχ

ικονοκλαστ δες το spersky film, για αυτό το 'μια χώρα χωρίς πιο κάτω' ζήτημα.