Page 13 of 19 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 277

Thread: ΠΟΥΣΤΗΔΟΙ

Δράκος ikonoklast's Avatar

Γιατί είναι τραγικός και θα μέτραγε να είναι κρυφή. Επίσης γιατί το λέει ο cancer.

http://www.electricrequiem.com/forum...2-%CE%9F%CE%B9

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    γιατι μας ενδιαφέρει;
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

Quote Originally Posted by MaX Payne View Post
    Αντώνης Ρέμος: Δεν είμαι gay

νταξ αντωνη μας επεισες

Spoiler
    τσα!!!!!

ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

Να πάτε να γαμηθείτε όλοι Agenes Robot's Avatar

ετοιμαστειτε για κατι δυνατο

ΓΑΜΑΩ ολους τους ΠΟΥΣΤΗΔΟΙ
    Terminator is a pussy

Senior Member MaX Payne's Avatar

Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    γιατι δεν τον πιστεύουμε;
    Spoiler

ΠOΡNOMETANAΣTHΣ

Βρές αυτό που ψάχνεις

Ζητάω κάποιον να ξέρει να γαμάει με τρυφερότητα και καλή διάθεση αλλά να τον παίρνει και με τον ανάλογο τρόπο. Αλληλοκατανόηση, εχεμύθεια απαραίτητα. Πρώτη επαφή με αποκαλυπτική φωτό που ανταποδίδω. Προτίμηση αθλητικοί τύποι όπως κι εγώ.

Καλό θρεντ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν σεξουαλικό αυτοχαρακτηρισμό. Δεν έχω πρόβλημα και να γαμιούνται μπροστά μου όλοι και όλες αρκεί να μη παίζει πολύ δυνατά μουσική στο καφέ για να πιάνω τα ερωτόλογα. Άμα είναι πάω και για τουλουμπάκια για το διάλειμμα.

Αυτό που έχω είναι ατελείωτο ενδιαφέρον για το πως αυτοί αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους και τις άλλες σεξουαλικές φυλές. Γενικά η σεξουαλικότητα είναι αστείρευτο αντικείμενο. Σε αυτό το επίπεδο αυτό το θρεντ μου ήταν χρήσιμο. Ένα από τα θέματα που αρέσκομαι να συζητώ με ανθρώπους που γνωρίζω είναι το πως βλέπουν το σεξ και τις ταυτότητες φύλλου/κατεύθυνσης, επειδή (στην δική μου θεώρηση) το σεξ έχει να κάνει με τα πάντα άλλα και άμα τον πιάσεις τον άνθρωπο να σου λέει αλήθειες (τουλάχιστον αυτά που πιστεύει ο ίδιος ότι είναι αλήθειες) καταλαβαίνεις έμμεσα ένα σορό πράγματα επιφανειακά ξένα του αντικείμενου.

Δεν είμαι ομοφυλόφιλος, οι μονοί άνδρες που ας πούμε μου άρεσαν ήταν τελείως σαν γυναίκες, οπότε ποιο το νόημα; Έχω διάφορες ανορθόδοξες επιθυμίες που με κάνουν να στέκομαι φιλικά προς οποιαδήποτε σεξουαλική μειονότητα, βρισκω το ντουρο στρειτ παλικάρι στερεότυπο εξαιρετικά προβληματικό και σίγουρα κατασκευασμένο. Δεν είμαι σεξιστής (όσο μπορώ, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να αποβάλλω ακόμα). Δεν βρίσκω τις λεσβίες πιο σέξι by default, δηλαδή στο ποσοστό που με φτιάχνει μια τέτοια ερωτική περίπτυξη θα με έφτιαχνε και ένα ετερόφυλο ζευγάρωμα άμα έπαιζε πάθος πραγματικό (δηλαδη όχι τσόντα ντεμεκ μαλακίες). Αυτό που με φτιάχνει πάνω από όλα είναι λοιπόν κάτι αληθινό και ενίοτε και υπερβατικό. Να γίνεται καμιά δουλειά, όχι απλά να γαμιόμαστε.

καλά το ακριβώς αντίθετο όμως.

Senior Member mourning apocalypse's Avatar

Ήμουν σίγουρος ότι θα είχε ροδες το spoiler

cabrón Xtikio's Avatar

stirizw helm

Senior Member

Quote Originally Posted by Helm View Post
    βρισκω το ντουρο στρειτ παλικάρι στερεότυπο εξαιρετικά προβληματικό και σίγουρα κατασκευασμένο.
    Κοίτα να δεις που θα μας πει και προβληματικούς ο τσάκαλος.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Ειναι ισως η μονη αμφιλεγομενη προταση σε ενα κατα τα αλλα πολυ ομορφο ποστ.
    Δεν καταλαβα τι ακριβως εννοει ο Χελμ, αλλα μαλλον δεν εννοει αυτο που προκυπτει απο τα γραφομενα, κατι αλλο εχει στο μυαλο του.

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

Εγώ υποθέτω ότι αναφέρεται στο πόσο άκυρη είναι η σύνδεση της στρεητοσύνης (sic) με την ντουροσύνη, δεν κλαίνε οι άντρες, ο άντρας πρέπει να αντέχει, ο άντρας είναι ο άντρας του σπιτιού κουτουλου.

Ίσως επίσης στο ότι κανείς δεν είναι σκέτα "στρέητ" και αυτό περιγράφει πλήρως τη σεξουαλικότητά του.
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

Senior Member 00i00's Avatar

τα μεταλλικα αδερφια μας οι ρωσοι εχουν ειδικο κλιμακιο παταξης του πουστισμου....εμεις τι κανομε?
    http://englishrussia.com/2011/05/31/...ys/#more-53727

Spoiler

Δράκος ikonoklast's Avatar

ομολογουμένως πολύ στυλάτοι οι μεταλάδες αλλά: 1. ουτε ένα τατού - θα φοβούνται μην κολλήσουν το EHTZ. 2. την ίδια στιγμή που αυτοί βαράνε την σουπερ κατερίνα με το ΔΟΡΥ τα ρώσοι ναζί αδέρφια τους παίρνουν μόγγόλους και τους κόβουν τα λαιμάρια στα δάση. χρειάζεται μια αναβάθμιση η οργάνωση...

Tags for this Thread