Page 114 of 539 FirstFirst ... 1464104112113114115116124164214 ... LastLast
Results 1,696 to 1,710 of 8081

Thread: Μια ακόμα πιο εξαιρετική εποχή.

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Άσχετο, αλλά γιατί είναι κακή η ελληνική σημαία; (εμένα μου ναι παντελώς αδιάφορη προσωπικά)

Όταν είδαμε ένα κάρο σημαίες σε Τυνησία, Λιβύη, Αίγυπτο, Παλαιστίνη, Συρία, Ιορδανία, Σαουδική Αραβία, Υεμένη, Ομάν, Μπαχρέιν και φυσικά Περσία (όπου εκεί το κίνημα δεν είναι τόσο λαϊκό όσο προερχόμενο από φοιτηταράδικες ελίτ - με την καλή έννοια), δεν είδα κανέναν να χτυπιέται.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Γιατί ελληνική σημαία στην ελλάδα θέλουν να κρατάνε οι δεξιοί και οι φασίστες. (παλαιοπασόκοι και κκεδες πάνε στους πρώτους)

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

χωρίς να θέλω να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου, αλλά το θέμα είναι και με ΤΙ το έχεις συνδυάσει στο μυαλό σου.
    Κατα τους αγώνες ενάντια στην χούντα, η Ελληνική σημαία ήταν σύμβολο των αγωνιστών, με τον καιρό , και την βοήθεια των καραφλών τεκνών, άρχισε να συνδυάζεται με "άλλα" πράγματα.
    Οπότε μην τραβήξει αλλού και αυτό το θέμα
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Senior Member freak brother's Avatar

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τους "αγανακτισμένους" Έλληνες...
    Νέοι, παππούδες και παιδιά συνωστίζονται κάθε μέρα στο Σύνταγμα, για να εκφράσουν την οργή τους έναντι των οικονομικών μέτρων της κυβέρνησης αλλά και την αντίθεσή τους στις πολιτικές που μας έφτασαν ως εδώ.

Αυτό που δεν διάβασα πουθενά είναι η εθνική - πατριωτική χροιά που έχουν πάρει οι διαδηλώσεις. Για πρώτη φορά είδα σε τόσο μαζική διαμαρτυρία, οι διαμαρτυρόμενοι να ανεμίζουν Ελληνικές σημαίες και με δυνατή φωνή χιλιάδες πολίτες να τραγουδάνε τον εθνικό ύμνο. Φαίνεται πως οι "αγανακτισμένοι" είναι πάσης φύσεως και η αγανάκτηση πολυπρόσωπη. Από μισθωτούς με κουτσουρεμένους μισθούς, νέους χωρίς μέλλον, μετανιωμένους ψηφοφόρους όλων των κομμάτων μέχρι και αγανακτισμένους από τις ξεχασμένες, από το κράτος, συνοικίες του κέντρου της ! Αθήνας (Βικτώρια, Αγ. Παντελεήμονα, Μεταξουργείο, Αττική, Πατήσια) που καθημερινά βιώνουν τον τρόμο της εισαγόμενης εγκληματικότητας.
    Χθες, όπως διάβασα στην Καθημερινή, με έντονες αποδοκιμασίες υποδέχθηκε το πλήθος κάποιους, που εμφανίστηκαν με σημαία του ΚΚΕ!. Αντίθετα, με επιφωνήματα θαυμασμού παρατηρούν οι διαδηλωτές μία άλλη σημαία, αυτή της Ιταλίας, που φέρει επάνω στα ιταλικά το σύνθημα «σιωπή, μην ξυπνήσουμε τους Ιταλούς».
    Καλό αγώνα!
    απο το τρομακτικο
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Senior Member

Πήγα και όντως αγανάκτισα.

Μεγάλες συγκεντρώσεις ανθρώπων που κρατάνε σημαίες, φωνάζουν "Ελλάς! Ελλάς!" και τραγουδούν τον εθνικό ύμνο θα έπρεπε περισσότερο να ανησυχούν τους υπόλοιπους παράι να τους εμπνέουν ελπίδα.
    Last edited by ubu; 27-05-2011 at 23:39.
    See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.

Solidium HAVOC's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Γιατί ελληνική σημαία στην ελλάδα θέλουν να κρατάνε οι δεξιοί και οι φασίστες. (παλαιοπασόκοι και κκεδες πάνε στους πρώτους)
    Δε μπορει. Κατι σας ψεκαζουν.
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Επαναστάτησα και γω!

Πριν πω την άποψη μου, εμένα πιο πολύ εντύπωση μου έκανε το πόσο εντύπωση έκανε στο σύντροφο ούμπου το να κρατάνε κάποιοι ελληνικές σημαίες και κάποιοι (πολύ) περισσότεροι να τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο. Αυτό είναι κάτι που γίνεται σε οποιαδήποτε μη αριστερή διαδήλωση, μέχρι και στη Γιουροβύζιον έγινε, απορώ πώς σου φάνηκε τόσο αξιοπερίεργο σαν γεγονός, δεδομένου του κόσμου που είχε μαζευτεί. Και δε το βρίσκω και ιδιαίτερα κακό όταν δε συνοδεύεται από εθνικιστικά ή ρατσιστικά συνθήματα (που δε συνοδεύτηκε). Μάλλον προς την αδιαφορία του σταμ τείνω.

Γενικά η όλη φάση δε θύμιζε ανθρώπους που μαζεύονται για να διαμαρτυρηθούν για κάτι, που οκ κι αυτό το ψιλοπερίμενα επειδή είμαι γαμάτος, αλλά να έχει παντού σταντς με λουκουμάδες και ξηρούς καρπούς και βρώμικα και μπαλόνια μου προκάλεσε αρκετή έκπληξη. Μέχρι και τύπους που κυκλοφορούσαν με σακούλες από το Public είχε (ήμαρτον). (ένας θεούλης είχε αγοράσει και κουβαλούσε ολόκληρο στερεοφωνικό). Γενικά το πιο επαναστατικό σκηνικό ήταν τα λέιζερ που πέφταν πάνω στη Βουλή και τα ξενοδοχεία.

Πήγαμε και στην ανοιχτή συνέλευση αλλά δεν ακούγαμε τίποτα και φύγαμε. Οι τελευταίες πληροφορίες από το μέτωπο λένε ότι κατέληξαν σε 4 συγκεκριμένα αιτήματα, τα οποία θα μάθουμε σύντομα φαντάζομαι.

Εγώ θα ξαναπάω πάντως και νομίζω ότι αξίζει να πάνε όλοι έστω μια βόλτα, ειδικά αν είναι συνηθισμένοι σε πιο στοχευμένες διαδηλώσεις με άλλου τύπου ανθρώπους, θα τους βοηθήσει να σχηματίσουν μια περισσότερο ρεαλιστική άποψη για την κοινωνία (καλή ή κακή).

Αυτά.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

δήθεν asimoulis's Avatar

Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Επαναστάτησα και γω!

Πριν πω την άποψη μου, εμένα πιο πολύ εντύπωση μου έκανε το πόσο εντύπωση έκανε στο σύντροφο ούμπου το να κρατάνε κάποιοι ελληνικές σημαίες και κάποιοι (πολύ) περισσότεροι να τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο. Αυτό είναι κάτι που γίνεται σε οποιαδήποτε μη αριστερή διαδήλωση, μέχρι και στη Γιουροβύζιον έγινε, απορώ πώς σου φάνηκε τόσο αξιοπερίεργο σαν γεγονός, δεδομένου του κόσμου που είχε μαζευτεί. Και δε το βρίσκω και ιδιαίτερα κακό όταν δε συνοδεύεται από εθνικιστικά ή ρατσιστικά συνθήματα (που δε συνοδεύτηκε). Μάλλον προς την αδιαφορία του σταμ τείνω.

Γενικά η όλη φάση δε θύμιζε ανθρώπους που μαζεύονται για να διαμαρτυρηθούν για κάτι, που οκ κι αυτό το ψιλοπερίμενα επειδή είμαι γαμάτος, αλλά να έχει παντού σταντς με λουκουμάδες και ξηρούς καρπούς και βρώμικα και μπαλόνια μου προκάλεσε αρκετή έκπληξη. Μέχρι και τύπους που κυκλοφορούσαν με σακούλες από το Public είχε (ήμαρτον). (ένας θεούλης είχε αγοράσει και κουβαλούσε ολόκληρο στερεοφωνικό). Γενικά το πιο επαναστατικό σκηνικό ήταν τα λέιζερ που πέφταν πάνω στη Βουλή και τα ξενοδοχεία.

Πήγαμε και στην ανοιχτή συνέλευση αλλά δεν ακούγαμε τίποτα και φύγαμε. Οι τελευταίες πληροφορίες από το μέτωπο λένε ότι κατέληξαν σε 4 συγκεκριμένα αιτήματα, τα οποία θα μάθουμε σύντομα φαντάζομαι.

Εγώ θα ξαναπάω πάντως και νομίζω ότι αξίζει να πάνε όλοι έστω μια βόλτα, ειδικά αν είναι συνηθισμένοι σε πιο στοχευμένες διαδηλώσεις με άλλου τύπου ανθρώπους, θα τους βοηθήσει να σχηματίσουν μια περισσότερο ρεαλιστική άποψη για την κοινωνία (καλή ή κακή).

Αυτά.
    κατι σαν τον στρατο δλδ
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Μην κολλάτε στα περί σημαίας και εθνικισμού, αυτό που ο άλλος θέτει άχαρα ως σύμβολο εθνικής ανεξαρτησίας δεν έχει επαφή με ρατσιστικά μίση, απόδοση συλλογικών ευθυνών κλπ. Και τελοσπάντων μη γίνεστε τόσο ελιτιστές.

Bonus:

Spoiler

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ!

ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΈΨΕΤΕ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!

ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΩΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ!

ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ!

ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!
    http://aganaktismenoipantou.co.cc/20...-%CF%84%CE%BF/

Senior Member

Δεν είμαστε στη χούντα, δεν είμαστε στο 114, δεν είμαστε στην κατοχή και δεν κάνουμε εθνοαπελευθερωτικό αγώνα. Αυτή τη στιγμή που ήδη έχουν ξεκινήσει τα πογκρόμ εναντίον των μεταναστών δεν υπάρχει μεγάλη απόσταση μεταξύ του εθνικού ύμνου και του έξω οι ξένοι.
    See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by ubu View Post
    Δεν είμαστε στη χούντα, δεν είμαστε στο 114, δεν είμαστε στην κατοχή και δεν κάνουμε εθνοαπελευθερωτικό αγώνα. Αυτή τη στιγμή που ήδη έχουν ξεκινήσει τα πογκρόμ εναντίον των μεταναστών δεν υπάρχει μεγάλη απόσταση μεταξύ του εθνικού ύμνου και του έξω οι ξένοι.
    είσαι λίγο υπερβολικός εδώ, η μάνα μου ας πούμε δεν θα το συνδύαζε, και να μην σου πω το 90% των συγκεντρωμένων
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

. Ghoul's Avatar

We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.

Senior Member electra's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post

Τα συμβολα ηταν και ειναι αυτα που ιδεολογικοποιούν και αποτυπώνπυν το ιστορικό παρελθον, τους αγώνες και την πολιτισμική κληρονομιά κάθε κοινωνίας. Το γεγονός ότι δεδομένες ομάδες αντιμετωπίζουν την ελληνική σημαία ως ιδιοκτησιακό καθεστώς δεν καταργεί αυτόματα τη σημασία και σημαντικότητα του συμβόλου της σημαίας.
    Προσωπικά είμαι πολύ περήφανη που είμαι ελληνίδα γιατι εδω γεννηθηκε ο πολιτισμος, η δημοκρατια και η επιστημη και επι συγκεκριμενω το ελευθερια ή θανατος της ελληνικης σημαιας ειναι καθε αλλο παρα ποτε επικαιρο σε ενα πλαισιο 'υπο καθεστως δντ θα προκυψει εν τελει διαλυση της μεσαιας ταξης'.