Page 113 of 539 FirstFirst ... 1363103111112113114115123163213 ... LastLast
Results 1,681 to 1,695 of 8081

Thread: Μια ακόμα πιο εξαιρετική εποχή.

R U OK Esteban's Avatar

Quote Originally Posted by animae View Post
    Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Δεν χρειάζεται να το κάνεις πιο λιανά, γιατί το έχεις πει ήδη 10 φορές και αν διάβαζες τι γράφεται και από τους άλλους θα έβλεπες ότι λέμε κι εμείς τα ίδια. Τώρα τι σχέση έχει αυτό με το χαωτικό κόμπλεξ που οδηγεί στο να ερμηνεύεται οτιδήποτε λέγεται εδώ μέσα σαν «εγώ τα λεγα» ή σαν «χολή» ή σαν κακοπροαίρετη κριτική, εσείς που σκοτίζεστε πρέπει να το βρείτε.
    Προφανώς δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα σε αυτό το σημείο.

Από την άλλη συνεχίζω να μην καταλαβαίνω την κριτική των τάχα μου "αγανακτησμένων". Ναι είναι χαζός κόσμος, δεν πρέπει να ανοίξουν και αυτουνού τα ματάκια?
    Πιστεύεις ότι θα του ανοίξουν με ακραία κριτική ή με προσεκτική προσεγγιση (μιας και έχει τάχα μου αλεργία στα κόμματα)?
    Πως διάολο θα ξυπνήσουμε αυτόν τον κόσμο πριν γίνουν πραγματικά δύσκολο τα πράγματα? Βριζοντάς τον?

Εντιτ: τα λέω για ακόμα μια φορά, για να δείτε ότι λέμε όντως τα ίδια, αλλά και συγχρόνως να φανεί που κάνετε λάθος (κατά την γνώμη μου πάντα) στην προσεγγιση αυτού του κόσμου.
    Ε και πώς θα γίνει ρε παιδιά η προσέγγιση όταν η συντριπτική πλειοψηφία αυτού του κόσμου είναι έτοιμη να σε γιουχάρει επειδή είναι προκατειλημμένη κατά των κομμάτων και απ' ότι καταλαβαίνω κατά οποιοδήποτε κομματικού-πολιτικού σχηματισμού κοινοβουλευτικού και μη; Θα κατέβεις με ένα κιλό αλβανό και θα αρχίζεις να κερνάς μπουριά μπας και χαλαρώσουν λίγο και γουστάρουμε όλοι μαζί; Το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος δηλαδή είναι να περιμένει να γίνει το πέσιμο από τους μπάτσους και μετά να κάτσει στο μετρό στο Σύνταγμα και να λέει "είδατε τα μουνιά;", μπας και αρχίσει κάτι να κινείται στον εγκέφαλό τους

fleshdiver regularpaul's Avatar

Quote Originally Posted by Helm View Post
    Το μεγαλύτερο μη-προβλεπόμενο, μη-ελεγχόμενο εργαλείο που έχουμε είναι να συνεννοηθούμε ενώ έχουμε κοινή γνώση περί του τι συμβαίνει όχι μόνο εκεί έξω, αλλά και μέσα μας.
    συμφωνω μαζί σου, καλή θέση, μυριαδες πινκ, κλπ

A rock, an island Drumsick's Avatar

Eκει με τη σημαία, πέθανα. Επίσης

Άλλη συντρόφισσα έθεσε το θέμα να μην πληρώνουμε τίποτα.Ούτε ΜΜΜ, ούτε τράπεζες ούτε τίποτα.
    ...

Senior Member freak brother's Avatar

στο δευτερο ειμαι μεσα!! ελπιζω ουτε φαι! θα γινει σουπερ η φαση!! α αν γινεται να γαμαμε και οποια γουσταρουμε θα ειναι τζαμαουα η φαση!
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Solidium HAVOC's Avatar

Κι οσο εμεις πλακωνομασταν το Γιωργακη πορευοταν μονο του. Ειπε κ θα το κανει.
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

Senior Member freak brother's Avatar

το θεμα ειναι οτι δεν ειδαμε κανεναν να πλακωνεται νομιζω , και αυτο συζηταμε.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Solidium HAVOC's Avatar

Θα γινει κι αυτο. Ως συνεπεια του διχασμου μας. Σκεψου εδω μονο τι γιντεται.
    Και φυσικα ποιους βολευει η φαση.
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

Ε άμα είναι κόσμος σαν κι εσένα, τι να κάνουμε, ένα φάσκελο μαζικό θα το φάνε
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Solidium HAVOC's Avatar

Επιβεβαιωσε με κι αλλο. Μπορεις.

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Για να γράψω και το λίγο πιο σοβαρό μου tl;dr ποστ, πριν πάω να επαναστατήσω, οκ, καταλαβαίνω ότι το "πρέπει να φάνε ξύλο" δεν έχει να κάνει με αναδυόμενα σαδιστικά ένστικτα, αλλά λέγεται στη φάση "για να καταλάβουν τι σημαίνει καταστολή μπας και δουν πώς είναι τα πράγματα εκεί έξω", καταλαβαίνω και το σκεπτικισμό για την όλη κατάσταση που εξέφρασαν ο Λόκι, ο ικόνοκλαστ και άλλοι, αυτό που δε καταλαβαίνω είναι γιατί να γίνει αυτό το πράγμα ΤΩΡΑ.

Είσαι σε μια συγκυρία που έχουν κατέβει στο Σύνταγμα μερικές χιλιάδες τύποι που δε θα κατέβαιναν αλλιώς, στην πλειοψηφία τους τουλάχιστον. Λόγω μόδας και φέισμπουκ; ΟΚ. Λόγω απέχθειας για οτιδήποτε οργανωμένο; Έστω. Χωρίς κανένα στόχο και πλάνο; Σίγουρα. Εσύ γιατί επιλέγεις αυτή ακριβώς τη στιγμή να βγάλεις το σκεπτικισμό σου και να απέχεις; Δηλαδή πριν που δε κατέβαιναν καν ήταν πιο ευνοϊκές οι συνθήκες; Αν κατεβαίνατε τώρα θα ήταν χειρότερα τα πράγματα από όταν κατεβαίνετε μόνοι σας;

Γενικά πώς φαντάζεστε το Ξύπνημα των Συνειδήσεων και τη στροφή προς την αριστερά; Το συζητούσα και με τον Ντράγκονλορντ το Σάββατο, γνώμη μου είναι ότι η αγανάκτηση του κόσμου ΔΕΝ μεταφράζεται σε αγανάκτηση προς τον καπιταλισμό, αλλά αγανάκτηση προς συγκεκριμένα πρόσωπα. Έχω ακούσει άπειρες φορές να λέει κάποιος απολιτίκ "το ΠΑΣΟΚ φταίει", "το ΠΑΣΟΚ και η ΝΟΥΔΟΥ φταίνε", "όλα τα κόμματα φταίνε", δεν έχω ακούσει ούτε μια φορά όμως κάποιον μη αριστερό να λέει "φταίει ο καπιταλισμός". Και γενικά συναναστρέφομαι με πολύ κόσμο, στην πλειοψηφία του μη πολιτικοποιημένο, δε νομίζω να πέφτω πολύ έξω.

Αυτό εμένα μου δείχνει ότι έχουμε μια τεράστια αδυναμία της αριστεράς να απορροφήσει όλη αυτή τη δυσαρέσκεια που υπάρχει ή έστω να περάσει τις ιδέες της σιγά σιγά. Και πιστεύω με δικαιώνουν τόσο οι εκλογές όσο ΚΥΡΙΩΣ το ότι έχεις αυτή τη στιγμή ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας να έχει αγανακτήσει αλλά ταυτόχρονα να μη γουστάρει την αριστερά ανάμεσα της. Πώς στο καλό θα προσεγγίσετε όλον αυτό τον κόσμο; Με σκεπτικισμό και πουτσοελιτισμό;

Ο Καρατζαφέρης που χρησιμοποιεί το λαϊκισμό και το "καλά τα λες κυρά Μαρία μου" όπου και όπως μπορεί έχει ανθρώπους να πίνουν νερό στο όνομα του, το ίδιο αρχίζουν να κάνουν και οι χρυσαυγίτες εδώ που φτάσαμε. Εσείς οι πεφωτισμένοι τι κάνετε; Περιμένετε να ξυπνήσει ο κόσμος και τα λέμε τότε;

Αυτό που για μένα κάνει τη διαφορά είναι ότι εσείς έχετε κολλήσει στο τι κοινωνία θέλετε ενώ οι άλλοι, αυτοί που κυβερνούν 100 χρόνια, έχουν καταλάβει τι κοινωνία έχουν.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Εσύ γιατί επιλέγεις αυτή ακριβώς τη στιγμή να βγάλεις το σκεπτικισμό σου και να απέχεις;
    Ρε, είδες κανένα εδώ να λέει ότι απέχει; Όλοι κάτω δε κατέβηκαν και γράψανε μετά τι είδανε;

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Εσύ γιατί επιλέγεις αυτή ακριβώς τη στιγμή να βγάλεις το σκεπτικισμό σου και να απέχεις;
    Ρε, είδες κανένα εδώ να λέει ότι απέχει; Όλοι κάτω δε κατέβηκαν και γράψανε μετά τι είδανε;
    Νομίζω ότι με τρολλάρεις και θα αγανακτήσω

Είχα την εντύπωση ότι οι σκεπτικιστές του φόρουμ κατέβηκαν για να δουν τι παίζει με τους αγανακτίστας και να εκφράσουν το σκεπτικισμό τους μετά, εγώ το "να μην απέχεις" το εννοούσα διαφορετικά αν θες να ξέρεις!
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

να καπελώσουμε δηλαδή;;;

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

o Πρωθουργός έβγαλε το ipad του, ενώ την έκπληξη έκανε η Αλέκα Παπαρήγα, βγάζοντας κι αυτή το δικό της. Ο Γιωγος Παπανδρέου την φωτογράφησε με το ipad του
    παιδκή χαρά στη συνάντηση
    Vielen Dank für alles was mal war

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    o Πρωθουργός έβγαλε το ipad του, ενώ την έκπληξη έκανε η Αλέκα Παπαρήγα, βγάζοντας κι αυτή το δικό της. Ο Γιωγος Παπανδρέου την φωτογράφησε με το ipad του
    παιδκή χαρά στη συνάντηση
    Το μουνόπανο μας πρόδωσε, όλα αυτά περί open source πήγαν περίπατο
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ