Για όποιον ενδιαφέρεται, η γνώμη μου είναι οτι ναι, οκ, καλα κάνετε και είστε ακοματίκ, αλλα συνηδητοποιήστε οτι μια μάζα που διαμαρτύρεται χωρίς κανένα συγκεκριμένο αίτημα και χωρίς κάποια ομάδα εξουσιοδοτημένη να διαπραγματευτεί αυτό το αίτημα, είναι καταδικασμένη να διαλυθεί μόλις έρθει η ώρα για καλοκαιρινά μπάνια.
Επίσης το πιό εξοργιστικό είναι να βλέπεις άτομα τα οποία μια ζωή αδιαφορούσαν για την πολιτική να το παίζουν "ανεξάρτητοι διαμαρτυρόμενοι του φβ" και να σνομπάρουν οποιαδήποτε οργάνωση υπήρχε και διαμαρτυρόταν πριν απο το 2010, και νάι τέτοιοι υπάρχουν πολλοί και μέσα στο ΕΡ. Δηλαδή ρε γμτ δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ απο τις εκατοντάδες παρατάξεων απο αυτές που προειδοποιούσαν για το που πάει το πράγμα με την κλεπτοκρατία/καπιταλισμό στην ελλάδα τοσα χρόνια που να σας εκφράζει? Βασικά νομίζω οτι το πρόβλημά σας είναι οτι ωραία τη βγάζατε με τα δανεικά τα προηγούμενα χρόνια και αδιαφορούσατε για το ΧΑΟΣ και δεν καταδέχεστε να ακολουθήσετε αυτούς τους "άπλυτους" γιατι το να τους ακολουθήσετε σημαίνει οτι αυτομάτως παραδέχεστε οτι ήσασταν λάθος όταν αράζατε στις καφετέριες τόσα χρόνια με νοοτροπία ¨"δεν βαριέσαι". Οπότε προτιμάτε να ανοίξετε δικό σας μαγαζί μέσω φβ. Πραγματικά, ψοφήστε.
Βασικά οι μούτζες του Ικονοκλαστ στο τόπικ είναι άνετα ένας efficient and unbiased indicator του βαθμού του κόμπλεξ που δέρνει όλους εσάς τους μαλάκες που θεωρούσατε τέτοιους τύπους γραφικούς, μέχρι που σας έκοψαν το χαρτζιλίκι οι ευρωπαίοι. Αμα είχατε ελάχιστο μυαλό θα λέγατε "ΟΚ, είχες δίκιο άπλυτε και είχα άδικο, πάρε με μαζί σου στην πορεία και πες πως μπορώ να βοηθήσω". Αλλά όχι, ποτέ να μην παραδεχτούμε οτι κάναμε λάθος όταν αδιαφορούσαμε για το ΧΑΟΣ, απαπαπαπα, εμείς είμαστε μάγκες και θα οργανωθούμε απο το φεισμπουκ που ώς γνωστόν υπήρξε το λίκνο όλων των επαναστάσεων, εκτός απο την πολιτιστική επανάσταση του μαο που ξεκίνησε απο το λινκντ ιν.
Δεν λέω, ούτε εγώ υπήρξα ποτέ ενταγμένος κάπου, αλλα ρε πούστη άμα έμενα Ελλάδα δεν θα θεωρούσα υποτιμητικό να διαλέξω ποιος απο τους εκατοντάδες σχηματισμούς με εκφράζει...
Δεν αμφιβάλω οτι άτομα όπως εσύ που ποτέ δεν μπήκαν στον κόπο για να μάθουν τί είναι ενα πολιτικοοικονομικό σύστημα και πως ξεκινάει, και που ποτέ δεν μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν ιστορία και να δουν πως εξελίχτηκαν στην ελλάδα και στο εξωτερικό αντίστοιχα κινήματα, δεν ξέρουν τι θα βγεί απο αυτές τις συνελεύσεις.
Για εμάς όμως που αφιερώσαμε τον χρόνο για τα παραπάνω και γνορίζουμε τι έγινε πχ με συνελεύσεις του πολυτεχνείου και στο μάη του 68, ξέρουμε οτι δεν θα βγει ΤΙΠΟΤΑ και οτι μόλις η άμορφη μάζα βαρεθεί να γυρίζει στο σύνταγμα χωρίς σκοπό και στόχο, θα επιστρέψουμε στο αγαπημένο μας κλεπτοκρατικό σύστημα![]()
Last edited by katwrimos; 26-05-2011 at 15:05.
Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
J. M. Keynes.
Α, βρήκα και πρακτικά (καλτ):
http://real-democracy.gr/node/47
Originally Posted by κάποιος στο indymedia
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Έχουμε την ομορφιά μαζί μας, απέναντι στον μοχθηρό τραπεζίτη και τον κακό πολιτικό.
- Οι Ποδηλάτες, στις κινητοποιήσεις και τις ποδηλατοπορείες της Παρασκευής, κέρδισαν το δικαίωμά τους, στην μετακίνηση, κέρδισαν τον χώρο τους. Ας ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους.
Vielen Dank für alles was mal war
Έχει και καλύτερα
Πάρτε και φώτος από τη lifo που (προφανώς) γουστάρει.Το πρώτο ζητούμενο είναι να ξέρουμε γιατί το κάνουμε αυτό το οποίο κάνουμε εδώ, έχω AIDS και καρκίνο, είμαι άστεγος δεν ντρέπομαι να τα πω αυτά. Όλοι χρειαζόμαστε δύναμη και να ξέρουμε γιατί το κάνουμε αυτό.
![]()
αν και ο φέουλας τα είπε πολύ όμορφα, είμαστε αισιόδοξοι από θέλησης και στηρίζουμε τον μουστάκια που αναφέρθηκε παραπάνω.
βασικά όμως μαλάκες, σας γάμησε ο κατώριμος.αυτοί κι αν είστε.
Last edited by Griffith; 26-05-2011 at 17:29.
Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
serve me the sky with a big slice of lemon.
Aπαξίωση κι εύκολος ελιτισμός λοιπόν. Δηλαδή ο δύσκολος δρόμος ήταν να κατέβαινε κάποιος χθες στο Σύνταγμα παρέα με τους γέρους που κατέβηκαν στην πορεία για το ΑΜΚΑ, και με τύπους με ελληνικές σημαίες για μπέρτες. Άντε και με καναν μουσάτο που φιλιέται με το γκομενάκι μπροστά στους μπάτσους ρίχνοντας κλεφτές ματιές για να δει αν φαίνεται αρκετά γα-μα-τος. Δεν καταλαβαίνετε ότι τέτοιες κινήσεις αστόχευτης αγανάκτησης με φιλειρηνικό-χαρούμενο-ότιναναι χαρακτήρα είναι καταδικασμένες να αποτύχουν από το πρώτο δακρυγόνο; Καυλαντίζουν και νομίζουν ότι κάνουν κάτι όσο δεν είναι επικίνδυνοι. με λίγα λόγια ΑΤΕΝΙΣΤΑΣ.
Προσωπικά πάντως περισσότερο από το απολιτίκ της όλης φάσης και την ανύπαρκτη πολιτική στόχευση, περισσότερο με ενοχλεί να ξέρω ότι κάποιος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο από χτυπήματα ματατζήδων,άλλος έχει χάσει τη σπλήνα του,ενώ παράλληλα παίζουν καθημερινά επιθέσεις κατα μεταναστών και εγώ να βλέπω χαρούμενες φατσούλες,ανέμελους ποδηλάτες και γλωσσόφιλα.
Μέχρι που σκέφτηκα χτες ότι δεν θα ταν άσχημη φάση να πέσει και καμια φυσουνιά για το λολ της υπόθεσης.
Last edited by mourning apocalypse; 26-05-2011 at 17:46.
αυτος που χαζευει την δεσποινιδα δεν ειναι ο κινγκντομ γκαν που μας το παιζει ιστορια?
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry