Έχω κάνει δύο ποστ για το θέμα, αυτό είναι το τρίτο. Ξαναδιαβασε τα και πες μου αν θέλεις που είναι το κομπλεξ. Δεν νομίζω οτι αφήνω να εκδηλωθεί κανένα είδους κομπλεξ πόσο μάλλον με μικρότερες ομάδες από αυτή που υποστηρίζω. Η αεκ είχε ελπίδες να βγει και πρώτη οκ. Δεν τους βγήκε δεν είχαν κουράγιο δεν ξέρω είναι losers και βασικά δεν με νοιάζει, δεν νομίζω οτι μπήκε για να χάσει στο παιχνιδι. Δεν είπα πουθένα ότι εσυ συγκεκριμένα κράζεις αεκ. Αναφέρομαι σε άλλους πιο γραφικούς. Απλά είνα αστείο να κράζεις ομάδες σαν οπαδος παοκ, οχι εσυ συγκεκριμένα, για το ότι δεν βγήκες CL. Δηλαδή να εμείς είμασαν πιο σοβαροι στον πρώτο γύρο και δεν χρειαζόταν να κάνουμε 3 νίκες και να χάσετε οι υπολοίποι, όπως είναι το λογικό δεν θα συντηρούταν η έξοδος του παοκ CL. Κατά τα αλλα μερικά μικρολαθάκια μοιρασμένα σε 30 αγώνες κρίνουν πρωτάθλημα κτλ, πόσο μάλλον μερικά λαθάκια σε 6 αγώνες, θάνατος σε πλει οφφ αι ας τερματίζω τρίτος.
εντιτ: το Όλοι ενάντια στον δικέφαλο του βορρά της καρδιάς μας. ήταν ειρωνικό για το quote μου, γιατί εγώ τουλάχιστον βλέπω μια μιανία καταδίωξης που δεν διακαιολογείται σε τέτοιο βαθμό.