Quote Originally Posted by VirusXI View Post
Στην τελική απ'αυτά που λες μου μένει πάλι - όπως τα έλεγα αναλογικά και στον Kingdom Gone - το "ΑΝ παρουσιάσει μια δυναμική που δεν είχε παρουσιαστεί τόσο καιρό από εδώ κι απο κει, θα είναι πολύ καλό."

"αλλά εμένα στ'αρχίδια μου θα'μαι στις ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ψωραλέες οργανώσεις" θα συμπλήρωνα εγώ.
Μα οι ίδιες αυτές οι πρωτοβουλίες είναι που πετάνε αυτόματα έξω τις οργανωμένες δυνάμεις. Για να στηρίξω την πρωτοβουλία πρέπει να γίνω johnny mnemonic, να ξεχάσω ό,τι ήξερα, να θολώσω ό,τι πιστεύω, να κάνω attending στο FB και να έρθω στο σύνταγμα με άσπρο μπλουζάκι; Ή θέλεις μέτωπο με όλους και με τα ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ μέσα ή θέλεις «ανοιχτό μέτωπο χωρίς κόμματα» το οποίο btw, μιας και το θίγουμε, δείχνουν να αγαπάνε πάρα πολύ διάφοροι «εθνικής αποχρώσεως» αγανακτισμένοι που δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα αν μαζί με τα «κόμματα», το κάλεσμα απέκλειε επίσης τους συνδικαλιστές (λες και είναι έγκλημα να συμμετέχεις στο σωματείο σου) και στην τελική-τελική να απευθύνεται μόνο στους έλληνες - τι δουλειά έχουν οι μετανάστες.