όταν λέω γραμμή, και συ κι όλοι καταλαβαίνουν τι εννοώ. το νόημα που βγάζει η χρήση μιας λέξης είναι συγκεκριμένο και δεν χρειάζεται να παίζουμε με την έννοια της γενικά. το ότι δεν βρίσκουν δρόμο προς το ευρύτερο λαό οι όποιες συγκεκριμένες λύσεις/προτάσεις έχει να κάνει με λάθος μεθόδους και στο ότι σκοντάφτει στον όποιο πόλεμο απ'τους απέναντι και κυρίως στο φίλτρο του συστήματος. αν δεν υπάρχουν απέναντι και δείξουν όλοι απλά πως είναι αγανακτισμένοι με το σύστημα χωρίς να σκοντάψει στα ίδια και στα ίδια ίσως καταφέρουν να ανοίξουν το δρόμο για να διαμορφωθούν γραμμές (με την κανονική έννοια αυτή τη φορά) όπως λες.

Στην τελική απ'αυτά που λες μου μένει πάλι - όπως τα έλεγα αναλογικά και στον Kingdom Gone - το "ΑΝ παρουσιάσει μια δυναμική που δεν είχε παρουσιαστεί τόσο καιρό από εδώ κι απο κει, θα είναι πολύ καλό."

"αλλά εμένα στ'αρχίδια μου θα'μαι στις ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ψωραλέες οργανώσεις" θα συμπλήρωνα εγώ.

πάντως μπορεί να παρουσιαστεί κανα κομματικό σημαιάκι όπως είπα κ να νιώθω οφφσάηντ που το υποστηρίζω τόση ώρα, αλλά ας είμεθα αισιόδοξοι.

φάντομ: δεν πολυέχουν εδώ που τα λέμε. =)