H μαλακία είναι οτι δεν γίνεται να βγει τελευταίος ο μπεος και πρώτοι εμείς έτσι απλά να ελπίζουμε σε ομίλους UEFA.
Εκτός και αν συμβεί κανά ΘΑΥΜΑ.
H μαλακία είναι οτι δεν γίνεται να βγει τελευταίος ο μπεος και πρώτοι εμείς έτσι απλά να ελπίζουμε σε ομίλους UEFA.
Εκτός και αν συμβεί κανά ΘΑΥΜΑ.
I don't do drugs. I am drugs.
θα κάνω μια πολύ σημαντική παρέμβαση σε αυτό το τόπικ του οποίου την πορεία την περιγράφω με ένα μεγαλοπρεπέστατο "λολ".
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
γιατί στο β' ενικό; εγώ προσωπικά δεν έχω κάνει το παραμικρό, μη λαϊκίζεις!
~
~
Ποσταρω για να σπασω νευρα Οντονιαν μονο, συνεχιστε
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/
The rest is just
ναι, του Οντόνιαν μόνο σπας.
(συγχωρέστε με, σκάω. απλά είμαι ολομόναχος σε ένα άδειο σπίτι με μόνο μια καρέκλα και ένα λαπτοπ και σε ένα τέτοιο παπακαλιάτειο σκηνικό νοιώθω την υποχρέωση να αφήσω ένα κάποιο σημάδι)
~
~
(βάλε κι εσύ αστεράκια)
Παίζει να είμαι ο μόνος που δεν του σπας τίποτα φιξξξερ. :ρ
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
tha kanoume enstasi i opoia meta tin itta apo pao den exei kanena nohma.... lose lose sitsouasion
before i pine away
κανατε ενσταση
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
tote to mono pou mas swnei einai na xasoume kai apo to pao
before i pine away
Από την άλλη κάπως δεν πρέπει να τιμωρηθεί και ο μπεος; Έστω και γι' αυτό το ασήμαντο βρε αδερφέ.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
e giayto to lew, an xasoume apo pao i enstasi den tha exei kapoio bathmologiko ofelos para mono ti timwria tou mpeou. an kerdisoume (lol) tote prepei na tin aposyroun, apopsi mou panta
before i pine away
Ο οποίος μπέος με τα όποια καραγκιοζιλίκια του έχει φτιάξει μια ομάδα που με μετριοπαθείς υπολογισμούς παίζει περίπου 2 εκατομμύρια έτη φωτός καλύτερη μπάλα από πάο και άεκ μαζί, τους οποίους επίσης τους έχει στα μεταξύ τους ματς στο 6-2.
Θα μου πεις από την άλλη με τις ενέργειες του δυσφημεί το ελλήνικό ποδόσφαιρο,ωθεί κόσμο στη βία κλπ κλπ.Πράγματι σε ένα χώρο που εν μέσω χιλιάδων απολύσεων,πογκρόμ κατα μεταναστών,κρατικής καταστολής ο λουκάς βύντρα(τυχαίο παράδειγμα) από του χρόνου θα αμοίβεται με 1 μύριο το χρόνο μόνο αλγεινή εντύπωση μπορούν να προκαλέσουν άτομα σαν τον αχιλλέα μπέο.