Dreamweapon, αν μπορέσεις, ανέβασέ το. Έχω περιέργεια επειδή διάβασα ότι είναι το καλύτερο αγγλόφωνο rock από Ελλάδα![]()
Dreamweapon, αν μπορέσεις, ανέβασέ το. Έχω περιέργεια επειδή διάβασα ότι είναι το καλύτερο αγγλόφωνο rock από Ελλάδα![]()
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Δεν βλέπω σχόλια για τα δυο καινούρια Boris.
Can't get it down without crying
πιο πολυ προς την ποπ παει μαριε.. κ αν ψαχνεις τα καλυτερα δες λήμματα
Last Drive, Nightstalker, Honeydive
Eπίσης το καλύτερο Bokomolech δεν ειναι το Xero αλλά το Jet Lag
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr
κάπου εδώ και μετά από 3 συνεχόμενες ακροάσεις του valley of death των last drive,να πω-μέσα απ'την ψυχή μου ρε παιδί μου-ότι η εκτέλεση του, στο γκρισ γκον γκαραζ φεστ,
είναι η πιο καυλωτική στιγμή που έχω ζήσει σε live. με τη δεύτερη να ακολουθεί από αρκετά μακριά(for whom the bell tolls στο χωράφι, με φουλ βροχή) κιόλα.
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ
I'll bury you in your god's fucked garden
Γελάει ο κόσμος, αν και το σαπουνάκι Κοιλ δεν νομιζω οτι θα το ξεπερασει κανενας
Όχι και χαίρομαι πραγματικα που μου λύσατε την απορία για το αν τελικά ήταν άρωμα ή φλασκι. Ήλπιζα το δεύτερο αλλά τι να κάνεις.
Προτείνατέ μου κανά καλό album της Tori Amos.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Νομίζω τα 2 πρώτα - Little Earthquakes και Under The Pink - άντε και το 3ο, Boys For Pele.
Και από περιέργεια αν θες το άλμπουμ διασκευών, Strange Little Girls, όπου πιάνει Slayer μεταξύ άλλων.