ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ: Τι σου έκανε περισσότερη εντύπωση από την χθεσινή σου βόλτα στον Αγιο Παντελεήμονα;
χθες απέγραψα έναν πολύ καλό κυριούλη που τον συμπάθησα αμέσως. ήταν λίγο περίεργα κουρεμένος αλλά αυτό δεν με παραξένεψε πολύ. λέω μέσα μου εντάξει θα τον ενοχλεί η φαβορίτα γιαυτό την έκοψε πάνω από το αυτί. επίσης αυτό το χρυσό σκουλαρίκι σε σχήμα σταυρού σημαίνει ότι είναι άνθρωπος του θεού και έτσι δεν έχω να φοβάμαι τίποτα. πρέπει να του άρεσαν πάρα πολύ και οι rammstein γιατί ήταν ντυμμένος με μαύρα και μου θύμιζε πολύ τον Till Lindemann. Μόλις τελειώσαμε την απογραφή άρχισε να συζητάει μόνος του και με έμαθε πολλά πράγματα και είμαι πολύ χαρούμενος.
Για παράδειγμα δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι οι αναρχικοί πληρώνονται από το κράτος για να δημιουργούν αντιπερισπασμό έξω από τη βουλή "παίζοντας" με τα ματ, έτσι ώστε το κράτος να περνάει τα νομοσχέδια κάτω από τη μύτη μας. Επίσης αυτός ο καλός κυριούλης μου είπε πως δεν πρέπει να φοβόμαστε όσοι κυκλοφορούμε εκεί στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα γιατί πλέον υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΟΣ έλεγχος. μου είπε ότι κάτι παιδιά από κάτι επιλήψεις-καταλήψεις (κάτι τέτοιο) έρχονται το βράδυ και βάφουν με σπρέη τους τοίχους, αλλά εντάξει γιατί την επόμενη μέρα αυτοί που προσέχουν την περιοχή πηγαίνουν και τα διορθώνουν γράφοντας πιο σωστά πράγματα. μάλιστα ήδη λέει τους απειλούν και είπε ότι γυρνάει κάποια ρόδα που δεν κατάλαβα και οτί αυτοί με τα σπρέη θα πάνε σπίτι τους.
και μου είπε ότι η αστυνομία αντί να βοηθάει αυτούς τους κυρίους που κάνουν τόσο καλή δουλειά, τους συλλαμβάνουν (!!!!!!!), κι ας κάνουν σωστά το έργο τους. ήταν πολύ έξυπνος πάντως γιατί μου είπε ότι άμα δέρνεις κόσμο, το μυαλό του ωριμάζει. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αυτο!!
![]()