Page 86 of 102 FirstFirst ... 3676848586878896 ... LastLast
Results 1,276 to 1,290 of 1523

Thread: Περί μεταναστών

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ: Τι σου έκανε περισσότερη εντύπωση από την χθεσινή σου βόλτα στον Αγιο Παντελεήμονα;

χθες απέγραψα έναν πολύ καλό κυριούλη που τον συμπάθησα αμέσως. ήταν λίγο περίεργα κουρεμένος αλλά αυτό δεν με παραξένεψε πολύ. λέω μέσα μου εντάξει θα τον ενοχλεί η φαβορίτα γιαυτό την έκοψε πάνω από το αυτί. επίσης αυτό το χρυσό σκουλαρίκι σε σχήμα σταυρού σημαίνει ότι είναι άνθρωπος του θεού και έτσι δεν έχω να φοβάμαι τίποτα. πρέπει να του άρεσαν πάρα πολύ και οι rammstein γιατί ήταν ντυμμένος με μαύρα και μου θύμιζε πολύ τον Till Lindemann. Μόλις τελειώσαμε την απογραφή άρχισε να συζητάει μόνος του και με έμαθε πολλά πράγματα και είμαι πολύ χαρούμενος.

Για παράδειγμα δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι οι αναρχικοί πληρώνονται από το κράτος για να δημιουργούν αντιπερισπασμό έξω από τη βουλή "παίζοντας" με τα ματ, έτσι ώστε το κράτος να περνάει τα νομοσχέδια κάτω από τη μύτη μας. Επίσης αυτός ο καλός κυριούλης μου είπε πως δεν πρέπει να φοβόμαστε όσοι κυκλοφορούμε εκεί στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα γιατί πλέον υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΟΣ έλεγχος. μου είπε ότι κάτι παιδιά από κάτι επιλήψεις-καταλήψεις (κάτι τέτοιο) έρχονται το βράδυ και βάφουν με σπρέη τους τοίχους, αλλά εντάξει γιατί την επόμενη μέρα αυτοί που προσέχουν την περιοχή πηγαίνουν και τα διορθώνουν γράφοντας πιο σωστά πράγματα. μάλιστα ήδη λέει τους απειλούν και είπε ότι γυρνάει κάποια ρόδα που δεν κατάλαβα και οτί αυτοί με τα σπρέη θα πάνε σπίτι τους.

και μου είπε ότι η αστυνομία αντί να βοηθάει αυτούς τους κυρίους που κάνουν τόσο καλή δουλειά, τους συλλαμβάνουν (!!!!!!!), κι ας κάνουν σωστά το έργο τους. ήταν πολύ έξυπνος πάντως γιατί μου είπε ότι άμα δέρνεις κόσμο, το μυαλό του ωριμάζει. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αυτο!!

η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Quote Originally Posted by Tyler_Durden View Post
    Είμαστε στο 2011. Ο κάθε ενήλικας μπορεί άνετα να ξέρει τι πρεσβεύει ο κάθε "πολιτικός φορέας" και να κάνει συνειδητά τις επιλογές του. Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για τα στοιχειώδη οτι δηλαδή οφείλεις να μην είσαι συνεργός σε δολοφονίες.
    Κοινωνιολόγος ή κάποια τέτοια μαλακία δεν είπαμε ότι είσαι; Η αλήθεια που λες -μερικές φορές- είναι ότι δεν παίζει πολύ ρόλο αν είσαι στο 2011, στο 1936 ή στο 405 πΧ, αν ζεις σε μια περιοχή που είναι γεμάτη απο ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥΣ και το βράδυ δε μπορείς να κυκλοφορήσεις γιατί φοβάσαι, αν αυτός ο φόβος σου τετραπλασιάζεται απο την Όλγα Τρέμη στο δελτίο των οκτώ και γίνεται μίσος, αν αυτό το μίσος έρχεται να στο κάνει πράξεις η κάθε ΧΑ, είσαι ακόμα ενήλικας και κάνεις πολύ συνειδητές επιλογές. Υπάρχει μια αντίληψη για την ερμηνεία της ιστορίας που λέει ότι ο κάθε Φυρερ υφάρπαξε την εξουσία με μεθοδεύσεις αλλά η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχει κάτι που λέγεται με μια λέξη (για τον κρουασάντ που βαριέται να διαβάζει) και λέγεται: εκφασισμός. Της κοινωνίας, κοινωνιολόγε, ναι.

Πρώτα απ' όλα δεν είμαι κοινωνιολόγος. Δεύτερον είναι απίστευτο το λαικίστικο τσουβάλιασμα εποχών, κοινωνιών, και εννοιών που επιχειρεί η "άποψή" σου μόνο και μόνο για να μου την πεις και να φανείς και πάλι ο cool ΓΑΜΑΤΟΣ του πολιτικς. Καιρό τώρα πιστεύω οτι κατα βάθος θα ήθελες να είσαι ο Μιτς ή ο Αμνήζιακ, όμως μάντεψε.Δεν το χεις.Τέσπα.Είναι πολύ απλό να πεις οτι όλες οι εποχές είναι ίδιες, οτι για όλες τις κοινωνικές δράσεις/ζυμώσεις και φαινόμενα υπεύθυνες εισηγήσεις "εκ των άνω" και οτι ο κάθε λαός εύκολα μπορεί να αρχίζει να φασίζει στις στραβές. Αυτό μάλιστα όταν ακουγεται από το δικό σου στόμα, δείχνει σε τι βαθιά υπόληψη έχεις την λαική συνείδηση, ενώ εσύ μάλιστα, ενίωτε στην πολιτική ρητορική σου μιλάς για μαζικούς κοινωνικούς αγώνες, στους οποίους, όλους αυτούς, θεωρητικά θα τους ήθελες στο πλευρό σου. Τέλος από την αρχική μου φράση, δεν υποστήριξα ποτέ οτι δεν καταλαβαίνω πως μπορούν να προκύψουν πολίτες φιλοφασίστες ή τελοσπάντων ανεκτικοί σε φασιστικές πρακτικες, αλλά το βασικό που είπα είναι οτι δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή ακόμη και σε αυτούς. Ωστόσο, εσύ την επόμενη φορά που βρεθείς σε κάποιο χώρο που δίπλα σου θα υπάρχει μια θείτσα ή ενας μπάρμπας που θα λέει "θάααανατοοοος στους μαύρους" ,"θέλουν σκότωμα όλοι" κλπ, μέτρα μέχρι το 10 και πες "θέε μου συγχώρεσέ τους ο ΕΚΦΑΣΙΣΜΟΣ της κοινωνίας έχει φτάσει στο απροχώρητο. ου γαρ οίδασι τι ποιούσι". Τέλος δεν είναι κατόρθωμα να αποδείξεις οτι εγώ ειδικά είμαι μαλάκας. Τα καταφέρνω και μόνος μου, αλλα για λόγους πολύ διαφορετικούς απο αυτούς που εσύ νομίζεις. Έλα πέτα καμια μπλαζέ απάντηση με κάποια λέξη σε κεφαλαία να γελάσουμε.
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

Senior Member atom_smasher's Avatar

και για να συμπληρωσω τον συναδελφο ταιλερ, ικονοκλατς βουλωνε λιγο. προσπαθουμε να συζητησουμε.
    1) e4, c5
    2) Νf3

Defunct Economist

Quote Originally Posted by Inadequate View Post

4 υπαρχουν στατιστικες που το αποδεικνυουν. υπαρχουν επισης απειρες ακαδημαικες μελετες και βιβλια που αναλυουν οτι στα πιο φτωχα στρωματα παρατηρειται αυξηση της εγκληματικοτητας. υπαρχει και η λογικη που σου λεει το ιδιο επισης
    .
    Οι στατιστικες δεν μπορούν να αποδείξουν τίποτα. Αυτο που μπορούν να κάνουν ειναι να αποριψουν την υπόθεση "Η εγγληματικότητα οφειλεται στους μετανάστες", η να μην την αποριψουν. Αλλα η (μη) απόριψη της υποθεσης δεν είναι ποτε΄"απόδεξη".
    Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
    J. M. Keynes.

Senior Member freak brother's Avatar

γιατι δεν γραφεις με γκρικλις σε λουκας και μας γαμας τα ματια? απο πανω 10 ατομα εχουν γραφει εγΚληματικοτητα ... δεν το δες?
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

off topic, αλλα αρνουμαι να πιστέψω ότι σε 8 μόλις χρόνια στο εξωτερικό κάποιος μπορεί να γράφει λεΥτά και εγΓληματικότητα χωρίς να καταλαβαίνει ότι κάτι δεν είναι σωστό
    Vielen Dank für alles was mal war

Δράκος ikonoklast's Avatar

atom_smasher, έκανες ένα (1) ποστ στο θρεντ στο οποίο κουόταρες τον Tyler_Durden κάτω απο ένα ποστ του Tyler_Durden. Μήπως έχετε φτιάξει και κάποια ομάδα που παίζετε ξύλο σε κάποιο υπόγειο;

Τyler_Durden: Είναι αστείο να βάζεις τη λέξη «άποψη» σε εισαγωγικά, είναι η άποψή μου, είμαι ο cool ΓΑΜΑΤΟΣ του πολιτικς και ο Amnesiac και ο Mitsmann φοράνε μπλούζες με τη φάτσα μου. Αν θες πιο μπλαζέ απάντηση πες μου, απλά σε παρακαλώ στο επόμενο ποστ σου σε μένα μην ξοδέψεις τόσες λέξεις στα περιφερειακά, βρίσε με αν θες για το ίδιο το θέμα που συζητάμε.

Quote Originally Posted by Tyler_Durden View Post
    Είναι πολύ απλό να πεις οτι όλες οι εποχές είναι ίδιες, οτι για όλες τις κοινωνικές δράσεις/ζυμώσεις και φαινόμενα υπεύθυνες εισηγήσεις "εκ των άνω" και οτι ο κάθε λαός εύκολα μπορεί να αρχίζει να φασίζει στις στραβές. Αυτό μάλιστα όταν ακουγεται από το δικό σου στόμα, δείχνει σε τι βαθιά υπόληψη έχεις την λαική συνείδηση, ενώ εσύ μάλιστα, ενίωτε στην πολιτική ρητορική σου μιλάς για μαζικούς κοινωνικούς αγώνες, στους οποίους, όλους αυτούς, θεωρητικά θα τους ήθελες στο πλευρό σου. Τέλος από την αρχική μου φράση, δεν υποστήριξα ποτέ οτι δεν καταλαβαίνω πως μπορούν να προκύψουν πολίτες φιλοφασίστες ή τελοσπάντων ανεκτικοί σε φασιστικές πρακτικες, αλλά το βασικό που είπα είναι οτι δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή ακόμη και σε αυτούς. Ωστόσο, εσύ την επόμενη φορά που βρεθείς σε κάποιο χώρο που δίπλα σου θα υπάρχει μια θείτσα ή ενας μπάρμπας που θα λέει "θάααανατοοοος στους μαύρους" ,"θέλουν σκότωμα όλοι" κλπ, μέτρα μέχρι το 10 και πες "θέε μου συγχώρεσέ τους ο ΕΚΦΑΣΙΣΜΟΣ της κοινωνίας έχει φτάσει στο απροχώρητο. ου γαρ οίδασι τι ποιούσι".
    Βασικά το πρόβλημα μου είναι ότι εμφανίζεται ο Inadequate, χωρίς να λέει κάτι λάθος ή παρεξηγήσιμο ο τύπος, και μετά εμφανίζεσαι εσύ και του μοιράζεις μούτζες. Η «λαϊκή συνείδηση» για την οποία μιλάς δεν είναι κάτι καινούριο ότι είναι ιδιαίτερα χειραγωγίσιμη, είναι μάλλον ο λόγος για τον οποίο εκλέγει τις κυβερνήσεις που εκλέγει σε όλη την «μεταπολίτευση» και στην πολύ συγκεκριμένη περίοδο μην εκπλαγείς αν το ΛΑΟΣ πάρει ένα 8ρακι και η ΧΑ ένα πολύ ωραίο 1%. Αυτοί είναι άνθρωποι που δεν είναι απαραίτητα «θείτσες και μπάρμπες», για την ακρίβεια είναι πάρα πολλά νέα παιδιά και άτομα της ηλικίας μας χαωμένα στον κόσμο του «έξω οι ξένοι». Αν εσύ με το «καμία ανοχή σε όλους αυτούς» εννοείς ότι θα πρέπει να αρχίσεις στις καδρονιές την θείτσα (γνωρίζω πάρα πολλούς αναρχικούς που εννοούν αυτό ακριβώς) θέλω να σου πω ότι είσαι όσο αποτελεσματικός είναι και ο κύριος που απέγραψε ο αλάιας. Υπάρχουν υπαρκτά προβλήματα στις γειτονιές, υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα στην Αθήνα γενικώς και η βλακεία σαν την δικιά σου με τα «καμία ανοχή» κλπ δεν νομίζω ότι βοηθάει ιδιαίτερα.

ΠOΡNOMETANAΣTHΣ

Το αποΡιψη και το αποδΕξη που το πατε

Κακα τα ψεματα, θεωρητικα το "εξω οι ξενοι" ειναι μακραν η καλυτερη λυση, κριμα που δεν μπορει να εφαρμοστει. Ρατσισμος παντα υπηρχε και παντα η πλειοψηφια θα ειναι χαωμενη στο κοσμο του "εξω οι ξενοι". Μια ανθρωπιστικη κοινωνια ειδικοτερα στις μερες μας ειναι σχεδον οσο ουτοπικη ειναι η λυση του να τους διωξουμε ολους.
    Επισης αυτο που ειπες, ταιλερ, με τον μιτσμανν και αμνιζιακ ηταν φοβερη μαλακια, ασχετα με το σε ποιον απευθυνοσουν

Κοίτα, ότι μαλακία λέω στον ταηλερ δεν εμποδίζει να τσακίζονται και τα σιχαμερά μαλακισμένα που όταν λένε «ξένους» εννοούν τα αλβανάκια που τους πηδάνε στο Lineage. Βούλωσε το, firestorm.

Defunct Economist

Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    off topic, αλλα αρνουμαι να πιστέψω ότι σε 8 μόλις χρόνια στο εξωτερικό κάποιος μπορεί να γράφει λεΥτά και εγΓληματικότητα χωρίς να καταλαβαίνει ότι κάτι δεν είναι σωστό
    Βαθμος κατώριμου στην εκθεση στις πανελλήνιες: 17.5

Οπότε πίστευε και μη ερευνα, εκτος αν προτιμάς την εξήγηση οτι ο κατώριμος αποτελεί μελος της συνομοσίας των παγκόσμιων εξουσιαστών, των καρτελ πετρελαίου και των πολυεθνικών εταιριών, με στόχο την λατινοποίήση του αλφαβήτου (ο πρώτος στόχος, η αφαίρεση του πολυτονικού είναι ήδη στο mission accomplished), την οποία φυσικά ξεσκεπασαν οι Tερρορ εξ κρου!
    Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
    J. M. Keynes.

atom_smasher, έκανες ένα (1) ποστ στο θρεντ στο οποίο κουόταρες τον Tyler_Durden κάτω απο ένα ποστ του Tyler_Durden. Μήπως έχετε φτιάξει και κάποια ομάδα που παίζετε ξύλο σε κάποιο υπόγειο;

κλπ
    ειδες που μπορεις να μιλησεις και σαν ανθρωπος;
    1) e4, c5
    2) Νf3

Quote Originally Posted by katwrimos View Post
    της συνομοσίας των παγκόσμιων εξουσιαστών, των καρτελ πετρελαίου και των πολυεθνικών εταιριών
    είσαι θεός ρε πούστη, σ' αγαπάω.

atom_smasher, το μουνί της μάνας σου.

ΠOΡNOMETANAΣTHΣ

Ικονοκλαστ συγκεκριμενα αναφερομαι στα αλβανακια που γαμανε το μουνι της μανας σου

Μάλλον για τα ίδια πρόκειται, η μάνα μου διδάσκει σε γυμνάσιο.

Quote Originally Posted by katwrimos View Post
    της συνομοσίας των παγκόσμιων εξουσιαστών, των καρτελ πετρελαίου και των πολυεθνικών εταιριών
    είσαι θεός ρε πούστη, σ' αγαπάω.

atom_smasher, το μουνί της μάνας σου.
    μην ριχνεις το επιπεδο...Γιος δασκαλας. Τι τροπους σου μαθε;
    1) e4, c5
    2) Νf3