Quote Originally Posted by 00i00 View Post

σοβαρα τωρα να τα παρουμε ενα ενα
Μια που σε έπιασε το σοβαρό σου, πάμε μία:

περι εντομων...δεν ασχολουμαι περισσοτερο απο οσο ασχολειται ενας βαζελος με τον γαυρο και το αντιστροφο
Εδώ το καταλαβαίνεις ότι ο κόσμος γελάει έτσι;
Εγώ για παράδειγμα πίστεψα ότι είχες κρυφή κάμερα ή κάτι τέτοιο στη συνέλευση της λέσχης του Άρη.
Για να σε προλάβω, άμα πεις ότι κι εγώ ασχολούμε το ίδιο με τα του παοκ, να ξέρεις ότι δεν ασχολούμαι παραπάνω με αυτά που βλέπω σε σάιτς όπως κοντρα, σπορτ-φμ κλπ. Δεν θα κάτσω να ψάξω τι λέει το παοκ24 ή το ολαπαοκ πολύ απλά γιατί βαριέμαι και στην τελική μπάλα κλπ -υποτίθεται ότι- θέλουμε να βλέπουμε.

στην τελευταια μας ξιφομαχια (οπου φυσικα κερδισα) ολα ξεκινησαν οταν εντελως στο ασχετο πεταχτηκε ο παραξενος και γκρινιαξε ΠΑΛΙ για μια νικη του ΠΑΟΚ
Όπως απάντησα και στον χρήστη Daffy σε εκείνο το θρεντ, ΟΧΙ, δεν είδα φιλικό.
ΑΛΛΑ το γεγονός ότι φέτος έχει βουήξει ο τόπος ότι ο μπέος κάνει το αυτονόητο που βλέπουμε τόσα χρόνια, και διαβάζω ότι ο παοκ τον στήριξε με επιστολή, και μετά βγαίνει και δηλώνει όσα δηλώνει, τότε δεν είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος ότι δεν βρωμάει κάτι.
Είμαι σίγουρος ότι η πλειονότητα των παοκτζήδων χαλάστηκε με αυτά τα δύο γεγονότα.
Για να σε προλάβω και πάλι, το τι κάνει η παε άρης και το ποιος την ελέγχει και αν παίζουν ξύλο μεταξύ τους, έχει να κάνει μόνο με τον Άρη και δεν επηρεάζει άλλους.

Τελικώς, επειδή βαριέμαι να μαλώνουμε πάλι και ξανά στο μέλλον κλπ, και επειδή δεν θα καταλήξουμε κάπου, θα σταματήσω να ασχολούμαι με όσα ποστάρεις περι Άρη, κόντη, σουπερ3, σκόρδα, σαουρίδη, εβραίων, εντόμων, ασπόνδυλων και λοιπών του ζωϊκού βασιλείου γιατί πολύ απλά έχει ξεφύγει το θέμα και έχουμε και πιο σοβαρά πράματα να ασχοληθούμε κάποιοι.