Page 199 of 225 FirstFirst ... 99149189197198199200201209 ... LastLast
Results 2,971 to 2,985 of 3369

Thread: Asteia protoselida

lcsgp FIXXXER's Avatar

17 στους 19 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Μινμιν, βριζεσαι με σκουληκια σε καθε ευκαιρια (λογικο αφου ασχολεισαι με τον Αρη πιο πολυ κι απο τους ιδιους τους Αρειανους), με γαυρους σε καθε ευκαιρια (νταξει αυτο ελειπε), με βαζελους περιστασιακα (κυριως τις 2-3 μερες πριν και μετα απο καθε αγωνα ΠΑΟΚ-ΠΑΟ), τωρα βριζεσαι και με χανουμακια χωρις αφορμες κι αιτιες... σου χει περασει ποτε απο το μυαλο οτι για να βριζονται ολοι μαζι σου, αν και βριζονται μεταξυ τους συνηθως, μπορει να δειχνει κατι για αυτα που γραφεις?
    Last edited by FIXXXER; 15-05-2011 at 09:26.

survivor scarecrow's Avatar

0 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by SpiritCrusher View Post
    Το ότι το Μπέο τον ενδιαφέρει να μην περάσει η ΑΕΚ, το ξεχνάμε; Δεν βλέπω δηλαδή και καμία φοβερή συνομωσία. Επίσης δεν ξέρω τι σχέσεις και ΑΝ έχουν μπεοι-ζαγορακηδες, αλλά η δήλωση του είναι όντως για γέλια.
    Για τη σχέση Μάνταλου-Μπέου ξέρουμε ή χρειάζεται να θυμίζω ότι πέρυσι ο Μάνταλος σφύριξε σχεδόν τα μισά ματς του Βόλου για να ανέβει?
    Αλλά ας είναι,ας δούμε πως θα σφυρίξει σήμερα και τα λέμε μετά.

Senior Member 00i00's Avatar

6 στους 11 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Μινμιν, βριζεσαι με σκουληκια σε καθε ευκαιρια (λογικο αφου ασχολεισαι με τον Αρη πιο πολυ κι απο τους ιδιους τους Αρειανους), με γαυρους σε καθε ευκαιρια (νταξει αυτο ελειπε), με βαζελους περιστασιακα (κυριως τις 2-3 μερες πριν και μετα απο καθε αγωνα ΠΑΟΚ-ΠΑΟ), τωρα βριζεσαι και με χανουμακια χωρις αφορμες κι αιτιες... σου χει περασει ποτε απο το μυαλο οτι για να βριζονται ολοι μαζι σου, αν και βριζονται μεταξυ τους συνηθως, μπορει να δειχνει κατι για αυτα που γραφεις?
    ναι...οτι μονος μου τους γαμαω ΟΛΟΥΣ...γιατι ειμαι ο χουλκ

σοβαρα τωρα να τα παρουμε ενα ενα
    περι εντομων...δεν ασχολουμαι περισσοτερο απο οσο ασχολειται ενας βαζελος με τον γαυρο και το αντιστροφο
    στην τελευταια μας ξιφομαχια (οπου φυσικα κερδισα) ολα ξεκινησαν οταν εντελως στο ασχετο πεταχτηκε ο παραξενος και γκρινιαξε ΠΑΛΙ για μια νικη του ΠΑΟΚ
    περι χανουμιων...γεματο χανουμια ειναι το φορουμ,με κανα δυο - τρεις γινεται το τζερτζελο (και οχι βρισιμο) αλλα εσυ επρεπε να πιαστεις απο αυτο και να το αναγεις δε ξερω κι εγω σε τι (κατι κακο σιγουρα παντως στο οποιο συμμετεχω ΜΟΝΟ εγω...)

τωρα πιανεσαι απο ενα θεμα το οποιο ξεκινησε απο το ποσταρισμα ενως γελοιου πρωτοσελιδου το οποιο αν και συμφωνησαν εντελει οτι ειναι γελοιο προτιμησαν να ασχοληθουν με την σχεση ΠΑΟΚ και ζαγορακη με τον ΣΟΡΟΣ
    βεβαια,η δηλωση μπεου ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ λογικη μετα και το ματς με την αεκ,αλλα μαλλον εκει δεν δουλεψε ο σατανικος μηχανισμος

φιξξξξερ...πιο εκβιαζω_τα_πινκς_σας ποστ δεν εχω ξαναδει ρε φιλε
    αφου σκεφτομαι να παραβω τις αρχες μου και να πινκαρω κι εγω

αυτα και παω για σφοδρο επιτακτικο χεσιμο

lcsgp FIXXXER's Avatar

1 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Σε πινκαρα για το χουλκ. Τα μεσαια δεν τα αντιλαμβανομαι γιατι δεν ξερω χριστο απο παρασκηνια και ιστοριες.

Αυτο που λες για εκβιαστικο ποστ για πινκς, το καταλαβαινεις οτι ειναι σα να μου λες "το ξερω οτι ειμαι μαλακας αλλα ετσι γουσταρω"?

Ο μονος λογος για τον οποιο ποσταρα ηταν γιατι ενω δε με ενοχλει να "διαφωνεις" με κανεναν αλλον, με τον Κοιλιασαμπρελα εχω μια ιδιαιτερη αδυναμια και μου χτυπησε ασχημα.

4 στους 6 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by 00i00 View Post

σοβαρα τωρα να τα παρουμε ενα ενα
    Μια που σε έπιασε το σοβαρό σου, πάμε μία:

περι εντομων...δεν ασχολουμαι περισσοτερο απο οσο ασχολειται ενας βαζελος με τον γαυρο και το αντιστροφο
    Εδώ το καταλαβαίνεις ότι ο κόσμος γελάει έτσι;
    Εγώ για παράδειγμα πίστεψα ότι είχες κρυφή κάμερα ή κάτι τέτοιο στη συνέλευση της λέσχης του Άρη.
    Για να σε προλάβω, άμα πεις ότι κι εγώ ασχολούμε το ίδιο με τα του παοκ, να ξέρεις ότι δεν ασχολούμαι παραπάνω με αυτά που βλέπω σε σάιτς όπως κοντρα, σπορτ-φμ κλπ. Δεν θα κάτσω να ψάξω τι λέει το παοκ24 ή το ολαπαοκ πολύ απλά γιατί βαριέμαι και στην τελική μπάλα κλπ -υποτίθεται ότι- θέλουμε να βλέπουμε.

στην τελευταια μας ξιφομαχια (οπου φυσικα κερδισα) ολα ξεκινησαν οταν εντελως στο ασχετο πεταχτηκε ο παραξενος και γκρινιαξε ΠΑΛΙ για μια νικη του ΠΑΟΚ
    Όπως απάντησα και στον χρήστη Daffy σε εκείνο το θρεντ, ΟΧΙ, δεν είδα φιλικό.
    ΑΛΛΑ το γεγονός ότι φέτος έχει βουήξει ο τόπος ότι ο μπέος κάνει το αυτονόητο που βλέπουμε τόσα χρόνια, και διαβάζω ότι ο παοκ τον στήριξε με επιστολή, και μετά βγαίνει και δηλώνει όσα δηλώνει, τότε δεν είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος ότι δεν βρωμάει κάτι.
    Είμαι σίγουρος ότι η πλειονότητα των παοκτζήδων χαλάστηκε με αυτά τα δύο γεγονότα.
    Για να σε προλάβω και πάλι, το τι κάνει η παε άρης και το ποιος την ελέγχει και αν παίζουν ξύλο μεταξύ τους, έχει να κάνει μόνο με τον Άρη και δεν επηρεάζει άλλους.

Τελικώς, επειδή βαριέμαι να μαλώνουμε πάλι και ξανά στο μέλλον κλπ, και επειδή δεν θα καταλήξουμε κάπου, θα σταματήσω να ασχολούμαι με όσα ποστάρεις περι Άρη, κόντη, σουπερ3, σκόρδα, σαουρίδη, εβραίων, εντόμων, ασπόνδυλων και λοιπών του ζωϊκού βασιλείου γιατί πολύ απλά έχει ξεφύγει το θέμα και έχουμε και πιο σοβαρά πράματα να ασχοληθούμε κάποιοι.

4 στους 5 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

@φιξξξερ τον κοιλια τον αγαπαμε ολοι μας...ειναι ενας μικρος Βουδας
    και μη μασας με τις ''διαφωνιες'' μου με τους αλλους...εδω δεν μαχαιρωσα τον αμνηζιακ
    οπως εχω γραψει ισαμε 600 φορες,αυτο ειναι το στυλ μου,δεν μπορω να το αλλαξω

@JnB...κρυφη καμερα δεν εχω..απλα ειμαι χακερ και τα ακουγα απο τα ραδια σας
    επισης ειμαι οπαδος και οχι φιλαθλος (εμετος) κατι που σημαινει οχι απαραιτητα ραντεβου θανατου και αποκεφαλισμους αντιπαλων οπαδων,αλλα οτι γουσταρω και οτι ''συμβαινει'' εκτος γηπεδου αν με καταλαβαινεις
    οπως και αλλοι φανταζομαι...γιαυτο και ποσταρομε μπλε τρακτερακια,βαζελο με την ντουντουκα μπροστα στο απειρο,βαζελομιλφ (ασχημα) γυμνοστηθα μετα το εκτο,γαυρους σε ολες τις στασεις κλπ κλπ

για τον μπεο δεν θα πω κατι...οχι γιατι δεν εχω,αλλα γιατι βαριεμαι να ψαχνω συγκεκριμενο ποστ και δημοσιευμα οπου φαινεται οτι ο ΠΑΟΚ δεν στηριξε μπεο

περι εντομων...ειναι το δευτερο πιο αγαπημενο μου μετα το ''σαλαμανδρες'' (να ακουσετε και Salamander...τι,τζαμπα τα ανεβαζω?)

Υ.Γ. το χεσιμο πετυχε

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

1 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

να ξεκαθαρίσουμε..

κανείς εδώ δεν είναι φίλαθλος
    ΟΠΑΔΟΙ ήμαστε , γιαυτό και διασκεδάζουμε το αθλέτιξ

και να πω ότι έτσι και δεν κερδίσει ο Παναθηναϊκός σήμερα, όποια από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ πάρει 4 βαθμούς στα 2 ματσάκια είναι και πρώτη στα πλέιοφφ.
    όχι ότι έχει σημασία, με αυτά τα χάλια δεν πας cl (τουλάχιστον στο δικό μας μπουρδέλο δεν βλέπω κάτι συνταρακτικό να συμβαίνει )
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Σου φτιάχνει την μέρα...

http://www.sport24.gr/newspapers/Spo...ea.866248.html
    All alone, or in twos,
    The ones who really love you
    Walk up and down outside the wall.
    Some hand in hand
    And some gathered together in bands.
    The bleeding hearts and artists
    Make their stand.
    And when they've given you their all
    Some stagger and fall, after all it's not easy
    Banging your heart against some mad bugger's wall.

Forever Failure geologiko_karoto's Avatar

1 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

314222 Mitsmann's Avatar

3 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

αν αναρωτιεται καποιος γιατι να ειναι αστειο αυτο, τσεκαρετε τη φωτο του παοκ.
    μπορει να ειναι και 12 ετων.
    χαχα
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

2 στους 5 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

NAI ρε αεκ
    -> http://www.odes.gr <-
    _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

1 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

βάλε και την άλλη ώρα που είναι κατά
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

8 στους 9 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Παυλαρας λιγο πριν μπει στο χειρουργειο για μια κρισιμη μεταμοσχευσις καρδιας,πνευμονιων,συκωτιου,εγκεφαλου...γενικα σωματος

ενα ακομα πρωτοσελιδο ΟΥΣΙΑΣ

0 στους 5 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

http://www.sport24.gr/newspapers/Spo...a.1090029.html

Tιμωρώ = διακοπή ρεύματος, προφανώς. Αυτοί ξέρουν
    All alone, or in twos,
    The ones who really love you
    Walk up and down outside the wall.
    Some hand in hand
    And some gathered together in bands.
    The bleeding hearts and artists
    Make their stand.
    And when they've given you their all
    Some stagger and fall, after all it's not easy
    Banging your heart against some mad bugger's wall.

Forever Failure geologiko_karoto's Avatar

2 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

ΠΑΛΗΣ ΞΕΝΙΚΗΜΑ,ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ