Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27

Thread: Ulcerate - The Destroyers of All

Always regenerating Veinen's Avatar

Default Ulcerate - The Destroyers of All

"Ambitious, oppressive and expansive, with a strict adherence to the tradition of total bleakness the band is becoming known for, The Destroyers of All presents the most atmospheric and challenging listen from the band to date."

Δεδομένου του πόσο δημοφιλής αποδείχτηκαν στο άλλο topic είπα να ανοίξω δικό τους.
    Χώστε εδώ ελεύθερα.

Anti-Hero Reject's Avatar

και αυτοί κοντά μαλλία ρε παιδί μου,σε μουσικόφιλους με κρυπτοομοφυλοφιλικά ακούσματα απευθύνονται?
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Always regenerating Veinen's Avatar

Quote Originally Posted by Reject View Post
    και αυτοί κοντά μαλλία ρε παιδί μου,σε μουσικόφιλους με κρυπτοομοφυλοφιλικά ακούσματα απευθύνονται?
    Δεν ξέρω αν απλά trollάρεις αλλα όριστε σοβαρή απάντηση:

εσύ έφαγες κόλλημα με μια λέξη απ' το αλλο topic ε?

Καταρχάς γιατί το πήρες τοις μετρητοίς? Δηλαδή αν είχα πει φλώρικα ή ξενέρωτα θα θιγόσουνα πάλι; Γιατι το νόημα αυτό ήταν.
    Και στην τελική δεν καταλαβαίνω γιατί να θιχτείς κιόλας, σε μουσικό φόρουμ full troll είμαστε, δεν είναι οτι κάνουμε κουβέντα στα σοβαρά ούτε και σου θίξαμε τα δικαιώματα.

και by the way και οι Mitochondrion που λέω οτι γαμάνε στο αλλο topic και αυτοί όλοι κοντομάλιδες είναι AN πρόσεξες στην pic. Σημαίνει κάτι αυτό?

Αυτά, περαστικά.

Α και ον τόπικ: Το Destroyers γαμάει για αυτό που είναι! Η μόνη μου διαφωνία ήταν η συγκρισή του με το Parasignosis την οποία συνεχίζω να βλέπω ως άκυρη.

Anti-Hero Reject's Avatar

οχι ρε παιδί μου,απλα πολλοί αντριδει μαζευτήκατε στο χέβυ μεταλ και μαζεύουμε τους κώλους μας...
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

diskara. episis to kainourio mitochondrion

Mazikeen Krux's Avatar

τεράστιο
    I'll bury you in your god's fucked garden

To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar

Κακό, αδιάφορο, βαρετό, hype_λόγω_coolness_μισό_να_βάλω_δάχτυλο_να_ξεράσω, δεν θα 'ρθουν οι Absu; θα 'ρθουν, πού θα πάει;
    ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!

Senior Member ion_storm's Avatar

Yπερβάλεις λίγο νομίζω. εχει πολλά πράγματα να πει ο δίσκος.
    Προσωπικά με χαλάει λίγο ο ήχος. Έχει μια γυαλλάδα που δεν ταιριάζει στη μουσική τους, δεν λέω να το γράψουν σε τετρακάναλο και να ακούγεται με το ζόρι κάπως. Κατα τα άλλα ωραία μουσική, ρέει ομαλά και σωστά με σπασίματα σε λειτουργικά σημεία και δεν σε απροσανατολίζει από ότι θέλει να πει.
    I don't do drugs. I am drugs.

Omar Tariff Taksitzhs's Avatar

Τουλαχιστον πεταξαν τη relapsίλα που εβγαζε το προηγουμενο (σε καποιο βαθμο εστω). Το επομενο θα ειναι οπως πρεπει.

Senior Member babality's Avatar

καποιοι ειπαν απ'οσο ειδα (και στο αλλο το θρεντ με τους μιτοχονδριο) οτι δεν παιζουν οι Ulcerate και κατι καινουριο...Θα ηθελα information death metal μπαντων και γενικα υφους που εβγαλαν το συναισθημα των Ulcerate καθως επισης και τι βρισκετε λαθος εκει μεσα (περα φυσικα της αντιγραφης) και μη συναισθηματικο ας πουμε η αδιαφορο...οχι τιποτ'αλλο αλλα μιας και ειμαστε φορουμ σκεπτικο ιντελεκτσουέλ και ακουμε deathspell και yurei και absu και death metal και μικρουτσικο.
    Μην ξεχνάς το 3ο γράμμα...

Το φόρουμ είναι μεταλλικό. Το πρόσφατο poll το έδειξε περίτρανα.

Κατά τ' άλλα, μιλάμε για μια μπάντα που αντιγράφει τους ακίνδυνους (προσωπική ταπεινή γνώμη) Deathspell των δύο τελευταίων full, με τη διαφορά ότι έχουν χειρότερο ήχο στα τύμπανα και πολύ χειρότερα φωνητικά. Δηλαδή τί σας αρέσει; Η death metal αύρα; Ας γελάσω.

Από 'κεί και πέρα μην περιμένεις να σου πω για μπάντες που βγάλαν το συναισθημα των Ulcerate, επειδή απλούστατα κατ' εμέ αυτοί δεν βγάζουν κανένα συναίσθημα. Οι Inquisition, πάντως, τους χώνουν απ' όλες τις τρύπες. Μεταλλικό πάθος ψάχνουμε.

Το φόρουμ είναι μεταλλικό. Το πρόσφατο poll το έδειξε περίτρανα.
    και να είναι, δεν είναι το μέταλ ένα συγκεκριμένο 100% πράγμα στο μυαλό των ανθρώπων που ψηφίσανε, σίγουρα όχι αυτό που έχεις εσύ στο μυαλό σου. Και οι Ulcerate κάποιου είδους μέταλ είναι και άλλα που φτύνεις μέταλ είναι. Καλό μέταλ, κακό μέταλ, συζητήσιμο, αλλά δεν είναι ποπ.

Quote Originally Posted by babality View Post
    καποιοι ειπαν απ'οσο ειδα (και στο αλλο το θρεντ με τους μιτοχονδριο) οτι δεν παιζουν οι Ulcerate και κατι καινουριο...Θα ηθελα information death metal μπαντων και γενικα υφους που εβγαλαν το συναισθημα των Ulcerate καθως επισης και τι βρισκετε λαθος εκει μεσα (περα φυσικα της αντιγραφης) και μη συναισθηματικο ας πουμε η αδιαφορο...οχι τιποτ'αλλο αλλα μιας και ειμαστε φορουμ σκεπτικο ιντελεκτσουέλ και ακουμε deathspell και yurei και absu και death metal και μικρουτσικο.
    Όπως σωστά αναφέρθηκε, οι Ulcerate υπήρξαν ξεκάθαρα μια Relapse-μπάντα, που όπως και κάποιες άλλες τέτοιες μπάντες ενδιαφέρονταν ιδιαιτέρως για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της μουσικής τους. Και υπάρχει μια υπολογίσιμη ομάδα metal ακροατών που ερεθίζονται με το progressive του πράγματος, που σε μια συζήτηση περί νορβηγικού bm το μόνο που θα λένε είναι πόση κιθάρα ξέρει ο Snorre ή ο Vicotnik, και πόσα ανάποδα σκελετωμένα γυρίσματα κάνει ο Hellhammer. Αγαπάνε τους Origin γιατι διάβασαν πως έφτιαξαν μια νέα τεχνική που είναι σαν τρίκαση, σε πρώτη ευκαιρία θα σου λένε πως οι death metal drummers θα μπορούσαν να παίζουν σε jazz μπάντες, θα πάνε σε auditions των Dream Theater για θέση drummer (ooops!), θα ενσωματώσουν στο death metal οτιδήποτε μπορέσουν για να το κάνουν μεγαλεπίβολο, μεγάλο και τρανό, ψαγμένο και ιδιαίτερο. Και οκ, οι Morbid Angel το έκαναν καλά, οι Nile το έκαναν (για κάποιον καιρό) καλά, δεν γίνεται να το κάνουν καλά όλοι όμως. Καλώς ή κακώς, ένα hot όνομα ψαγμενιάς στους καιρούς που ζούμε, είναι οι Deathspell Omega, οι οποίοι όμως είναι ένα Τεράστιο συγκρότημα για λόγους που έχουν αναφερθεί και αναλυθεί εκτενώς σε παλαιότερα θρεντς του παρόντος σαμπφόρο. Από την πρώτη στιγμή έτρεμα πως όλη η κοινότητα των -τελικά progressive metal- ακραίων θα έτρεχε να ακολουθήσει στα τυφλά αυτόν τον ήχο επειδή αυτός ο ήχος έχει αγοραστικό κοινό. Πως λέγαμε παλιά "αυτό έχει burzum/mayhem/thorns riff", τώρα λέμε "αυτό είναι ντεθσπελιά", κατά το "μπρουταλιά". Οι Ulcerate είναι μια από αυτές τις ultra υπερτεχνικές μπάντες που γοητεύτηκαν (θα δεχτώ πως δεν μυρίστηκαν φράγκο και απλά λάτρεψαν τον ήχο) από τους DSO και είπαν να πετάξουν τέτοια στοιχεία στο υπερπαλαβό παρανοϊκό τρελοντεθμέταλ τους. Αρκεί αυτό για να τους μνημονεύουμε πρώτους πρώτους στο underground; Μπόρεσαν να πλησιάσουν κάπως το feeling των DSO; Απέχουν έτη φωτός πάρα ταύτα από τις μέσες υπερτεχνικές brutal death metal μπάντες; Εγώ λέω τρία αδιαπραγμάτευτα όχι στη σειρά, και άμα θέλω ανθρώπους να παίζουν σαν DSO και να ξέρουν στα αλήθεια τι κάνουν, βάζω τους Subvertio Deus που είναι μια φοβερή τέτοια περίπτωση, και είναι και bm ως το κόκκαλο

κάτσε να το πάρω άλλη μια επειδή χεβιμετάλλας είμαι, να γίνω και άνθρωπος σιγά σιγά:

καταλαβαίνω γιατί λες ότι το φόρουμ είναι μεταλλικό λόγω εκείνου του πολλ το οποίο και έμενα ξάφνιασε. Όμως ίσως ψήφισε και σιωπηλό μέρος του φόρουμ που δεν συμμετέχει στις συζητήσεις, ή ίσως κάποιοι κάνανε πλάκα, ή τέλος μέσα στην ανωνυμία βγάλανε μια πτυχή τους που δεν θα παραδεχόντουσαν φωναχτά. Επίσης και από αυτούς που συμμετέχουν, μπορεί το μεταλ τους να είναι από morbid angel και πέρα πχ, ή από napalm death και πέρα, όχι από manilla road. Ίσως η πλειοψηφία του πολλ να είναι σαθρή. Και τέλος, ακομα και να εννοούν όλοι αυτοί από manilla road και πέρα, να είναι δηλαδη 'κανονικοί' μεταλλάδες ιστορημένοι και όλα, οι Ulcerate δεν έχω καταλάβει γιατί δεν είναι μέταλ. Θες να μου εξηγήσεις;

Πού λέω ότι δεν είναι metal; Εξήγησέ μου εσύ πρώτα. Το σχόλιο το σχετικό με το poll πήγαινε στη φράση του babality "σκεπτικο ιντελεκτσουέλ" φόρουμ για το ER. Έτσι για το χαβαλέ, για να πανηγυρίσω για το εκλογικό αποτέλεσμα.