Quote Originally Posted by Art In Haste View Post
Reach Out άνετα από τα καλύτερα B sides τους. Και από τον καλύτερο δίσκο τους μαζί με το πρώτο. Για να μη ξεχνιόμαστε...
Όταν μπαίνουν τα δεύτερα φωνητικά του Μπρους στο Reach Out, το δεξί μου χέρι σηκώνεται από μόνο του και κάνει κυματισμό.

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
Αυτό το ριφφ (και οι στίχοι και το κομμάτι γενικά) μου φαινόταν πάντα πολύ σκοτεινό για maiden (post-1982 maiden έστω).
^Το Μπλακ Σάμπαθ τραγούδι των Μαίηντεν. Το Άιρον Μαίηντεν τραγούδι των Σάμπαθ > http://bit.ly/lSMgGu

Sea of Madness αυτό που με έκανε να γράψω «εφτά φορές άγγιξαν την τελειότητα παρά ένα κομμάτι», το λιγότερο θεϊκό αλλά γαμά δισκογραφίες.

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
Πάντως, προσωπικά δεν μετράω την αριστουργηματικότητα ενός δίσκου με το πόσα φίλερς έχει. Το μετράω με την ένταση της κορυφής του και πόσο μεγάλη οροσειρά έχει. Δώσε μου τρία έβερεστ στον δίσκο και ας έχει και τρεις λόφους μέσα, χέστηκα.
Αυτά στο θρεντ για τα σινγκλς. Εδώ το θέμα είναι οι δίσκοι των Μαίηντεν. Οροπέδια, καπίς;
(έχεις δίκιο πάντως για το Heaven Can Wait. γουω-ω-ω Χstroyer, your argument is invalid)

Ερωτήματα:
-Θα μπορούσε κάποιος από τους εικαστικούς να μας πει σε δυο σειρές γιατί το εξώφυλλο του Somewhere in Time δεν κρίθηκε κατάλληλο για μπλούζες; Το έχει πει ο ίδιος ο Ντέρεκ Ριγκς, το λέει και η πραγματικότητα γύρω μας.

-Ιδέα μου; Όσοι θεωρούν καλύτερο το Somewhere in Time δείχνουν μια προτίμηση για το ομώνυμο, και όσοι θεωρούν το έβδομο προτιμούν από τα πρώτα το Killers.