I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
scarecrow διευκρίνισε
"Society, have mercy one me
i hope you're not angry, if i disagree..."
Ε δεν είναι και FML αυτό
imo
αυτό που έγραψα? αλλά τι είναι ? αα τι ωραία που περνάμε? εμένα πάντως μου γάμησε τη μέρα ο πούστης γαμώ το σπίτι του
Ποιο ακριβως ηταν το προβλημα, το οτι επρεπε να περιμενεις στη ζεστη ή το οτι ενδιαφεροταν κι αλλος κοσμος για τη δουλεια?
η ανεργία, η πάλη για μια γαμημένη θέση εργασίας, ο κοινωνικός αυτοματισμός, η απαξίωση του ανθρώπου, ο αλληλοσπαραγμός, φέρε μια μπύρα.
ΦΕΡΕ ΕΝΑ ΤΟΥΦΕΚΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
φίξερ, με ενόχλησε η απαξιωτική προς την αξιοπρέπειά μου συμπεριφορά του εργοδότη δηλ συγγνώμη τι είμαστε ζώα και περιμέναμε απ έξω τόση ώρα σα τους μαλάκες και να γινόμαστε θέαμα? ήταν τόσο δύσκολο να κλέισει ένα ραντεβού όπως κάνουν πολλοί άλλοι? λες και περιμέναμε το συσύτιο να πούμε
η ζωη ειναι σκατα και μετα πεθαινεις
πες την ιστορία ή μην ποστάρεις, ο νόμος του FML thread
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Νικόλα όλα καλά και το μόνο που μετράει είναι η θέση σου στην κατανομή κι όχι τα μόριά σου
που ούτε κι αυτή μετράει, γιατί η πανεπιστημιακή εκπαίδευση μάλλον εμποδίζει τη ζωή παρά τη βοηθάει
(αυτό είναι το δικό μου FML)
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Πριν καμιά βδομάδα είχα βρει σε κάτι σκουπίδια (κυριολεκτικά, δίπλα σε ένα κάδο το είχανε παρατημένο) ένα υπέροχο παλιό ποδηλατάκι, λεπτός σκελετός, προφυλακτήρες, φαναράκι, με τύπου cruiser τιμόνι (βλ. κάτι τέτοιο). Χάρβαλο τελείως, δεν είχε σαμπρέλες, ούτε σέλα, σπασμένα φρένα και είχε σχεδόν μια στρώση τσιμέντο και σκόνη πανω του, μάλλον το 'χανε παρατημένο δίπλα σε οικοδομή για χρόνια. Ούτε για ανταλλακτικά για μπύρες δε το σκότωνες. Λοιπόν μ'αρέσουν αυτά και το βούτηξα για να του βάλω πράγματα και να κωλοφτιάξω το κοζυ καλοκαιρινό μου ποδηλατάκι. Και το άφησα άδετο προφανώς, ποιός μαλάκας κλέβει ένα μάτσο παλιοσίδερα; Το μουνί της μάνας τους.
Ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα.