-
lcsgp
Το ποστ του ικονοκλαστ στην προηγουμενη σελιδα ειναι οτι καλυτερο εχω διαβασει εδω και καιρο σε σοβαρα θεματα στο ΕΡ.
Περαν της προσωπικης αισθητικης και αποψης του καθενα λοιπον, υπαρχει γενικως μια αποψη για την Αθηνα και το αν αποτελει ομορφη πολη εκει εξω, που διαμορφωνεται απο ατομα τα οποια δεν εχουν ζησει τα καλυτερα τους χρονια σε γειτονιες της Αθηνας, αρα θαρρω πως εχουν μια καπως πιο αντικειμενικη γνωμη. Εγω δε μπορω να ταυτιστω μαζι τους, γιατι το κεντρο της Αθηνας μπορει ποτε να μη μου αρεσε, αλλα καλως ή κακως ειμαι σε ενα επιπεδο κι εγω ερωτευμενος με αυτην την πολη και συγκεκριμενες γειτονιες της.
Η μαλακια ειναι πως οταν συζητω για την Αθηνα με αλλοδαπους οι οποιοι εχουν παει ή εχουν φιλους που εχουν παει, εχω ακουσει μονο μια αποψη. Πως αν εξαιρεσεις την περιοχη με τα αρχαια και το Θησειο και το Μοναστηρακι, η Αθηνα ειναι απο τις πιο βρωμικες και ασχημες πολεις που εχουν δει ποτε στη ζωη τους. Αυτην την αποψη την εχω ακουσει κατα λεξη (inb4 "στα ελληνικα?") απο 2 Μεξικανες, μια Καναδεζα, 3 Αμερικανους και διαφορους αλλους τουριστες που επισκεπτονται ανα τα χρονια. Συμφωνω με οποιον ειπε οτι εχει μια ιδιαιτερη γοητεια και ομορφια, αλλα δυστυχως νομιζω πως μπορουμε μονο εμεις να τη δουμε. Δεν ειναι τυχαιο που ολοι λενε ποσο πανεμορφη ειναι η Αθηνα το βραδυ. Εμ βεβαια, αφου εχει σκοταδι και δε μπορεις να δεις την παρακμη, τη σαπιλα και τη μιζερια.
Οσον αυτο που ειπε ο mourning apocalypse, θα θελα να μας πει ποσες ευρωπαικες και μη μεγαλουπολεις εχει επισκεφτει στη ζωη του και καταφερε να βγαλει το συμπερασμα πως ειναι ολες τα ιδια σκατα απλα η Αθηνα τουλαχιστον το δειχνει. Υπαρχουν δεικτες εγκληματικοτας, δεικτες ανεργιας, δεικτες καταχρησης ναρκωτικων ουσιων και φωτογραφιες κυριολεκτικα απο καθε γωνια καθε μεγαλουπολης στο ιντερνετ, δε νομιζω πως αν κανουμε μια μικρη ερευνα θα διαπιστωσουμε οτι παντου ειναι σαν την Αθηνα...
Ον τοπικ (λολ), μαλακισμενα τα οποια δε θα πετυχουν ποτε τιποτα σε μεγαλη κλιμακα μου φαινονται οι ατενιστας, αλλα γιατι σας ενοχλουν τοσο ρε παιδια?
Last edited by FIXXXER; 10-05-2011 at 08:45.
Tags for this Thread